Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły asystent

deichmann/jak tam jest

Polecane posty

Gość gość
Czy to żarty z tymi kosmicznym zarobkami ?

Gość gość
A bynajmniej .... do tego autko za 150 tys tez do uzytku prywatnego, karta multisport, opieka medyczna, hotele min 4**** zabawowe szkolenia w europie i zero jakiejkolwiek odpowiedzialności. Fajnie co nie ?

Gość gość
Hotele *** juz bez przesady.

Gość gość
A widział ktoś żeby RKS spał w hostelu? Bo ja nie :) firma wrzuca to w koszty wiec bez różnicy czy zapłacą za hotel 400 czy 600 zł, wszystko się wrzuca w koszty, więc to mnie nie dziwi a zarobki średnio 16 tysięcy? Też mi majątek, mając 60 sklepów na karku ile mają zarabiać, 6 tysięcy? Tyle to ma Oks.

Gość gość
Ocho .... królowa i krawcowa czuwają ....

Gość gość
I dodajmy ekstra kase w formie super pożyczki w przypadku rozwodu .... to z prywatnego portfela Johanesa czy z funduszy firmy ? Czy to tylko dla rks czy nizej tez mozna liczyc ? Czy to wtedy gdy stary mnie w tylek kopie czy jak ja bede chciała zmienic to tez moge sie ubiegać ?pani asiu jak sie to załatwia ?

Gość gość
KOCHANI MOI zazdrość ...... piszecie tutaj kto ile zarabia , jakim autem jeżdzi , gdzie sypia i za ile a póżniej jakieś mroczki przed oczami ,że towaru nie ma , że półki puste , że kolekcja kilkuletnia ... a ja z uśmiechem wchodze na sklep i widze SUPER KOLEKCJE MARGARET, OBUWIE SKÓRZANE z 5th , trendy w Graceland a jak sie przyjrzycie to zobaczycie zalety - komfortowe wyściółki , membrany optymalna temperatura dla stóp, profilowane wkładki.... moim zdaniem i zdaniem klientów to firma dba o nowe technologie o poprawę komfortu użytkowania .. jeżeli ktoś nie zauważył to nasze wyroby syntetyczne są wysokiej klasy - elastyczne , miękkie dopasowują sie do stopy .... taki towar sprzedaję i POLECAMMMMMMM!!!!!!!!!

Gość gość
muszę dodać ,że pracuje już dobrych pare lat w DEICHMANN OBUWIE i napiszę tak........ ja nie tracę czasu na liczenie ilu jest pracowników na zmianie u konkurencji , jaki u nich towar na półkach, jakim samochodem kto jeżdzi , ile zarabia i czy dostał premię ja w pracy rozdzielę pracę na cały dzień co , jak , gdzie trzeba zrobić i nikt nie biega po sklepie cyt.z językiem na brodzie bo ma czas na wszystko na OBSŁUGĘ , NA PORZĄDKOWANIE , NA PRACE Z TOWAREM -to nasza praca

Gość gość
Do 1.20 i 1.40 te same frazy,te same motywy nie lepiej przemilczec niz pisac na zawolanie jak jest cudownie. Czuje sie jakbym ogladala TV Historia na ktorym pokazali Dziennik Tv i powtorke spotkania dziennikarzy i rzecznika rzadu p.Urbana( jesli nie wiesz kim byl i co robil zobacz w google ).W jego wypowiedziach i artykulach nie bylo kolejek,pustych polek sklepowych ,kartek na zywnosc i buty,pelno lekarstw w aptekach,gdzie brakowalo nawet zwylej polopiryny.Te wypowiedzi maja ten styl.Klasa w sama w sobie jest przyznac sie do tego co sie dzieje i walczyc z tym niz zaprzeczac,ze nie jest tak.Pan Urban zaprzeczal w Tv o rzeczywistosci ,Wy tu na forum.Prawda po latach potwierdzila kryzys i kartki i biede mentalna p.Urbana.Czy Wy tez chcecie takimi wypowiedziami przejsc do historii firmy ? Wasz wybor ,Wasze zycie....

