Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryża studentka

Jak ludzie potrafią młodo wyglądać!

Polecane posty

Gość Torbicka nie jest po liftingu
bo juz jej sie robia "chomicze policzki", moze niedlugo sobie llifting strzeli ;)

Gość zastanawia mnie jedno....
dlaczego tyle gwiazd po operacjach i botoxach w USA albo w Polsce i tak staro wyglada lub co najmniej na swoj wiek... Niestety, jak ktos nie ma tego w genach to i operacje nie pomoga, bo od razu widac, ze cos nie tak z buzka :P Nie ma tej NATURALNEJ swiezosci.

Gość sorella22
Wolszczak faktycznie nie wyglada na 49 lat. Nie podoba mi sie z twarzy, ale to nie jest twarz 50 latki. Co do kobiety, ktora pisze, ze wyglada na 30 w wieku 50 lat...Nie rozmieszaj mnie...Mozesz wygladac na 40, ale na pewno nie na 30.

Gość a właśnie że Torbicka
jest po liftingu. Znam sie na tym;)

Gość geny dobra pielegnacja i
konserwacja rowna sie 25 lat mjac 40 :-)

Gość do sorella 22
jak to nie może wyglądać a Wolszczak to na ile wygląda? na 35:p

Gość sorella22
Jak to dlaczego? Na to jak sie starzejemy ma przede wszystkim styl zycia, czyli zdrowe odzywianie , ruch, uzywki itp. Wiekszosc gwiazd, a modelki to juz szczegolnie malo jedza, pija alkohol, biora narkotyki, nie sypiaja w nocy, chodza na solarium itp.. Taki styl zycia prowadzony przez wiele lat przyczynia sie do przedwczesnego starzenia. Wtedy nawet drogie kremy nie pomagaja. Paradoksalnie gwiazdy szybciej sie starzeja od normalnych ludzi, tylko ze my tego nie widzimy, bo ogladamy zdjecia z gal, przyjec, gdzie aktorki maja wykonany profesjonalny makijaz, wykonywany czesto technika air brush.

gdybym nie znala paru takich, co wygladaja na 15 lat mniej a nie stac ich na operacje i botoksy, to tez bym nie uwierzyla, ze 40 moze wygladac na 25. Ale znam takie osoby. Pare wyjatkow. co do 50 wygaldajacej na 30-- hmmm, nie znam takiej, bo 30tka to jednak mlody wiek i twarz na ogol b. swieza jeszcze (choc sa wyjatki :P). Ale z kolei znam pana lat 60 a wyglada na 40-45, wiec kurcze nie wiem ;)

Gość sorella22
Wedlug mnie wyglada na 40 stke, a zawdziecza to specyficznej urodzie. Wydaje mi sie, ze jestesmy tak przyzwyczajeni do kobiet wygladajacych starzej niz w rzeczywistosci, ze jak wreszcie ktos wyglada na swoj wiek, to twierdzimy, ze wyglada on mlodziej...

Gość i ten makijaz tez niszczy ich
skóre , przez co potrzebuja o wiele wiecej mocnych zabiegów kosmetyczno- dermatologiczno - chirurgicznych

sorella22, masz racje - styl zycia gwiazd a juz ZWLASZCZA narkotyki na pewno dodaje im lat szybciej niz nam "zwyklym smiertelnikom". Patrze na Lindsy Lohan, ktora jest podobno bardzo mlodziutka dziewczyna ale ja na fotkach widze babke po 30-tce :o ale ona i pije, i cpa i jeszcze sie odchudza ... Tylko ze sa tez takie gwiazdy, ktore naprawde dbaja o zachowanie mlodosci, maja najlepszych trenerow, dietetykow, chururgow plastycznych, ale nawet te babeczki po 40, 50 najczesciej wygladaja starzej, bo operacje dodaja im lat gdy je widac na twarzy.

Gość do sorella 22
nie przesadzaj:p Wolszczak nie wygląda na 40 lat:D

Gość co do fenomenu Wolszczak
to jak ogladalam ja wczoraj w TVNie z Renata Dancewicz mlodsza od niej o 10 lat, to wygladaly jak rowiesniczki :) A Dancewicz jest atrakcyjna babka jak na swoj wiek 38 lat i dobrze sie trzyma.

Gość Torbicka nie miala JESZCZE
liftingu, znam sie na tym ;)

Gość miała lifting
:p

masz na to DOWOD??? Fotke przed i po ? ;) Inaczej z czym do ludzi :O

Gość miała lifting
a Ty masz dowód, że nie miała:p Pamietam jak prowadziła ze 2,3 lata temu jakąs galę. I było wtedy widać różniće.

powinno sie umiec udowodnic na podstawie fotek, ze ktos mial operacje, inaczej to sa gole slowa. Ja nie musze udowadniac, bo ja niczego nie twierdze oprocz tego, ze Torbicka powinna sobie zrobic lifting niedlugo, bo jej zaczyna opadac twarz. W TV to bylo widac na Telekamerach 2007.

Gość a matka Torbickiej
Loska miała lifiting tez nizlesie trzyma jak na swoje lata

Zgadzam sie, ze Krystyna Loska miala lifting,ale ona juz po 70-ce jest ;) Grazyna jest za mloda na llifting.

Gość miała lifting
nie jest za młoda. Myslicie, że sie przyzna do liftingu:D Zreszta myslcie co chcecie.

Gość pokaz fotki

Gość miała lifting
no tak bo robiac lifting zrobiła sobie przed i po:P Zapytajcie chirurga plastyka. On na pierwszy rzut oka rozpozna lifing.

Gość myslicie ze z fotek
poznacie , ja na fotce wygladam raz staro a raz jak po liftingu ;-)zalezy od swiatła , ułozenia itp . Jezeli miała Torbicka lifting to perfekt zrobiony i nikt nie pozna oprócz dobrego chirurga

Gość poza tym efekt liftingu
mozna uzyskac dzieki innym mniej inwazyjnym zabiegom :-P

Gość wawiak
tak naprawde to o wygldzie decyduje głównie geny a nie sposób bycia. Znam kobiety które nałgowo pala czasem pioją a wyglądają jak 20 latki. Sa tez odwrotne przypadki - dbające o siebie, chcodzące do kosmetyczki a wygląd fatalny.

Gość geny to podstawa lecz
szeroko pojeta profilaktyka równiez istotna

Gość co do Torbickiej
to ładnie wygląda na swoj wiek, ale na tej fotce widac, że jest wieku ok 45-47 ;) żaden lifting :D http://film.wp.pl/id,67091,idPhoto,86662,type,23,osoba_galeria.html

Gość no to kurcze
Wolszczak ma zdecydowanie mlodsza od Torbickiej twarz! Mowie o cerze, skorze.

Gość a wolszczak to chyba po
liftingu całego ciała jest tak ostatnio wypiekniała :-)