Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27latek

Dlaczego tak trudno spotkać fajną dziewczynę?

Polecane posty

Gość bols
cos w tym jest niestety, eeee najlepiej dac sobie spokoj, i przekonuje siebie co dnia do tego :)

Gość jestem zbokiem łypie okiem
na żadną Ukrainę nie jadę(co to za kraj bez parlamentu;) ).....poczekam to niedługo same przyjadą:P

Charakterystczne co ja zauważyłem, to masa kobiet ciągle narzekających na swoje życie, na byłych facetów, nieumiejących pójść do przodu, ciągle rozpamiętujących. Innymi słowy - ze zryta psychą. To forum jest niestety tego przykładem. Z takimi jest najciężej, bo człowiek musi się najpierw mocno namęczyć, żeby zauważyła w Tobie kogoś więcej niż tylko kolegę, a potem nie ma się żadnej gwarancji, że po miesiącu, dwóch, czy pół roku nie zacznie rozmyślać o byłym i w końcu do niego poleci.

Gość grii
nie nie nie, ten wasz podzial jest niesprawiedliwy i nieprawdziwy.. jakies chore stereotypowe wyobrażenia.. :/

Gość grii
a wy takie biedaczki czemu nie potraficie zrobic nic zeby wzbudzic zainteresowanie? nie mozecie sobie nikogo znalesc bo fajnych dziewczyn nie ma juz na tym swiece tak? hahah tak sobie tłumaczcie

Gość majster
no i same szczurki wokol, no nie? :D :p

oj potrafimy tylko my szukamy miłości :classic_cool: a nie pierwszej lepszej ładnej dupy;)

Gość grii
no nie same szczurki.. ja akurat mam nieszczurka wiec jestem zadowolona :D faceci szukają miłosci patrzce jaki romantyzm.. a mówi sie ze tylko na seks lecicie.. miło takich stereotypów słuchac?

myślę, że miło jeżeli mnie pytasz;) kobiety lubią takie śmieszne bzdurki:D

Gość majster
grii, przewin sobie stronke wczesniej i przeczytaj swoj wpis z 00:17 :D

grii to ja Ci napiszę na moim przykładzie. Szukam kobiety skromnej, uczuciowej, wrażliwej, czułej, szczerej i wiernej. No ale jednocześnie zadbanej, szczupłej, o ładnej twarzy. Zawsze mi się zdawało, że to nie są wygórowane wymagania, tym bardziej, że ja nie tylko tego wymagam, ale i to samo ofiaruję. Jestem w takim wieku (27), że już nie bawią mnie jakieś gierki czy podchody, szukam stabilizacji. Dlatego ciężko mi znaleźć \"tę\" właściwą. No i jeszcze ta moja była, która ciągle prześladuje moje myśli i nie daje mi spokoju. Ciężka sprawa.

Gość Beautiful
Ja szukam najładniejszej z ładnych

Gość bols
aleksiej .......jak ja cie rozumiem :o

Gość mowie wam
ze facet musi byc bogaty a dziewczyna ladna a wy nic Taka jest niestety gola prawda. Zadna fajna czy ladna dziewczyna ne bedzie tracila swego cennego czasu na jakiegos ciamajde w dodatku blefujacego na tego ktory ma sukces.To jest podwojna porazka

bols - no to chyba przyznasz mi rację, że nie jest o taką kobietę łatwo. A najgorsze jest to, że moja eks była takim moim wymarzonym ideałem, ale będąc z nią aż tak bardzo tego nie doceniałem. Teraz po roku od rozstania i nieudanych próbach z innymi doszło do mnie jaką kobietę straciłem.

Gość mowie wam
a dlaczego sie z nia rozstales?

Gość Takashi Kunishige
Jak zrobić żeby mieć tą dziewczynę

W zasadzie to ona mnie zostawiła, bo pojawił się facet, który zawrócił jej w głowie, a że akurat przechodziliśmy kryzys, to on to wykorzystał. A ja po rozstaniu w ogóle o nią nie walczyłem i odeszła ostatecznie do niego. Wtedy jednak musieliśmy się rozstać, nie było wyjścia. Wróciłbym do niej po paru miesiącach, ale było za późno.

