Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27latek

Dlaczego tak trudno spotkać fajną dziewczynę?

Polecane posty

Gość szukam albo moze sam sie
napisz cos teraz to cie zapisze przy okazji i ide spac..

Gość jajajaaa
ja taka jestem :))) normalna :)))

Gość w takim rtazie do góry

Gość dziewczynę to chyba trudno
... ale kobietę już łatwiej :D :D Określenie "dziewczyna" nie jest chyba adekwatne, skoro autor mam 27 lat :P Na tym forume faktycznie jest to trudne, ale ja np. znam wiele wartościowych kobiet ;) ;) Poza tym sama nieskromnie przyznam, że się do nich zaliczam :P :P

Gość ciekawy ludzi
to dlaczego jesteś sama fantastyczna kobieto?

Sądzę że mój problem polega na tym, że za bardzo skupiam się na życiu innych i całym otoczeniu niż na sobie samej ;) Można powiedzieć wręcz, że trochę żyję życiem innych ludzi :o I na tym polega mój problem-za bardzo się interesuję otoczeniem. Wiele moich znajomych już wyswatałam, a sama sobie pomóc nie potrafię :o :o W końcu szewc bez butów chodzi :P :P

Gość 27latek
wypad dziwkarzu

Gość ciekawy ludzi
jak jestes fajna to możemy popisać:p

Gość Olga20
To co faceci piszą o kobietach "jak zadbana i ładna to beznadziejna z charakteru" "jak ma fajny charakter to zaniedbana" idealnie odnosi się tez do mezczyzn! sama ostatnio taki wniosek wysnulam na temat plci przeciwnej. I dlatego nie szukam jakiegoś faceta z okładki, tylko kogoś z kim bym się dobrze dogadywała. Ostatnio jednak głownie czepiają się mnie zadufani w sobie kolesie, którzy liczą na to, że jak ładna to łatwa. Wiec czekam sobie na swojego niepozornego i może nie takiego ślicznego księcia z bajki ;)

w druga strone tez z mozna zadac pytanie. dlaczego wiekszosc facetów zerka na platyna- blond laski z tipsami po kolana, wyszukuja z tlumu kobiety, ktorym twarz az blyszczy od nadmiaru tapety (cieko tego nie zauwazyc) i uwielbiaja sie szczycic nimi w towarzystwie kumpli? a fajne kobitki, na ktorych rzeczywiscie moznaby zawiesic oko, bo maja to cos co przyciaga, naturalnosc - to albo sa same albo spotykaja sie z zonatymi facetami, ktorych blond platyna zony piłuja w domu tipsiory.

Czy jestem "fajna">> to ciężko określić :P Zależy co rozumiesz pod tym pojęciem ;) ;) Na pewno nie jestem szarą myszką- a takie kobiety mają często największe powodzenie :o :o

Gość ciekawy ludzi
skoro jesteś przebojowa to moze masz za duze wymagania

Ja naprawdę nie mam wygórowanych wymagań, zresztą często czułam się "rozpieszczana" przez płec przeciwną ;) ;) Niestety, moim problemem jest to, że przyciągam niewłaściwych mężczyzn :o :o I podobno sama wysyłam takie "sygnały", jakbym była nimi zainteresowana :o :o

Gość ciekawy ludzi
to mnie nie przyciagniesz bo ja jestem właściwy ;)

Gość mala slodka diablica
ja jestem fajna :PPPPPPPPP

A skąd ta pewność że jesteś "właściwy"??? ;) ;) Nie doceniasz mnie :P :P

Gość ciekawy ludzi
ja też jestem fajny :p:p

znowu to pieprzenie o materializmie ? ło rany, ludzie dajcie spokój fajnych dziewczyn jest z pewnoscia wiecej niz fajnych facetów! i nie przemawia przeze mnie zadna babska solidarnosc tylko taka jest prawda ... a samczych materialistow nie ma? tez sa i to cale mnóstwo... ile dziewczyn o malym rozumku i watpliwej atrakcyjnosci ma chłopów, a dlaczego? bo maja dobrze sytuowanych rodziców i kupe hajsu... dlatego nie generalizuj bo jestescie tacy sami! A NAWET GORSI:P dziewczynom sie nie dziwie ale facet, ktory robi z siebie utrzymanka jest smieszny i nie dorasta do miana mężczyzny... jak chcesz sobie znaleźć perełke to szukaj a nie przeglądaj powierzchownie i nie zaczynaj tematów od których krew mi sie psuje!

Gość ciekawy ludzi
jestem zbyt prosty i nieskomplikowany żebyś mnie przyciagneła :p

Ciekawy>> to faktycznie byłoby trudno :P Ale nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych :P :P

Gość ciekawy ludzi
nie chcę żebym się w Tobie zakochał a potem żebyś mnie porzuciła:p

Ja jestem jak chomik-niczego i nikogo nie przucam, lubię wszystko sobie zatrzymywać :D :D :P

Gość skazany na samotność
kobiety to dziwki lecą na kase i na wygląd :((:(:(:(:(