Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryża studentka

Jak ludzie potrafią młodo wyglądać!

Polecane posty

Gość miała lifting
fotka nic nie znaczy. Młoda dziewczyna moze wyjsc starzej na zdjeciu. zalezy to pd wielu czynników;)

Gość no to kurcze
ale Wolszczak w TV tez wyglada mlodziej od Torbickiej i liftingu nie miala, najwyzej jakies inne zabiegi.

Gość miała lifting
no to co z tego:) czasem kobieta po liftingu nie dorówna tej która naturalnie młodo wygląda. Wiele czynników na to wpływa.

Gość fotki Wolszczak z teatru
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=1148&strona=1&s=&b=1 wcale nie jest piekna, ale super wyglada jak na babke ok 50 lat!! I to na kazdej fotce bez retuszu. I naturalnie, a nie jak te inne ponaciagane czy poostrzykiwane, ze sie usmiechnac normalnie nie potrafia potem ;)

Gość fotki Wolszczak z teatru
"czasem kobieta po liftingu nie dorówna tej która naturalnie młodo " mnie sie wydaje, ze taka po operacjach nigdy nie wyglada lepiej od tej, co naturalnie sie starzeje i przy tym mlodo wyglada na swoje lata :)

Gość porownajcie szyje
Wolszczak i Kasi Figury, a jest mlodsza od Wolszczak o kilka dobrych lat. Wolszczak cala jest jedrna i tego nie zrobi zaden dobry chirurg!!

Gość zalezy od liftingu
i od stanu skóry , jak sie regeneruje , poaptrzecie na zagraniczne gwiazdy co druga trzecia po liftingach itp

Gość porownajcie szyje
no wlasnie, bo stan skory ma sie w genach! I tego zaden chirurg nie "podrobi".

Gość przyklad botoksu
Na "zabotoksowana" mumie wyglada 39-letnia Magdalena Wojcik: takie blyszczace czolo i wyglad maja wlasnie gwiazdki z USa, ktore botoks sobie wtrzykuja od 30. roku zycia albo i wczesniej http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=1237

Gość miała lifting
ale nie przesadzajcie:O Każdy ma prawo do odmładzania sie:) Niech wstrzykują botoks. Mysle, że wiekszość z pań z tym wieku gdyby miała pieniądze zrobiłaby to samo.

Gość nie....
Aneta Kreglicka wyglada na 30. W Tv tez.

Gość Pareiro
nie tylko ręce,ale i owal twarzy zdradza wiek .Tzw.chomiczki( opadajace policzki) jak u babuni. Torbicka ma taki typ urody, a skora z czasem zaczyna u niej zwisać z policzków w dół.

Gość aaaniaaaaaaaaaa
wyglada na ok 30 ???

Gość wyglada na max 32-34

Gość zagadka.
Ta pani to Phoebe Cates i jest z rocznika 1963 czyli ma prawie 44 lata, a fotka jak najbardziej aktualna :) Lifitingu nie widac tylko na wadze przybrala w porownaniu do czasow mlodosci.

Gość kimitii
niedlugo koncze 30 w sierpniu gdy kupowalam spirytus to poproszona mnie o dowod, mlody wiek jest problemem w kontaktach z facetami, zawsze mam mlodszego:( dla facetow w moim wieku jestem gowniara:D

Gość Meg555
Wiecie co, ja rozumiem, ze mozna mlodziej wygladac, ale zawsze jako dowod podajecie, ze pani w sklepie prosila o dowod osobisty. Przeciez wiekszosc sprzedawczyn nie pyta nawet dzieci(ktore naprawde wygladaja jak dzieci) o dowod, a co dopiero dorosle kobiety! Takze wymyslcie sobie cos innego...

Gość a ja mysle ze
one nie pytaja dzieci, bo wiadomo ze dziecko i dziecku alkoholu nie sprzeda, ale jak widzi taka mloda laske ni to dziecko, ni to dorosla, to MUSI poprosci o dowod. Co innego jak ktos wyglada na 18 lat a ma 16 l i nikt go o dowod nie pyta, bo i tak sie zdarza ;)

Gość upupupupupupupup

Gość ja tez mam niepowazny
wyglad i w wieku 40 lat musze sie tlumaczyc, ze tyle mam lat, bo inaczej studenci w pracy traktuja mnie jak ich rowiesniczke-kolezanke (dopoki im nie powiem, zem profesorka) i nie maja dla mnie szacunku'*!!! Wkurza mnie to, bo z kolei ci starsi profesorowie, ktorzy nas czasem odwiedza i nie znaja naszego personelu osobiscie, tez mowia do mnie jak do studentki-praktykantki albo mnie w ogole ignoruja w rozmowach, a dopiero jak sie dowiedza jakie mam stanowisko i ile mam lat (tzn ile lat juz tam pracuje), to zmieniaja ton i zaczynaja sie do mnie zwracac jak do kogos zaslugujacego na ich uwage!q1 Wkurza mnie to, bo zawsze czuje sie taka "glupiutka, mlodziutka" i to tylko dlatego, ze mam taka dziwnie mloda twarz (niby na ponizej 30 wygladam), taka nawina urode a podziwiam kobiety, ktore sa dojrzale a przy tym piekne i atrakcyjne. Ja na dojrzala nie wygladam i psuje mi to humor w pracy, nie rozumiem tych co to sie na sile odmladzaja. Ani strojem, ani fryzura sie nie odmladzam, ale moja twarz odbiega daleko od przecietnej 40-tki i z tym nic nie zrobie. Moze za 10 lat bede wygladac "doroslej" i nareszcie bede traktowana powaznie.