Gość bols
Aleksiej: 1. nie jest latwo :o 2. a Ty zaniedbales sprawe? z Twojej winy? 3. osobiscie to wiesz, ja ma chyba dosc szukania i wiazania sie 4. ale....poznalem kogos, i jest jakas nadzieja, ze to moze wlasnie "ta ", czas by mogl pokazac, ale 300 km odemnie :o :o :o ehhhh :(

Gość ewe2233
wy sie uzalacie ze nie mozecie znalezc dziewczyny, ktora bedzie waszym idealem a co ja mam zrobic , nie jestem jakas zapatrzona w siebie lolitka, nie szukam sponsora. brzydka tez nie jestem ,mam wielu kumpli ktorzy uwazaja ze jestem spoko czy to chodzi o charakter czy owyglad a i takj nie mam faceta ktory by byl wierny uczciwy i ktory nie tylko mysli o sexie

Gość mowie wam
no i widzisz? Trzeba bylo walczyc o nia. Kobiety lubia walecznych. Kiedys o kobiety ludzie sie bili a teraz kurcze tylko umieja plakac:-( buuuu;-( Starcilem moja ukochanaaaaaa buuuu. Idz do tego faceta i daj mu w pysk i powiedz zeby oddal ci dziewczyne.

Gość ciemna masa_________
bo tylko na wyglad patrzycie :O :p a te male brzydsze czy inne są takie fajne :P

mowie wam > po ponad roku to już mam \"pozamiatane\". Ona jest pewnie z nim szczęśliwa i nie będę jej w życiu mieszał. Chociaż ciągle biję się z myślami. A nie walczyłem, bo to nie miało wtedy sensu. Mieliśmy wielki kryzys, ona nie chciała pójść na kompromis, rozmowy nie pomagały, sama chciała przerwy, to jej tą przerwę dałem. No i niestety w tym czasie tamten facet to wykorzystał, odpowiednio ją \"pocieszył\" i koniec.

Gość weka
Gerronimo no bo kobiety juz takie są :P

Gość bols
no wlasnie takie sa...zdradliwe :o

ewe2233 > takich facetów jest pełno, ale nie są zauważani przez kobiety. Bo nie są wysocy, nie są przystojni, nie zarabiają nie wiadomo jakiej kasy, są nieśmiali. OK, może trochę generalizuję, ale coś w tym musi być, że Ci normalni, przeciętni faceci, dla których liczy się przede wszystkim partnerski związek oparty na uczuciu nie mają szczęścia do kobiet.

Gość marksizm
Aleksiej no masz wymagania :O moze na Wenus taką znajdziesz :O

Gość weka
bols taka natura moim zdaniem nie są zdradliwe a skad ona ma sie domyslec o co facetowi w glowie loto ??? grunt to komunikacja :P a nie mase niedomowień :O ja facetow nie kumam .... są tak zazdrosni ze SZOK

Gość ewe2233
ja wam powiem dlaczego nie znajdujecie takich kobiet poniewaz jak widzicie ta ktora wam sie podoba nie zagadacie bo na poczatku juz ja oceniacie ze jest zadufana w sobie, ze ma faceta, ze nie spodobam jej sie lub ze napewno jest glupia lolitka i to wasz blad co do mnie to dla mnia najwazniejszy jest charakter

ewe2233 > no może faktycznie trochę w tym racji. Chociaż ja staram się nie oceniać dziewczyn na podstawie wyglądu, tzn. nie twierdzę, że ładna musi być głupia, bo byłbym kretynem, żeby tak uważać. Mam za to inny problem, gdy widzę ładną dziewczynę, która nawet daje mi delikatne sygnały, żebym podszedł i do niej zagadał, to tak się paraliżuję, że nic z tego nie wychodzi. marksizm > nie przesadzaj. Znam kilka takich kobiet, ale niestety wszystkie pozajmowane.