Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla mnie to ważne

Chłopaki, czy zaakceptowalibyście taką sytuację

Polecane posty

Gość dla mnie to ważne

Jest sobie para (płci obojga ;) ). Wszystko układa im sie świetnie tzn on pracuje i zarabia kasę i ich utrzymuje, ona studiuje w szkole artystycznej. I wszystko cacy. Wszystko z wyjątkiem seksu. Ona miała przed nim kilku facetów (chodziła z nimi do łóżka). Z aktualnym nie chce, tzn chce dopiero po ślubie. I tu pytanie: czy takie podejście jest w porządku ? Czy wy byście zaakceptowali taką sytuację, że wasza partnerka kochała się przed ślubem z innymi, a z wami nie chce ?

Gość dla mnie to ważne
bo ja chcialbym puknac jej matke bo jest fajna z butow:) co o tym sadzicie?? albo jej ojca tez bym chcial puknac:)

Gość czxere
to troche dziwne..Mozna to zrozumiec gdyby byla dziewica ..

Gość dla mnie to ważne
z jej matka ze chcialbym ja puknac??

hmm nie wiem. Ale na pewno potrzebna tu jest rozmowa poważna, dlaczego innym dawała a mnie dać nie chce mimo że planujemy ślub. Z takich planów mogą być nici i co wtedy? Nie wiem, ja bym chyba uszanował jej decyzję, ale tylko pod warunkiem, jeśli uargumentowałaby to rzeczowo i logicznie.

Gość lklklkaslk
Ja bym nie zaakceptowal. Jak dziewczyna chce sie bawic we wtórne dziewictwo to nie moim kosztem:)

Gość digi
sam się puknij w łeb, podszywaczu...

no właśnie o tym mówię :) Jeśli potrafiłaby to rzeczowo, logicznie uargumentować. A pewnie miałaby z tym problemy, zatem nie byłoby takiej opcji. Dziwna sytuacja, nagle chce stać się niewinna znowu. Każdy facet w takiej sytuacji czuje się poszkodowany. No bo niby dlaczego inni mogli skorzystać a ja nie? No i pytanie, co oni mieli czego nie mam ja, że im dawałaś? :P

Gość a moim skromnym zdaniem
Znalazła gościówa jelenia i go doi :P . Z tamtymi była bo ich lubiła i sie z nimi bzykała. Z aktualnym jest dla kasy, nie lubi go, wiec udaje porządną. Po ślubie pewnie tez tak będzie "nie dzisiaj, boli mnie głowa, dawaj kasę i daj mi spokój". Nie zdziwiłbym się gdyby tez spotykała się z kimś na boku :O .

Gość wawiak
Też tak uważam Robi go w jajo Gościu ma kasę to z nim jest , ale woli dawać innym Taki związek nie ma żadnej przyszłości

Gość zaniedbany
nie zgodzilbym sie na to absolutnie. seks jest czescia zwiazku i wspanialym aktem dla dwojga kochajacych sie ludzi. potrafi zblizyc i zespolic jak malo co. a kochacie sie jesli zamierzacie wziasc slub. jednak jesli ona miala wczesniej facetow, a ze mna nie chce, z osoba ktora kocha, to nie zaakceptowalbym tego. byc moze ma kogos na boku i ciebie oklamuje. ktos dobrze powiedzial - dorwala jelenia i go doi. porozmawial bym z nia szczerze i ozcekiwal wyjasnienia czemu nie chce ze mna seksu? i dlaczego z innymi chciala? dopasowanie seksualne jest cholerne wazne i ona odwleka ten moment. zreszta kobieta nie chce seksu, odwleka to, a potem marudzi ze facet za szybko konczy albo mu nie staje. qrf jak ma koles taka przerwe to co sie dziwia :P

Gość bo to mało jest studentek ASP
każda "artystka" ma lekkie odchyły ;) czym starszy rocznik i większe tym bardziej jest ceniona na "rynku" :P to dlaczego w tej kwestii miałoby być inaczej ? :D ja kota w worku bym nie ruszał :O nawet intercyza by nic nie zmieniła :classic_cool:

Gość jestem na nie
Ja bym nie zaakceptował. Jak mogła z innymi to może i ze mną. Jak nie może ze mną to powinna nie móc i z tamtymi.