Gość gość
Do 1.20 i 1.40 te same frazy,te same motywy nie lepiej przemilczec niz pisac na zawolanie jak jest cudownie. Czuje sie jakbym ogladala TV Historia na ktorym pokazali Dziennik Tv i powtorke spotkania dziennikarzy i rzecznika rzadu p.Urbana( jesli nie wiesz kim byl i co robil zobacz w google ).W jego wypowiedziach i artykulach nie bylo kolejek,pustych polek sklepowych ,kartek na zywnosc i buty,pelno lekarstw w aptekach,gdzie brakowalo nawet zwylej polopiryny.Te wypowiedzi maja ten styl.Klasa w sama w sobie jest przyznac sie do tego co sie dzieje i walczyc z tym niz zaprzeczac,ze nie jest tak.Pan Urban zaprzeczal w Tv o rzeczywistosci ,Wy tu na forum.Prawda po latach potwierdzila kryzys i kartki i biede mentalna p.Urbana.Czy Wy tez chcecie takimi wypowiedziami przejsc do historii firmy ? Wasz wybor ,Wasze zycie....

Gość gość
najgorsze w tej pracy jest trafienie na klientke ze smierdzacymi raciami ktora przymierza buty ktore pozniej musze dotykac ;( oby mniej takich klientek i klientow (bo faceci tez sie zdarzaja).

Gość gość
Widać że zatrudniono jakiegoś płatnego trolla żeby chwalił firmę, te banialuki o wspaniałej jakości syntetykach i cudownych membranach, oszałamiającej kolekcji i pełnych pułkach.... pewnie osoba to pisała płakała że musi takie kity wciskać, jak pełne mamy półki każdy wie i każdy pamiętał, że nieraz brakowało plecaków żeby je na tych "pełnych" półkach ustawić. Kochana Firmo na propagandę nikt sie nie nabierze, zamiast ją siać zobaczcie co się z nami pracownikami dzieje bo odnosi się wrażenie że macie nas w du!!!!!!!

Gość gość
Kochane dziewczyny !!!! ja piszę o naszej pracy ... towar się sprzedaje ... mamy sezon LATO -JESIEŃ -ZIMA -WIOSNA , gdy rozkładamy plecaki na półkach to tylko sie cieszmy , że kolekcja sie sprzedaje i idzie nowy sezon a wraz z nim NOWA KOLEKCJA........takie mam podejście do pracy jako sprzedawca , a pisanie co było za PRL i propagandzie którą uprawia p.U to nie porównujmy to do naszej firmy.... dziewczyno jeżeli nie podoba się praca to po co tam siedzisz ...to co się robi to trzeba to POLUBIĆ ! jeżeli masz problem to zgłoś to kierownikowi albo zastępcy i nie bój się , ze możesz stracić prace przecież nie masz nic do stracenia bo praca Tobie nie odpowiada .....

Gość gość
Prawdę napisałaś i masz faktycznie super fajna pracę... a propos, gdzie pracujesz ?

Gość gość
A co do cyt. RACIC to poleć wkładki ze skóry albo dezodorant z cząsteczkami srebra odprowadzający nadmiar wilgoci ze stóp - a ty Z SARKAZMEM napewno byś odpisała ,że nasze produkty sie nie sprawdzają -moja droga koleżanko z firmy po nasze środki do pielęgnacji obuwia wracają klienci i mówią MAMY TO SPRAWDZONE !!!! pozdrawiam

Gość gość
Lubie jak ktos z czarnego robi biale,a z bialego czarne !Napisz w ktorym sklepie jest tak super.Chetnie sie tam przeniesiemy.

Gość gość
pracujemy dla przypomnienia w deichmann - obuwie -)

Gość gość
To wiadomo.

