Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otumaniona-rozkojarzona-dorota

poznałam Wlocha...???

Polecane posty

Gość buzz
"o ja pierdolę" ja nie jestem NIESTETY zryty beret ale ty to jakiś "kolo głuplo" ostani widzę... spadaj miernoto, "bosze" co za "lucie"...:-D

Gość buzz
stonzo weź się za gramatykę, tłuku jeden coś ty za obiekt?... Kto ty w ogóle jesteś?

Gość buzz
aha i radzę nie używaj słów których nie rozumiesz.. posdtawówka skończona? mmmm... nie...no tak myślałam. Główkę radzę leczyć na naukę pewnie za późno i szkoda budżetu państwa... sprawdż czy cię nie ma gdzie indziej... (żłosny dupek z ciebie, zla mi cie...;-(

Gość buzz
temu panu juz dziekujemy... skoro po bajeczce to co ty tu robisz miernoto?

Gość buzz
głupich nie sieją sami się rodzą a ty ebilu idź sie lecz!

Gość Porzucona23
Zakochałam się we Włochu kilka miesięcy temu, straciłam głowę. Niestety okazało się,że jest żonaty. Nie potrafię sobie z tym poradzić, nie mogę o nim zapomnieć..

napisze tak bardzo krutko dziewczyny nie bieszcies obie wlochuw .jestem z moim jusz 7 lat i jest mi niewiarygodnie cierzko .jakbym wiedziala ze wlosi to takie skurwysyny to nawet bym na niego i caly ten kraj nie splunela.niestety jak to wszystko sie zaczelo to byl to czas w kturym jeszcze uwarzalam wlocha za czlowieka gdzie teraz jak wiekszosc znanych mi polek jestem mila dla wlocha tylko jak ide po zamuwoenie podchodzac do stolika z tego mam wyplate ale na ulicy przejde po jego trupie.to babiarze rurznica kultur jest dosc durza ,liczcie sie z tym ze polki maja opoinie zwyklej ku...wy bedziecie miec na codzien sytuacje kture beda wlasnie tego dotyczyc,nawet od jego koleguw niepomijajac problemuw od strony jego rodziny a i rurznych takich propozycji tesz.mam dosc dluga chistorie i niebede tu wszystkiego pisac ale tak jak jestem tam jest zle od strony polek slysze tylko wloch po co ci on jakby byl przynajmiej stary-ma 34lata a ja 30- i mial pieniadze to tak utrzyma cie kupi ci wszystko a wiesz rze hcemy ci dobrze itd.a jak jestem tu jest jeszcze gorzej na pytANIE GDZIE PRACUJESZ CO KOLWIEK ODPOWIESZ ZAWSZE CI POWIEDZA ZE MY JEDZIEMy sie tam tylko kurw..ic. i oczekuja ze cos dobrego powiesz na temat wloch .jedyna sprawdzona i niestety bardzo prawdziwa prawda jest taka ze nierzyczy sie im trzesienia ziemi bo zal tych pieknych miejc i zabtkuw ale jakas dzuma albo cholera jest czyms wyczekiwanym takrze przezemnie.wiem rze sa napewno osoby kture sie ze mna niezgodza ale ja jak do dzis niespotkalam takiej osoby ktura mysllaby inaczej wiem tesz ze sa pary polsko wloskie niestety osobiscie niepoznalam takiej pary ktura byla w zwiazku z milosci jak ja .no cusz morze 7 lat to ciagle malo poczekam jeszcze.ja osobiscie powiem tak zostawic mojego alberta nie zostawie powud to moje serduszko kture co rano daje mi sily na ta milosc ktura u niego poprostu jest ale jesli chodzi o rozum to powiem tak nigdy wiecej wloch zadurza presja otoczenia a pozatym niemoge miec dzieci i co jak co durza ulga i ulatwienie psychiczne dlamnie wlocha napewno niebedzie mi rzal jak rodaka ,tym samym morze dostac buta za jakies pomylki a mnie sie glowa nie obruci. wiec dziewczyny niekonczcie w takim rozbiciu jak ja.wyjechalam tam majac 23lata i przeszlam tam faze dziewczyna-kobieta i nic nie robi mi takiego wstretu a jednoczesnie jedyne co stalo mi sie tak rodzinne jak te przeklete wlochy.no cusz jadac tam ucieklam z domu zaczynalam prace od kampani co bylo dlamnie czasem najpiekniejszym potem nauczylam sie jezyka przez moje dlugie wlosy i smukla sylwetke nabralam wstretu przez ih zachowania no cusz w tety jusz rozumialam jezyk i co prace salumeryja czy obecne pannyficio durze obciarzenie psychiczne klijent muwi cos w stylu-rece straniery sa brune ja tego nie wezme towar pokrojony a szef to ty za niego zaplacisz kolega z pracy miejsce straniery przy zmywaku w kuchni albo w luszku jakiegos wlocha ogulnie na caly sklep jestes 1na straniera gzie stajesz na glwie rzeby zdobyc ta prace ale co dnia zastanaWiASZ sie ile jeszcze dasz rade a pozatym masz na plecach opinie rze napewno zdobylas ta prace przez luszko.wiec dawac im cokolwiek niema sensu osobiscie niemam takrze przyjaciul wlochuw.niezakochujcie sie we wlochach dobrze wam radze

Ja mam chłopaka Włocha od 12 lat, jest super gościem, moim najlepszym przyjacielem i rodziną, w łóżku niepokonany, a do tego bardzo przystojny i wierny. Po prostu drugiego takiego na świecie nie ma, taki kochany człowiek. Do: "a podniosę sobie", pisze się: "ce la faccio" non "c' la faccio"! Jak już innych poprawiasz to sama nie możesz robić byków.

Gość lucia czy ty jesteś
upośledzona umysłowo?Bo tylko taka osoba może pisać z takimi błędami!

Gość gość
wiesz ja bym na twoim miejscu zaryzykowala bo co jesli nie sprawdzisz czy to zauroczenie czy prawdziwa milosc nawet gdybymiala trwac chwile warto dla niej poswiecic zycie bo zycie jest tylko jedno