Gość bnm
hmm, sa tacy, ktorzy akceptuja. znam goscia, ktory wlasnie jest w takim zwiazku. i oboje sa szczesliwi. ale pomiedzy nimi jest jasna komunikacja. rozmawiaja ze soba szczerze. tu mialabym watpliwosci, chociazby z 1 wzgl. z takim pytaniem trzeba zwrocic sie do zainteresowanego, a nie na forum.tak mi sie zdaje.

Gość jacula
a mnie się wydaje że dziewczyna nie traktowała tamtych poważnie a tego chce obdażyć najpierw miłością a potem seksem ,to jasne przecież

ja też jak poznałam \"wtedy\" przyszłego męża . to czekał 1 miesiąć . sama go pocałowałam ,bo nie miał śmiałości :p i reszta tez sama ja ,nawet ze ślubem . i nie chodzi wcale o to ,że dziewczyna miałą wcześniej 1 czy 10-u kochanków . kobieta wie kiedy decyduje się na Tego jednego 🌼

Gość wódz plemienia Bantu
Dla mnie to kolejny przykład na damskie zakłamanie i tendencje do manipulacji ludźmi dla korzyści finansowych :( . Ciekawe jankesa, jakbyś się poczuła, jakbyś się dowiedziała że twój mąż z tobą nie chce a z innymi owszem chętnie. Poza tym też jest ciekawe, czy ona tam kogoś na boku nie ma, np któregoś z byłych. Z moich obserwacji wynika, że jak się kobietę rozbudzi, do długo bez bolca nie wytrzyma :P .

Gość wódz plemienia Bantu
Jeszcze mi się przypomniało: niech koleś "odetnie" laskę od kasy wtedy pozna szczerość jej uczuć :P .

Gość kobieca logika czyli jej brak
ktoś tu wcześniej napisał "a mnie się wydaje że dziewczyna nie traktowała tamtych poważnie a tego chce obdażyć najpierw miłością a potem seksem ,to jasne przecież" Najlepiej niech go obdarzy samą miłością . Przed i po ślubie. Seksem niech obdarza innych :O .

Gość ubu król
Ja z powodu takiego traktowania bym się czuł oszukiwany i od razu zakończył znajomość :O .

Widzę tu jakieś wyrachowanie.:O Skoro seks nie jest dla niej czymś nieznanym..... Może jeszcze za wcześnie, może jeszcze nie jest gotowa. Na miejscu chłopaka obawiałabym się brać ślub beż wcześniejszego seksu z nią. Po prostu bałabym się, że ukrywa coś, o czym przyszły mąż powinien wiedzieć. Według mnie takie zachowanie przystoi tylko dziewicy, a skoro ona nią nie jest - wykorzystuje coś, co się jej \"nie należy\". Tyłek w tym wypadku staje się "elementem przetargowym" w szansie na bycie mężatką, a coś takiego normalnie mnie wkurza.

Gość zboczona starucha
Całkowicie zgadzam się z Perłą!!!

Gość gdzie jest autor
A autor(-ka) tematu jakoś cicho siedzi i nie bierze udziału w dyskusji.

Gość dla mnie to ważne
Właśnie zadowalam się analnie pompką rowerową...

Gość gdzie jest autor
13:01 --> Żałosne te Twoje komentarze :O .

Gość dla mnie to ważne
Wystukuję moim benem o fotel odę do radości w środkach komunikacji miejskiej :classic_cool:

nie, to jakaś parodia najpierw się pyka z innymi, a tu co- może nie jest dobra w te klocki i myśli, że on dopiero to po ślubie zauważy jak już będzie po zawodach :D

Gość zaniedbany
a moze dostala jakas chorobe weneryczna zdradzajac ciebie i czeka az sie z niej wyleczy zanim zobaczysz co ma w majteczkach ? :D to z przymruzeniem oka ;) ale ktos dobrze wczesniej napisal - kobieta raz przyzwyczajona do seksu tal latwo z niego nie zrezygnuje i bedzie go pragnac. ona cos kreci i ukrywa. moze nie ukrywa niczego zlego, jednak nie jest szczera.

Gość tesciowa wladka
a slub nastapi pewnie jak ona skonczy studia, otrzyma od niego autko na prezent itp???? pewnie ma problemy z sexem i nie chce staracic zanim nie...wykorzysta