Gość gość
hahaha :D :D :D ale się uśmiałam, może zatrudnijcie w centrali kogoś kto będzie pisał do rzeczy a nie od rzeczy :D Plecaki w półkach, bo towar się świetnie sprzedaje, no aż się oplułam :D :D

Gość gość
Atmosfera w sklepie komunikatywność chęć noszenia pomocy naszym klientom - to my czynimy na sklepie a tobie to wszędzie będą nogi nie fiołkami pachnąć - zmień nastawienie do pracy , ludzi i nie patrz komuś w pasek wynagrodzenia , gdzie śpi czym jezdzi ,czy ma dom czy mieszkanie co je na obiad i kolacje - kończe te pisanie ALE NA KONIEC NAPISZE TOBIE choć piszesz WAM nie martwcie się PIERWSI BĘDĄ OSTATNIMI a ostatni będą PIERWSZYMI to tyle AMEN

Gość gość
Atmosfera w sklepie komunikatywność chęć noszenia pomocy naszym klientom - to my czynimy na sklepie a tobie to wszędzie będą nogi nie fiołkami pachnąć - zmień nastawienie do pracy , ludzi i nie patrz komuś w pasek wynagrodzenia , gdzie śpi czym jezdzi ,czy ma dom czy mieszkanie co je na obiad i kolacje - kończe te pisanie ALE NA KONIEC NAPISZE TOBIE choć piszesz WAM nie martwcie się PIERWSI BĘDĄ OSTATNIMI a ostatni będą PIERWSZYMI to tyle AMEN

Gość gość

Gość gość
01.20, 01.40,, 10.56 , 11.04 świetnie napisany tekst sponsorowany ☺tylko bez przesady kiedy jest głęboka noc nie myślę o pracy tylko śpię, tym bardziej bym spala gdybym szła do niej z uśmiechem na twarzy , zadowoleniem i przekonaniem ze robie to co lubię. Tekst o racicach mi nie odpowiada bo nie obrażam ludzi nawet kiedy ich kultura osobista pozostawia wiele do życzenia , a co się tyczy tzw. ,,2,, temat zamknięty , zero motywacji .... a szkoda !

Gość gość
Te sponsorowane teksty muszą mało kosztować, bo pisze je ktoś w taki sposób że raczej ośmiesza firmę niż ją chwali :)

Gość gość
koleżanko z firmy ZACZNIJ ŻYĆ SWOIM ŻYCIEM a nie patrz zazdrośnie na innych , U NAS TAK SIĘ PRACUJE i życze Tobie wiele dobrego - załóż sobie własny interes !!!!

Gość gość
Zadam tylko jedno pytanie ;Dlaczego z osob ktore pisza o nieprawidlowosciach robi sie osoby z problemami osobowosciowymi ,radzi zmieniac prace i sugeruje sie ,ze sa niezaintetrsowane praca ?

Gość gość
a może TY szanowna pani dostajesz jakieś pieniądze za oczernianie naszych pracodawców, PRACOWNIKÓW NASZEJ FIRMY a jezeli u Ciebie kiepsko 10 każdego miesiąca to wynika z tego ,że mało godzin pracujesz - tzn. ni tak z obsługą klienta , ni tak z praca z towarem - widocznie skupiasz się na wąchaniu cyt.racic i stąd te oszołomienie POZDRAWIAM i szkoda ,że z nami nie pracujesz bo byś była przez nas SUPER wyszkolona i 10 każdego miesiąca UŚMIECH NA TWARZY

Gość gość
Czemu takie nerwowe wypowiedzi...

Gość gość
Ile ci płacą za jeden wpis? Chyba marnie, bo tylko ośmieszasz firmę pisząc takie bzdury :(

Gość gość
A JEŻELI TAK CI ZALEŻY NA PRACY TO NAPISZ DO PREZESA I PRZEDSTAW TO CO WIESZ !!!!!! a takie pisanie kto gdzie i za ile to można sobie o tak pisać no i skąd ta WIEDZ u Ciebie, a ciężko tobie napisać o kolekcji , o walorach POZDRAWIAM