Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafeteryjka

Czy przydażyła Wam sie Samotność w sieci?

Polecane posty

nie zreszta to słaba powiesc, niepodobała mi się zbytnio:) jelsi juz spotkało mnie spotkanie w sieci:)

Może nie taka sama, jak w książce, ale można to tak nazwać. Z tym, że o wiele bardziej poplątana. :)

o wiele piekniejsza i romantyczna dialogi w samotnosci w sieci sa tak sztuczne.. tak naciągane ze az nie chce sie tego czytac.

Książka \"S@motność w sieci\" bardzo mi się podobała. Szukanie miłości w necie ... za szklanym ekranem ... w sztucznym raju ... nie to nie dla mnie :-D Wiadomo, że internet sprzyja fantazjom i kłamstwom ...

Sisik z tego co zobaczyłam real temu sprzyja:) grom, intrygom, manipulacjom, a kobnieta widzi faceta wtedy jak ma wieksze konto, i jak czegos chce jakis wtyków, ukladów:) zero romantyzmu u niej chyba, ze do kasy :)

Gość już nie samotny
Przytrafiła... od prawie roku jestesmy razem :)

04.04] 14:44 własnie:) miała piekniejsze zakonczenie:) takie razem

Do ... Tamit Ja się zupelnie z tobą nie zgadzam i nie rozumiem na jakiej podstawie tak mówisz. Dla mnie najwazniejsze jest to co facet ma w głowie i w sercu. A pieniądze, nie sa najwazniejsze ............. to rzecz do nabycia. Pracuję, zarabiam i jestem kobietą niezależną :-D, tak zawsze było, jest i będzie