Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 przysz艂y asystent

deichmann/jak tam jest

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Tak sie zegna firma pracownikow ktorych zwalnia.Widzialam to.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Czy sta膰 was na zakup but贸w z nowej kolekcji by nosi膰 na sklepie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie tylko martwi 偶e nikt nas nie traktuje powaznie, centrala wie co sie dzije w sklepach a nikt nie chce nam pomoc, procedura anty mobingowa dziala tak jak dziala pisala juz to kolezanka ze ja olali, do kogo mamy sie zwrocic o pomoc jak tu kazdy jest czyjas kolezanka :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masz nosi膰 buty z Deich.ale nikt nie powiedzia艂,偶e musisz co sezon mie膰 nowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja si臋 sama zwolni艂am, przeby艂am depresje prze偶y艂am to i nigdy nie wiejd臋 wi臋cej do 偶adnego sklepu Deichmanna, nie po tym co mnie ta spotka艂o i ka偶demu radz臋 uciekajcie p贸ki nie stracili艣cie zdrowia!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 jedza001
Tym Wszystkim ,ktorzy sa rozgoryczeni ,ze jest tak jak jest napisze zycie.Centrala jesli by chciala interweniowac w opisanych drastycznych przypadkach moglaby.Posiada radce prawnego ,ktory w imieniu firmy moze wystosowac pismo o udzielenie informacji z jakiego IP bylo pisane i dochodzic do prawdy. Mogli by wystosowac pismo do prokuratury o podejrzeniu przrstepstwa i prokuratura z urzedu musialaby wyjasnic sprawe Wtedy tez nie moglaby sie kolezanki roznych szczebli obrazac na siebie.Czytajac to forum zorientowalam sie ,ze sciagane sa niepochlebne wpisy na temat osob . Po ich samych interwencjach.Da sie dojsc ,gdzie sie cos dzieje i pomoc. Ciekawa jestem czy ktos z Centrali zareaguje na wpis ponizajacy "wywalic na zbite mordy "? Pracownicy Centrali ,RKS i i OKSi ,Kierownicy czytaja to forum.Drodzy Panstwo moze teraz ruch z Waszej strony pokazac ,ze naprawde szanujecie pracownikow i nie pozwalacie na tego typu wpisy ! Wpisy typu " baba z wozu koniom lzej "tez nie nalezy do milych !!!Czas na dzialanie na rzecz pracownikow ,ktorzy pracowali i ciezko nadal pracuja. Czas zrobic porzadek z takimi wpisami ,wysmiewaniem pracownikow tu na forum.Szanowni Panstwo broncie osoby wyszydzane mozecie to zrobic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To centrala ma szuka膰 os贸b, kt贸re skar偶膮 si臋 na mobbing i ich oskar偶a膰 w s膮dzie? Bo偶偶偶偶eeee...... zamiast 艣ciga膰 agresor贸w proponujesz 艣ciganie ofiar, to straszne!!! jakby centrala sprawdza艂a informacje o mobbingu to by wiele os贸b straci艂o prac臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 jedza001
Nie zrozumialas niech Centrala sciga osoby ,ktore pisza "wywalic na zbita morde "!!! W wczesniejszych wpisach tez sa podobne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A dlaczego centrala ma 艣ciga膰 tych a nie te wiejskie baby kt贸re psuj膮 wizerunek firmy mobbinguj膮c innych pracownik贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sztuk臋 kochania i seks partnerski Lepiej znaj膮 od doktor Wis艂ockiej Wszystkie pozycje w cieniu b艂ota Poka偶膮, gdy przyjdzie ochota - a komu ? wiadomo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 jedza001
Kto i jak zna "Sztuke kochania "nie interesuje mnie,chyba ze dzieje sie to w godzimach pracy przeznaczonych na prace w firmie Deichmann.Wtedy niech sciga Zarzad szeroko rozumiany za wyludzenie bo nie bylo swiadczenia pracy dla firmy.Mobbing powinien byc scigany przez firme z urzedu,ale jeszcze firma nie dojrzala do tego.Jesli nie dojrzala to za chwile dojrzeja pracownicy i byli pracownicy. Beda to zglaszac do prokuratury.Prokuratura z urzedu musi podjac dzialanie ,a wtedy moga stac sie cuda i rozwiazac sie jezyki .Uklady poleca jak domki z kart.Jest to bardzo realne.

