Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryża studentka

Jak ludzie potrafią młodo wyglądać!

Polecane posty

Gość offf
na dobry wygląd pracuje się wiele lat od początku w zasadzie

Gość do powiem wam coś
nie mówmy tu o zdjęciach, bo fotki to inna bajka i na fotce ładnie i młodo wyglądać może prawie każdy..

Gość na zakupach
rece zdradzaja wiek czlowieka..mlodziej wygladaja niektorzy na pierwszy rzut oka, spojzysz na rece i wszystko jasne, no i skora nie taka jedrna jak u dzieciaczka, oj leca latka leca:P

Gość kkkaasiaa
z tymi rekami to prawda.. moja mama wyglada baaardzo mlodo: sniezno bialy usmiech, ladna figura i sliczna twarz... wszedzie gdzie sie pojawi wzbudza zainteresowanie... wyglada na 20- kilka lat i tylko po dloniach mozna poznac ze ma wiecej... na twazy praktycznie zmarszczek nie ma

Gość fajny temat...

Gość a ja mam 50wygladam
na 30,skora rak-perfekt,figura-super,calosc zgrabna i zadbana.Kosztuje to troszke pracy,duzo chode,biegam,jezdze rowerem,plywam.Prace tez mam dobra,wiec jakos trzymam sie:)

Gość a ja mam 50wygladam
no i jeszcze nie uzywam zadnych kremow

Ja mam wystajace kosci policzkowe i moja mama tez, a mlodo wygladamy. Nie jestesmy wychudzone, tylko taki mamy typ urody. Rece mam dziecinne. Moja mama ma cos mlodego w spojrzeniu i urodzie, i to ja glownie czyni mloda, wg mnie. Nie wiem czy na to mozna sobie zapracowac, sporty moga wyrzezbic sylwetke, ale nie odmlodza twarzy ani nie wygladza skory.

Gość En
Jak ludzie potrafią młodo wyglądać! ale pytanie.....dzizzzasssss

Gość upupupupupupupup

Myrevin, może przy mężczyznach sie to sprawdza, ale np. ja jak będe miała 80 lat, to chce wyglądać tak jak teraz :P

Gość tak Myrevin
jak zwykle wtrącił swoje 3 grosze:O Jeszcze nie widziałam na forum postu Myrevina żeby kogos podtrzymał na duchu. Szuka tematów gdzie może cos zanegować. Biedny Stary chłopiec.

Gość co do 40-LATKI i mlodych oczu
to znam JEDNA i tylko jedna, ktora widuje na zywo a nie na fotkach ;) I powiem, ze tak mlodego spojrzenia i mlodych oczu bez zmarszczek wokol nie mam najwet ja, a jestem mlodsza o 14 lat. Wiem, ze nie ma botoxu bo ma bardzo zywa mimike twarzy i juz sie jej przygladalam pod tym katem czy potrafi zmarszczyc czolo albo jak wyglada gdy sie smieje i jest super naturalna. Jej cera jest swieza, jedrna. gladka. Nie pali (to moja kolezanka z pracy). Co do botoxu, to wcale nie odmladza twarzy, bo znam 40-stki go stosujace i nadal wygaldaja na swoje lata tzn na zadbane 35-40, bo botox jakosci cery ani jej jedrnosci nie poprawia, najwyzej zapobiega dalszemu marszczeniu czola i poglebiania sie tych bruzd miedzy brwiami.

Gość co do 40-LATKI i mlodych oczu
tak, ale szyja w wieku 40 lat na ogol nie jest pomarszczona,rece tez nie. (zadbane) Mysle, ze z ta szyja i rekami sprawdza sie kolo 50-60, zwlaszcza jak babka lifting robila a o szyi zapomniala ;)

co do fotek, to nieprawda ze kazdy mlodo na fotce moze wygladac (bez fotoszopa a fotoszop na kilometr widac) Na wielu fotkach pokazuja sie mlode dziewczyny, a ludzie potem komentuja jak staro wygladaja, bo rzeczywiscie sie postarzaja solarium czy maja dojrzala urode (Miss Polonia 2006 taka jest np) Jak ktos ma mloda twarz czy urode to fotka tylko odbija rzeczywistosc, zwlaszcza jesli chodzi o wiecej fotek a nie jedna zrobiona w specjalnym swietle czy jakis inny trik. Jak mowie, czesto wlasnie wyglada sie na fotce starzej a nie mlodziej.

Gość fotka ładnej 40latki
http://gala.onet.pl/2,40752,1,4,galeria.html No ale ona na fotce nadal wygląda na te swoje lata, bo to Bogna Sworowska rocznik 1967. Znam inne w jej wieku a wyglądają młodziej od niej. Faktycznie na fotkach wygląda się na swoj wiek mimo wsio ;)

Gość ee tam wygląda
na 35 lat a nie na 40

Gość na 50 a nie na 40
moim skromnym zdaniem ;)

Gość Przede wszystkim
Geny :-)

Gość nigdy sie nie zgodze
jest tyle 35-latek wokol o mlodszej twarzy od niej, ze ona zle wyglada na 40 lat. Grazyna Wolszczak ma o 11 lat wiecej a wyglada mlodziej od Sworowskiej :o

Gość Torbicka lepiej się trzyma
od Sworowskiej a ma z 8 lat więcej :P

Gość tak geny dobre geny
to podstawa

Gość Wolszczak starsza o 9 lat
od Sworowskiej ale to fakt, ze mlodo wyglada jak na 50-tke!! Sworowska zle sie starzeje mimo ton botoxu w twarzy.

Gość Tak tylko że Torbicka
jest po liftingu:O A Wolszczak na pewno ostrzykuje twarz kwasem hialurynowym.