Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet.rocznik1978

Rude jest piękne!! Wiewióreczki -czemu was tak mało. Dajcie znać o sobie

Polecane posty

Gość xuuxshjxishxhhsi
kolor włosów nie ma znaczenia

No to i ja sie wpisze aby formalnosciom stalo sie zadosc. Tez jestem ruda, ale nie marchewka, zielone oczy, troche piegow i czarne rzesy. Dawniej, gdy bylam nastolatka, to byl koszmar. A teraz mam satysfakcje gdy inne kobiety mnie zaczepiaja i pytaja o nr farby, ktorej uzywam :) Pozdrawiam rudzielcow i ich sympatykow!

Muszę się przyznać, że zgubiłem się nieco. Kto jest rudy a kto nie? Wiem już za to kim jest Rysiu z Klanu. Jaja se ze mnie robiłyście, czarownice. :)

Aaaaa, i jeszcze jedno. **sweetie** , od dawna nie jesteś nastolatką? Pytam bo wydaje mi się (to właściwie do wszystkich), że zmieniły się trochę czasy. Kilkanaście lat temu rudym było znacznie trudniej. Nie jestem rudy, to tylko moje obserwacje.

Masz wrażenie, że rude podobają się teraz dużo bardziej niż kiedyś? Nie chodzi o wiek \"wiewiórki\" ale ogólnie o nastawienie społeczeństwa.

Kiedys czytalam, ze niechec do rudych tkwi w nas od pokolen, gdyz na religijnych obrazach kobiety zle lub niewierne byly przedstawiane jako rude. \'Czarownicom\' palonym na stosie tez czesto malowano rude wlosy. A moja sp. babcia mowila, ze rudzi sa falszywi... Ale zawsze podkreslala, ze moje wlosy to jakis inny odcien rudego i ja sie do tych falszywych nie zaliczam. :)

Tak, też o tym czytałem. Dlatego o 17.39 tak się zwróciłem do rudych. Co do fałszu, którym się charakteryzują rudzi to nie mam zdania. Wiele takich popierdoleń mamy w spadku. Tak samo było z kotami. Oto obraz chrześcijaństwa.

Tak. Kosciol to potezna instytucja, ktora juz wiele wiekow temu miala najlepszych specy od public relations...

No to mamy sporą różnicę zdań. Tutaj tego nie rozstrzygniemy. No to jak to jest z tymi rudymi? Pamiętasz kto się deklarował jako wiewiórka?

Znalazłem jeszcze kilka ale już zapomniałem nicki :) Raczej niewiele. A dla Ciebie dzieciństwo też było trudne z powodu koloru włosów. Mogę zapytać w jakim wieku jesteś?