Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zainteresowana swiatłami

Jeździmy na tych światłach od 1 kwietnia czy nie?

Polecane posty

Jak to wkoncu jest - pytanie j.w.?

uważacie, ze to dobry pomysł? w sumie i tak juz klamka zapadła..bo nie mamy nic do powiedzenia..

i tak jeżdżę na światłach przez cały rok, więc róznicy mi to nie robi. IMHO to dobry pomysł, nawet w słoneczny dzień światła pomagają \"być widocznym\", szczególnie na trasie.

uważam, że to bardzo dobry przepis oko najpierw rejestruje światło, potem kształt, kolor, ruch, itd. cały rok, w miescie i poza, jeżdżę na światłach

a własnie..jak to sie dzieje..ze przy wlaczonych swiatłach zwieksza sie zuzycie paliwa? wytlumaczy mi to ktos?

Ja i tak cały rok jeżdżę na światłach. A paliwa więcej niż światła zużywa sprzęt grający, albo klimatyzacja i jakoś nikt nie protestuje.

Gość liberal-Europejczyk.
jezeli tak robia w Unii to trzeba bezwzglednie tak robic. bo Unia naszym wzorcem i niedoscignionym idealem.

ja jestem za, jak polacy nie wlaczaja swiatel w deszcz bo wedlug nich jest dobra widocznoc, to niech maja nakaz non stop na swiatlach. Jezeli w upalny dzien na drofdze w lesie polak nie wlacza swiatel, bo on dobrze wszystko widzi - to niech ma nakaz i niech tez bedzie widoczny

absolutnie Za ! BEZPIECZENSTWO najcenniejsze . a argumenty ekologow to nic. rowniez korzysc dla mechanikow wiecej pracy i zarobku. same korzysci. i o to lotto.

jakos z milosci do zwierzatek powolnie idzie przechodzenie motoryzacji na biopaliwa. bo co wazniejsze nawet dla ekologow kasa czy zwierzatka?

Gość ja jeżdżę okrągły rok
dzięki temu jestem lepiej widoczna zwłaszcza w niepogodę i jaskrawe słońce i w ogóle zawsze

Gość liść Paproci
a co z rowerzystami, których nie zauwarzymy teraz w porę?? Albo piesi?? Zauważymy siwtała aut jadących z naprzeciw, ale pieszego już nie, oko zauważy to mocniejsze światlo, UWAGA PIESI I ROWERZYŚCI