Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryża studentka

Jak ludzie potrafią młodo wyglądać!

Polecane posty

Gość ryża studentka

Zawsze myślałam, że nauczycielka mojej córki ma tyle lat na ile wygląda, a wygląda na jakieś 25 lat, a tu nagle dowiedziałam się, że ona ma 44 lata! Jak ludzie tak długo utrzymują młody wygląd??

Gość ryża studentka
u

to dobrze ze tak młodo wyglada... :) pewnie w mlodosci nie chodzila do solarium.. bo wtedy nie bylo.. a to szkodzi najbardziej...

Gość GENY GENY i raz jeszcze GENY

kurde nie wiem ale moze botox?? ale sama bym chciala zawsze mlodo wygladac staramsie na razie zapobiegac starzeniu... i zobaczymy..

Gość prawda...............
moja siostra jest po 30-stce, gdyby palila papierosy, miala by duzy problem z ich kupieniem.

Gość Renette
Ja tak wyglądam. I zdaję mi sie, że tu też spraw genów, jesli matka i ojciec oraz babcie ,dziadki zyli dlugo i wyglądali mlodo to i ty zapewne tez/ A do tego odpowiednia pielegnacja czego wystrzegac sie a na co sobie pozwolic.itd. W dzisiejszych czasach trudno jest zgadnąc kto, ile ma lat. :)

Gość tamara gxgx
A moj tato ma 53 lata a daja mu 37... ktos kto nie wie ze jestem jego corka mysli ze to moj facet:)

Gość Renette
tamara gxgx- niezle :D moja znajoma ma faceta o ktorym wszyscy co ich nieznaja mysla ze to jest jej tato :D

Gość A mój dziadek
A mój dziadek w wieku 77 lat wygląda na 76 :P

Ja kiedyś miałam nauczycielke w szkole, cały czas mysłam, że ma ok. 40 lat, jak się dowiedzałam, że jest po 20 to nie mogłam uwieżyć.

Gość iyii6
poprawnej pisowni cie nie nauczyla ta nauczycielka... uwierzyć nie uwiezyc!!!!!!!!

Zgadzam sie, to glownie geny, ja tez wygladam mlodo, moja mama i siostra rowniez. Nie uzywam zadnych kremow pod oczy, smaruje sie tylko jakims zwyklym kremem, myje twarz zawsze zimna woda i nie pale papierosow, wygladam duzo mlodziej niz rowiesniczki, ale w sumie zawsze wygladalam na mlodsza.

Gość czy naprawde
solarium szkodzi?

solarium sprawia, ze włokna w skorze staja sie mniej elastyczne i stad szybsze starzrzenie sie skóry.... ja nigdy nie pojde do solarium... chociaz nie powiem latem lubie sie \"posmażyć\" na słońcu.. :)

mój ojciec ma 64 lata a ludzie dają mu ok. 10 lat mniej zawsze. z kolei ja kurs z niemieckiego chodzi ze mna facet, który ma 57 lat a jak go zoabzcyłam, myślałam, ze ma gdzieś ok. 10 lat wiecej :o o sobie się nie wypowiadam, bo to nie byłoby obiektywne, ale chyba się nie zmieniam za bardzo - jak odbierałam papiery w dziekanacie, to kobieta oddając mi zdjęcie mówi \"oo, a to chyba pani świeże zdjęcie jest\", a ja na to\"nie, składałam je z papierami na studia\" - dodam, ze minęło od tego czasu 8 lat :) (miałam trzy lata przerwy)

Gość gvb
osoby szczupłe i drobne wyglądają młodziej. Jeszcze gdy się do tego doda łagodne rysy twarzy, to nawet gdy taka osoba ma parę zmarszczek i tak nikt nie zauważy (Kinga Rusin)

Gość mjuyttr
moja mama ma 46 a wyglada na 27-30 gora :) mam nadzieje ze odziedziczylam to w genach..

Gość jatowiem
leonorcia ma 60, a wygląda na 59 :P

Nie, leonorcia ma 20 lat, a wygląda na... hmmm z racji wzrostu (177 cm) na 20 lat. :P

Gość cercja
A ja dzisiaj poszłam po córe do szkoły podstawowej z gimnazjum i nauczyciel mnie zrypał że chodze po korytarzu w czasie zajęć zamiast być na lekcjach :) Podkurzył mnie tym opierpapier ale po chwili uzmysłowiłam sobie że widocznie wyglądam młodo :)

Gość na zakupach
bylam z mezam na zakupach i podczas gdy on placil , pan sprzedawca wychylil sie i dal mi lizaka..mowiac to dla Malutkiej, buhhhhhhhhhhhaaaaa

Gość asdzxc
Mlodziej wygladaja osoby z lagodnymi rysami, nie posiadajace mocno zaznaczonych kosci policzkowych(mimo iz sa one tak pozadane), bedace szczuple, ale nie chude. Zobaczcie na Katie Holmes. Zawsze wygladala mlodo, a teraz ma wychudzona twarz i o pare lat wiecej. Tak samo blizniaczki Olsen. Moglyby spokojnie wygladac na 18 lat, a wygladaja na conajmniej 25 przez swoja chudosc.

Gość asdzxc
Co do 40stek wygladajacych na 20stki, to ponosi Was wyobraznia. Zobaczcie jak wyglada naturalna 20latka bez nalogow i mocnego makijazu. Mozna byc mega zadbanym w wieku 40 lat, ale nigdy nie bedzie sie mialo tego mlodzienczego spojrzenia.

Gość 40latka jestem
do azdxz Masz rację:)Mozna w wieku 40 lat wygladac na 35,ale nie mniej. A Loren jest po liftingach itp,wiec nie ma o czym mówić. Większośc moich koleżanek 40stek wstrzykuje sobie botox.

Gość powiem wam coś..
asdzxc , koresponduje ze znajomą ze Szkocji, pewnego dnia przysłała mi zdjęcie z wakacji, na którym była ona, jej siostra i matka (miała około 45 lat). Przez długą chwile nie mogłam się domyśleć kto jest jej siostrą a kto matką, bo obie wyglądały na rówieśnice! Jak to wyjaśnisz?asdzxc , koresponduje ze znajomą ze Szkocji, pewnego dnia przysłała mi zdjęcie z wakacji, na którym była ona, jej siostra i matka (miała około 45 lat). Przez długą chwile nie mogłam się domyśleć kto jest jej siostrą a kto matką, bo obie wyglądały na rówieśnice! Jak to wyjaśnisz?

Gość no tak bywa
ja mam 29 lat,paliłam 11.Od roku nie palę,a ostatnio jak kupowałam piwo,to poproszono mnie o dowód :-)