Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet.rocznik1978

Rude jest piękne!! Wiewióreczki -czemu was tak mało. Dajcie znać o sobie

Polecane posty

Gość jestescie celulitowe hucwy

młoda jestem :P nikt mi nigdy nie dokuczał , nie jestem typową marchewką.Moje włosy są bardziej miedziane .

Taak, już wiem. I nie masz piegów i nie jesteś blada...Może nie doświadczyłaś dyskryminacji również dlatego, że jesteś młoda a jak pisaliśmy wyżej czasy się zmieniły.

Gość jestem rudzielcem i jestem z
z tego dumna,zwłaszcza jak ludzie zaczepiają mnie na ulicy,faceci tez,i mówią mi ze mam piękne włosy,kolor to jedno a to ze sięgają pasa to drugie:P

Możliwe :) Żadnej z moich rudych koleżanek nikt nie dokuczał i nie uprzykrzał życia z powodu koloru włosów...

Gość jestem rudzielcem i jestem z
mi uprzykrzali jak byłam dzieckiem,koleżanka życzliwie radzila mi przefarbowac na czarno

Dumny rudzielcu, nie masz jakiegoś krótszego nicku? Do pasa to już budzi respekt:) Ja jak się nie golę trzy dni to mam na twarzy dłuższe włosy niż na głowie.

Gość duma ruda
Ojcze dyrektorze zmieniłam,włosy hoduje juz 5 lat

Gość pan wolodyjwski
a jaki to odcien ? pytam bo bylem z taka panna ktorej rudy byl taki jasny ze prawie ze w blond wpadal......ale goraca bestia to z niej byla

Gość duma ruda
hah widzisz,moj kolor to kolor miodu,moj tygrysek mowi o mnie to samo;)

dumna ruda, lubię Cię więc napiszę to spokojnie:) Bardzo proszę, przeczytaj uważnie mój nick. Wiem, że budzi skojarzenia ale to miało być tylko skojarzenie.

Gość duma ruda
oJcze detektorze to miało zabrzmiec derektorze:P

Gość duma ruda
tygrysek mówi do mnie rożnie,bestia tez czasem się zdarza.Opiszcie swoja najciekawsza historię związane z włosami.MOja najśmieszniejsza jest taka,jadąc kiedyś autobusem,poczułam jak ktoś z tylu wyryw mi włosy,odwracam się a tam dwóch starszych panów ogląda po światło moje wyrwane uprzednio włosy i jeden do drugiego mówi"popatrz, czyste złoto:P

Gość duma ruda
moje włosy mówią ze czas spać,wiec dobranoc,swoja droga fajny topik,aha nie wiem jak to się skończyło ale na Gronie jest takie grono rudych,ponoć miał być zjazd w jakimś mieście ,wyobrażacie to sobie,wtedy to miasto miało by blask:P

Trudno mi uwierzyć w historię o wyrywaniu włosów w autobusie. Jaja se robisz. Ja nie mam żadnej ciekawej opowieści o moich włosach. Nie są rude, nie są długie, nic ciekawego. Nie zrewanżuję się.

Teksty, ktore uslyszalam: fryzjerka: \"Pasemka moge pani zrobic w miesiac po nalozeniu farby, a u pani jeszcze nie widac odrostow\" na ulicy: \"Przepraszam, jakiej farby pani uzywa?\" chlopak z osiedla: \"Musicie miec w domu straszna wilgoc\"