Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAJANTA

denerwujący jajnik

Polecane posty

Gość TAJANTA

WITAM!CHCIAŁABYM SPYTAC SIE WAS,DLACZEGO PO MIESIACZCEW 7,8 DNIU CYKLU, PRAWY JAJNIK MI BOLI, NIE MOCNO,ALE PROMIENIUJE...MIAŁA KTÓRAŚ Z WAS TAKĄ PRZYPADŁOŚĆ?PROSZĘ O ODPOWIEDZI:)POZDRAWIAM..

Gość to normalne
czujesz jak jajeczkujesz.

Gość MAM TEZ TAKI PROBELM
tak mam od pół roku .co miesiąc od chyba ( nie wiem dokladnie kiedy mam) dnia owulacji prawie do okresu zawsze boli mnie prawy jajnik. Gdyby to było jajeczkowanie to bolałby mnie na zmiane raz lewy jajnik raz prawy jajnik. A tak zawsze co miesiąc tylko prawy jajnik. Byłam z tym u lekarza - myslałam ze moze mam zapalenia jajnika czy cos w tym stylu. Jednak lekarz po zbadaniu stwierdził ze nic mi nie dolega. Powiedzial ze to prawdopodobnie boli z powodu owulacji. Moje pytanie brzmi: dlaczego co miesiiąc bol jest zawsze z prawego jejnika. Czyzby owulacja była co miesiąc z prawego jajnika ? czyzby moj lewy jajnik byl niedrożny ?? Nie rozumiem tego, moj lekarz tez nie. Moze powinnam zrobic usg cyklu . Ale czy ktos tak mial jak ja ????????????????

ja rowniez czasami to mam :/ kiedys dostalam naglego bolo mniej wiecej po srodku, miedzy jednym a drugim miesiacem :/ wowczas nawet zrob ilo mi sie slabo bo promieniowalo na plecki, mniej wiecej na nerki :(:( nie nawidze tego bolu :(

Gość TAJANTA
A JA SIE BOJE,ŻE MAM TORBIELĘ, BO MIAŁAM JUZ USUWANĄ RAZ...3 LATA TEMU..I DO TEGO TEN OKRES JEST SPÓŹNIONY... ----- DO ''MAM TEZ TAKI PROBLEM''WŁASNIE! OSTATNI OKRES ''BYŁ'' Z PRAWEGO JAJNIKA...I ZNÓW MNIE BOLI PRAWY JAJNIK?TO JEST BEZ SENSU...:( I CZUJE JAK MI ŚLUZ LECI...POSZUKAM JAKIS WIADOMOSCI W NECIE NA TEMAT JAJECZKOWANIA...ODP.POZDRAWIAM:)

ja tez tak mam. bylam leczona na zapalenie przydatkow, po zakonczeniu terapi, lekarz zrobil mi usg zwykle i dopochwowe, ale nie stwierdzil aby coskolwiek mi dolegalo. wlasnie minelo 2 miesiace od zakonczenia leczenia a jajniki dalej mnie bola...mnie z kolei glownie lewy boli, juz nie wiem co faktycznie mi dolega...:(

Gość Marta1983
nie ma regóły że raz z jednego raz z drugiego jajnika jest owu.. Po prostu które pierwsze dojżewa...