Udost臋pnij ten post

Czepiacie si臋, oj tam, oj tam! Musz臋 si臋 w lustrze przejrze膰, czy mi grzywka dobrze le偶y a wy tu pindu p***y piszecie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
soltysowa? a ty to kto ze sie tak pindrzsz?

Udost臋pnij ten post

Nie m贸w do mnie na ty bo na ty to ja wo艂am swoje kozy na wsi! jestem pani, pani So艂tysowa przez du偶e T! I jestem taka fajna, 偶e a偶 prezes ci膮gle na mnie 艂ypie kaprawymi oczkami a ja jeszcze dziewica, nie licz膮c motyki, grabi i jednego knura z chliwa, ale to by艂 przypadek, ot si臋 nachyli艂am po wiaderko a偶 tu nagle....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶na nas firmo ci膮ga膰 po s膮dach ale co z tego jak my tu prawd臋 piszemy i ty firmo nasza kochana dobrze wiesz jak jest i nic z tym nie chcesz zrobi膰 albo robisz niewiele

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja dosta艂am nieca艂y tysi膮c...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jednak kierownik ma rycza艂t za nadgodziny, czy je robi czy nie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale si臋 przestraszyli艣cie umowy kt贸r膮 kto艣 tu pokaza艂 a偶 tak si臋 boicie 偶e si臋 sprzedawcy dowiedz膮 ile zarabia kierownik przecie偶 my dobrze wiemy ile to po co ta szopka ca艂a,wida膰 centrala sledzi na biezaco wpisy jezeli tak szybko usuneliscie umowe kierownika ktos kto ja wrzucil prosze wrzucaj do skutku nie ma tajemnic kierownicy wiedza ile my zarabiamy to czemu tak ukrywacie ich pensje co was boli ze sie ludzie dowiedza ze kierownicy zarabiaja po piec i szesc tysiecy na lapke?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
PROSIMY PONOWNIE WRZUCIC TUTAJ UMOWE KIEROWNIKA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
umowy sa tajemnica

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moi drodzy. Soltysowa juz na lekach. Kr贸lowa - ochrzcila si臋 tak sama- na antydepresantach. Nie czepiajcie si臋 biednej centrali bo oni tam w jednym gnoju siedz膮. Takim samym jak Wy. KROL wielokrotnie wymieniony tu z nazwiska tez jest w d***e czarnej booooo drogowa kr贸lowa ma haki w szufladzie. Jakie? Sprzed lat. B臋dzie pami臋ta艂 Artur, Gra偶yna. .. s膮 fotki, przytulanki z ta艅c贸w przytulancow. S膮 lepsze niestety w ukryciu damy pierwszej. Szeryf nie ruszy bo juz raz do rozwodu prawie dosz艂o. P贸藕niej terapie itp... ALE DAMY RADE KU. WA OBIECUJE.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
umowy sa tajemnica

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Mocne... i prawdziwe. Jeszcze troch臋 a zaczn膮 wyp艂ywac takie brudy sprzed lat, 偶e mo偶emy si臋 rych艂o dowiedzie膰 kto i jak awansowa艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂y ju偶 zdrady. Terapie, wyjazdy, nowe narty. Ej a york juz wie wszystko? Bo kole偶anki psiak to kompletnie nie ogarnia ze jego suczka tak si臋 szlaja. Bidus Pako cierpi. Szkoda tych yorkow delikatne s膮 wra偶liwe i kur.a jak im zabra膰 dom, wys艂a膰 do schroniska to szkoda co? Uwielbiam psy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pako to piesek? a czyja to psinka :) te偶 uwielbiam psy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pako to york. Fajny psiak. Tylko kuzwaaaa szcz臋艣cia nie ma.. szukam wsparcia dla yorka Pako. Kto艣 co艣? Mo偶e z nowym rokiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Yorki s膮 bardzo ufne, wiele wybaczaj膮 swojej pa艅ci, troch臋 szczekaj膮 ale to tylko pozory, zdradzone bardzo cierpi膮, ale chyba nie ma a偶 tylu potwor贸w....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakby tak wyt艂umaczy膰 Pako ze jest na pot臋g臋 zdradzany to zrozumie? Czy zn贸w trzeba psinie delegowac dodatkowe lekcje z psychologiem?

Udost臋pnij ten post