Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strzelec..............

z jakiego znaku zoodiaku pauje facet do kobiety strzelca

Polecane posty

Wodniczka bedziesz zasypana praca na cala noc!;-) a co myslisz o wadze?dla ciebie takze dobry uklad

Gość strzelec*
ja te jestem strezlec i co poznałam faceta to sie okazywał blixniakiem :) w końcu zostałam przy bliźniaku ;)

Gość Chinka_794
Wielkie dzięki "czy ktoś widział..." masz niesamowitą wiedzę, zazdroszczę.

Gość czy ktos widzial dziub dziuba
Nineczka- pierwsze co się rzuca w oczy- zrozumienie, albo inaczej wydaje mi się że umiecie się ze soba dogadać, albo chociaz macie jakies wspólne zainteresowania.? Wskazuje na to ładny trygon jego Merkurego+ Słońce do Twojego Merkurego polączonego koniunkcją z wynalazczym i nowoczesnym Uranem w Skorpionie. Przyciaganie seksualne jest spore oj :) Wasze księżyce sa naprzeciw siebie. jednak on też wygląda na faceta który lubi zmieniac kobiety... podobnie jak tu kolega koleżanki ma Jowisza połączonego z Księżycem w baranie- czyli szybko często i mocno się zakochuje. Być może ta opozycja waszych Księżyców będzie taką silną nicią która go przy Tobie zatrzyma, kto wie . jest też Kwadratuta Saturna do Merkurego- czyli nie ma tak sielankowo- czasem zdarzają się spięcia chyba. i u ciebie taka chuśtawka - (Jowisz- Saturn) ta sama rzech, jak skrzydła Anioła- raz unosi nad ziemię, raz przytłacza.

Kiedys jak byla mloda .. mialam chlopaka spod barana , faktycznie namietnosc maja w krwi

no ja sie w Wadze podkochiwałam w mlodości. ak jest Waga facet na poziomie to jest super- kultura osobista, romantyk, artysta albo miłosnik gór, dobrze ubrany, ładnie wyposażony dom. Ale zdarzają się jakieś dziwaczne wagi - zupełne przeciwieństwo siebie jakby- leń do potęgi entej, niby to artystyczny nieład, olewa wszystko sikiem prostym- jest tak bezproblemowy że aż cyniczny. I pantoflarz jakich mało. i nie lubi się pzremeczać. Jakby na dwóch szalach dwie osobowości- zawsze kształtuje w sobie jedną z nich.

Chinko mogła byś mi pomóc, i np powiedziec czy to co napisałam o Wenus w Rybach u Ciebie choc trochę pokrywa się z prawdą? Wywnioskowałam to na podstawie własnego horoskopu bo też mam taki układ. :)

OCH TAK ,ogolnie przyjete jest ze waga to esteta, kocha piekno , ja tez spotkalam wagi , lenie , ba na bakier z czystoscia , wagi nie lubia zbytnio sie przepracowywac , czasami spotykalam kobiety wagi ,wrecz awanturnicze! Gdzie domena wagi jest dyplomacja .najbardziej chyba pracowitym znakiem jest koziorozec

Gość Nineczkaaa
bardzo dziękuję Dziub Dziubie, wiele w tym prawdy co napisałaś, ba wszystko. Jesteśmy razem już 5 lat. Dziewczyny muszę napisać, że byłam w przeszłości i z Bliżniakami i z Rakiem, z Rybką jednak dobrze sie rozumiem i napewno nie jest nudno. Bywają ogromne awantury które często to ja mało dyplomatyczny strzelec wywołuję a potem gorące godzenie! Co mogę powiedzieć o związku z rybką, no cóż moja rybka jest taka: czsem panu Bogu świeczkę a diabłu ogarek co jest wbrew mnie, moja rybka jest artystą ( aktor teatralny ) ale zauważyłam, że cechą rybek jest właśnie artystyczna dusza. No i Rybka to cudowny czuły kochanek dla mnie lepszy aniżeli rak bądz bliznięta. Pozdrawiam wszystkie strzelce iastologa Dziub Dziuba co ma dzioba bądz dziób

RAK , najbardziej klamliwy typ ! udaje swietego rodzinnego cudownego malzonka , jakii on dobry wspanialy czuly i wrazliwy Egoista wpatrzony w siebie , prowadzacy dwa zwiazki na raz ... a pisza ze taki rodzinny

Gość Nineczkaaa
rak - egoista , zakochany w sobie w seksie no cóż...

Strzelczyni- tak po sąsiedzku ci powiem jeszcze o tranzytach :) Bo tak patrze se w ten twój horoskop i piszą ze własnie tranzyt 9 czyli przejście obecnego) Urana przez Twój Descendent to jakieś rewolucje, zmiany w związkach- u Ciebie na dodatek jeszcze plącze się tam Merkury- planeta intelektu. To może Ciebie oświeciło ostatnio na temat obecnego stznu rzeczy i przgniesz coś zmienić albo już zmieniłaś. A Jowisz Ci łazi po Wenus- Jowisz to też podróże. Może gdzieś wyjedziesz i kogoś poznasz? :)

Ide spać dziewczyny Trzymajcie się! :)

w seksie nie weim , ale mysle ze rak i strzelec to totalne przeciwienstwo, nigdy ani z kobietami ani z facetami nie moglam znalesz wspolnego jezyka , wydaje mi sie ze rak-facet lubi trzymac wladze .I traktowac jakos nizej kobiete ..

