Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strzelec..............

z jakiego znaku zoodiaku pauje facet do kobiety strzelca

Polecane posty

Gość Dziubie drogi
to oblicz i mnie.a jak nie chcesz to napisz jaki to program

Gość eheehe
haha kariera;), chyba nie dla mnie, nie mam tak sinlego charakteru, zeby jakos sie w tym wszytskim wybic, chyba, ze w przyszlosci sie rozwine, bo na razie to 19 lat mam ;P musze ci powiedziec,ze co do uczuciowosci i ne tylko bo duzo z twojego opisu do mnie pasuje, to wlasnie wszytsko analizuje, mam kace moralne jesli czuje, ze moglam kogos skrzywdzic itp, i strasznie mnie to meczy, za bardzo analizuje. co do bycia w zwiazku, to nie wiem bo nie bylam never, ale jako 15 latka;) nie moge powedziec, ze kochalam, ale baaaaardzo mi zalezalo na pewnym typie i wlasnie bylam sklonna oddac wszystko i dlatego go stracilam, wiec to tez jest glupia cecha;|

Gość eheehe
przepraszam ze tak pize bez ladu i skladu ale mam nadzieje, ze sie doczytasz ;P

Gość eheehe
dziub dziubie a jaki jest horoskop dla mnie na dzis?cos ciekawego? ;)

Gość Dziubie drogi
jesli pisałes do mnie to tak sobie,ale mój facet jest świetny w angielskim.

Gość 874e8ydhss
czy ktoś widział dziub dziuba - Urodziłam się 20.12.1984 godzina 10.30 (co do minuty to nie wiem:( ) Też niedaleko Krakowa:) Jak możesz to mi policz.Z góry dziękuję

Nie martw sie w młodości często robi się głupoty :D ja do dzis pamiętam i czasem aż pacnę się w czoło jak sobie przypominam co wyprawiałam jako 15 latka, jakie gafy, numery wystawialam =] To przechodzi z wiekiem :D A pierwszego chłopaka mialam w wieku 19/20 lat :) Ja ci mówie Ty idź na jakiś casting =)

Gość strzelec................
Ja? tak srednio , zdalam porozumiewanie sie na poziomie srednim,dogadac sie dogadam sle rewelacyjnie nie znam .

Gość eheehe
haha az takie swietlane zycie dla mnie przewidujesz;) milo milo;P no wlasnie mam nadzieje, ze teraz nawetjak bede kochac to nie bede az tak sie starala, chociaz z drugiej strony to smute, ze nie mozna dac z siebie wszytskiego gdy zalezy blee ;)

Gość Dziubie drogi
18.12.1963 Połczyn- Zdrój godzina 12.00 dokładnie na hejnał mariacki:-)acha to była środa.

ja tez jestem z 20.12. ale 1983 i o godz.14.00 a jaki jest ten moj ascendent? :)

Czemu niektore osoby np. jak ja, wszystkich fcetow poznaja , w kwietniu?i wiarza sie z nimi wlasnie w tym miesiacu?

Gość Dziubie drogi
to zachodnio pomorskie- koło szczecinka

Gość 874e8ydhss
Dzięki :D Bo to z wodnikiem,to chyba było do mnie;) Faktycznie jestem zywa i dynamiczna i trochę mgłą osnuta;)

Ja tez bardziej niemiecki , ale sprobuje poczytac... Ide dowanny zaraz wracam musze odreagowac stresy , w wanie wytrzymuje 2 min , zbyt nudno, ale przetrzymam do 10 min;-)

Dziubdziubie drogi- Masz ascendent w Rybach a większość planet osobistych w Koziorożcu. Merkury, Wenus, Księżyc - Uczuciowo trochę zdystansowana i kieruje się rozumem przy wyborze partnera. ;) Ale asc w Rybach daje osobę wrażliwą, dobrą,opiekuńczą, może pielęgniarka, lekarz...

Porche, jak widzisz podanie miasta zmieniło wiele, te kilka minut na zachód i już twój Ascentent okazuje się być w Byku, nie w Bliźniętach. :) Słońce zawoalowane Neptunem, i Jowiszem - może lubisz podróżować? Albo filozofować? :D Wenus w koniunkcji w Saturnem- hm w uczuciach albo jakis mały \"sztoper\" albo bardzo wszystko poukladane, moze aż za bardzo?

Gość Dziubie drogi
sama sie nie spodziewłam takiej trafnosci opisu mojej osoby:-)A z zawodu faktycznie jestem kimś kto pomaga ludziom.

Gość 874e8ydhss
czy ktoś widział dziub dziuba-na tej stronie angielskiej,co podałas mozna sobie tez ustawić niemiecki.

Gość 874e8ydhss
na górze po prawej stronie:)

dzieki :) no popatrz jakie to wszystko ma znaczenie ;) faktycznie kocham podrózowac, moglabym to robic caly czas :) a filozofowanie tez nie jest mi obce, zawsze musze wymyslic do czegos swoja wlasna \"filozofie\" a w uczuciach hm... niby 3 lata w związku, ale to chyba nie jest to czego chce. chyba chcialabym jakiejs zmiany .. ogolnie moje ze tak powiem \"myslenie uczyciowe\" jest very complicated ;) ale kochliwa jestem bardzo :P

Porsche, poczekaj tylko jak Uran będzie przechodzil przez twój descendent- wywróci całe życie uczuciowe do góry nogami. Jeśli się nie rozstaniesz z obecnym facetem, to przynajmniej wiele w tym związku się zmieni =) nie wiem kiedy to będzie bo mnie jakaś amnezja matematyczna złapała ;) i gonią mnie na zakupy do \"kerfura\" :/ :D Więc ja sie z wami narazie żegna, będe wieczorkiem jak coś :)