DOBRANOC! DZIEKI ZA WSZYSTKO NIE ZNIKAJ Z FORUM ! BEDE CIE SZUKAC! MILO MI BYLO PAPAPAPAPAPAPAPA!!!!!!!!!!!

Gość Chinka_794
Czy ktoś widział dziub dziuba ---> tak, to prawda co napisałać o Wenus w Rybach (już mi kiedyś ktoś mówił, że mam właśnie taki układ) i dokładnie jest jak piszesz - często pomagam, postępuję bezinteresownie i równie często nie jest to doceniane, ale cóż... tak już mam :)

Gość a ja mam męza strzelca
a sama jestem baranica jedna i powiem,że bardzo dobrze nam razem :)

Gość eheehe
gdzie sie schowal dziub dziub-->urodzilam sie 10.12.1988 o 8.15 moglabys cos mi powiedzieco nie?jaki znak dla mnie, moze jestes mala wrozka i powiesz mi czy kiedys w koncu zakreci mi w sercu jakis chlopak?

Gość a koziorożec
A może ktoś mi powie jak tam wygląda przygoda strzelca z koziorożcem? W teorii podobno porażka, a w praktyce ciągnie mnie do takiego jednego i to bardzo ;-) Urodziłam się 24.11.79 i mam Księżyc w koziorozcu. Może to jest jakaś okoliczność łagodząca?

Ja jestem strzelec zodiakalny i to chyba nawet podwójny:D,raz mi tak wyszło w jakimś księżycowym horoskopie;) Byłam w zwiazku z Panem Lwem. Przyjaźń najlepiej wychodzi mi z wodnikami,choć czasem ich nie rozumiem.Kilku kolegów mam spod znaku bliźniat.

Cześć Wam :) e tam nie jestem żadną wróżką ;) tylko tak amatorsko bawię się astrologią. eheehe - spojrzałam sobie w Twój horoskop i stwierdziałm że masz niesamowicie ciekawy układ planet. Otóż prawie wszystkie one w momencie Twego urodzenia skupiły się w pobliżu Ascendentu ( w Strzelcu). Osoby których Planety osobiste znajduja się po lewej stronie Radixu są to osoby bardzo samodzielne, liczące przede wszystkim na własne umiejętności. niejednokrotnie mają w życiu ciężej - ale za to własnymi siłami. Ascendent wyraża twoje Ja. Wydaje mi się że jesteś nowoczesną indywidualistką (Uran), o dużym potencjale intelektualnym. Saturn u siebie w koziorożcu czuje się wspaniale- jestes więc dokładna i pracowita jak koziorożec. Wszystko poukladane i posortowane jak należy, nawet w psychice ( koniunkcja w Saturnem) może aż za bardzo trzymasz się pewnych reguł jeśli chodzi o uczucia? Także osoby z taką koniunkcją szybko przekonują się że pomoc ze strony bliskich trwa do czasu, że trzeba się oderwać od rodziców. Czasewm może być surowy ojciec lub matka. Kariera cos w stronę polityki, lub medycyny, pracy społecznej,albo i artystyczna (Węzeł Północny w Rybach, Medium Coeli w Wadze) Jesteś też dosyć wybuchowa, może czasem agresywna, w sprawach miłosnych bardzo ognisty temperament? Mars w Baranie w swoim własnym znaku- szczególnie teraz na wiosnę moze się dać we znaki. Lubisz działać, być aktywna. Hmm jeśli chodzi o partnera, mozesz się zakochac w Skorpionie , Bliźniaku różnie moze być :) Gwiazdy tworzą miliony układów. Moim zdaniem masz zadatki na kogos wielkiego, osobę publiczną, może kariera naukowa? albo nagroda nobla ?:) Naprawde jesteś jakaś szczególna, nie wiem dlaczego :)

Gość dziubdziubie
widzę, że sie całkiem nieźle orientujesz w gwiazdach ;) powiedziałabyś mi czy pasujemy do siebie, jeśli ja jestem strzelcem z mikołajek, a on skorpionem z halloven? ślicznie proszę 🌻

eehee --->to jeszcze do Ciebie----->Leszek Szuman o Wenus w Skorpionie: 1. Zmysłowość trudna do opanowania. Uczuciowość nieprzeciętna, choć na zewnątrz trudna do spostrzeżenia. Zazdrość i podejrzliwość w stosunku do partnera. Duża ofiarność i oddanie w stosunku do osoby kochanej. Jeżeli Wenus ma aspekty dysharmonijne, często skandale, konflikty małżeńskie. 2. Miłość bywa tu męcząca – jako zbyt wymagająca. Zaspokaja swe pragnienia – aż partnerom brak wytchnienia.

Gość dziubdziubie
ja 06.12'78, on 31.10'77, urodziłam się o 3:25, o której godz. on niestety nie wiem :)