Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły asystent

deichmann/jak tam jest

Polecane posty

Gość gość
Nie obowiązują, pisze się oddzielnie.

Gość gość
Bo go godziny... pisze się : bo jego godziny nie obowiązują! Straszne !

Gość gość
Jego mówimy gdy chodzi np o jego spodnie, jego samochód. Go mówimy w pozostałych przypadkach. Zanim się zaczniesz wymądrzać zajrzyj do słownika. Nie pisze się "obowiązują jego godziny" tylko "obowiązują go godziny"

Gość gość
Nie obowiązują pisze się oddzielnie , a nienormowany razem i nie muszę zaglądać do słownika, bo nie robie takich podstawowych błędów. Są to błędy rażące .....

Gość gość
W dupie byłaś gówno widziałaś

Gość gość
co za glupoty piszecie, kierownik ma pracowac minimum 8 godzin i ani minut krocej

Gość gość
Pan bloger obiecal ze jak kto mun opisze swa historie to on ja na blogu umiesci i co, i nic! Napisalam co mi sie przydazylo i cisza sie zrobila a jak napisalam dlaczego nie opublikowal jeszcze to ze ma za malo informacji i sa ogulnikowe a prawda taka jest ze opisalam co jego kolezanka z nami wyprawiala i chroni swoja kolezanke a nie nas!! wiem ze sie kolegowali bo dzwonili do siebie czesto i dlatego chroni ja a jakby opisal co z nami kolezaneczka wyprawiala to by musieli ja zwolnic a tak kolezanke chroni i cicho siedzi!!!!!

Gość gość
U nas kiero nie siedzi 8-miu godzin tylko krócej,a po godzinach jak trzeba to też nie zostanie bo mu za to niepłacą :-) taka smutna prawda

Gość gość
jak mu za to nie płacą? Każdy kierownik ma co miesiąc 500 zł ryczałtu za nadgodziny i czy je robi czy nie zawsze maco miesiąc tą kasę

Gość gość
Gdzie się podziały zdjęcia naszego blogera bo chciała bym sobie popatrzeć i już nie ma xP

Gość gość
typowe odwracanie kota ogonem,zasłona dymna czy jak kto woli odwracanie uwagi od patologii w firmie

Gość gość
Czy nasza wspaniała FIRMA da nam wypłaty w poniedziałek ???????

Gość gość
Jakbyś żyła oszczędnie to by ci wystarczyło do 10 jak każdemu

Gość gość
To prawda, ja mam 15 tysiaków na rękę, jeżdżę sobie i odwiedzam luksusowe hotele, stać mnie na Włochy, Hiszpanie i Francje latem a zimą zawsze jakieś narty i jeszcze mi zostaje kupe kasy. :)

Gość gość
Ja w tej firmie nie pracuję dla pieniędzy :-)tylko dla wyższych idei

Gość gość
Tak propos siedzenia kiero na zapleczu.Najlepiej widac na tajemniczym jak jest opisana jedna osoba na sklepie która robi wszystko kasa klienci porządek to gdzie jest ta druga osoba czyli kierownik i dodam jeszcze że to jest środek dnia a nie rano bądź zamknięcie kiedy sa pojedyncze zmiany?!

Gość gość
Trzeba było zostać kierownikiem nierobie

Gość gość
No trzeba było , tylko co zrobić jak się jest , uczciwym, pracowitym , szanujacym ludzi.... jak się ma zasady , jak się nie potrafi manipulować a mówić prawdę, sam widzisz. Wtedy po prostu się nie da !

Gość gość
a złożyłaś swoje CV żeby zostac kierownikiem,a poza tym przestancie narzekac w wielu sklepach tych małych maja naprawde duzo godzin szczegolnie w okresie urlopowym wiec i zarobki sa dobre

Gość gość
Ja teraz na godziny nie narzekam ,mogę tak mieć zawsze

Gość gość
Proponuję na następną akcję reklamową wziąć mężczyznę zamiast tej śmiesznej i przereklamowanej Margaret .Czas zadbać o mężczyzn w naszym sklepie i stworzyć specjalną sportową kolekcję dla facetów ,np na wiosnę 2017 . Proponuję do akcji reklamowej sportowca -Bartosza Kapustkę. Z pewnością zareklamuje nasze buty (i nie tylko):)

Gość gość
Taaa dwa razy w roku,reszta to zasiłek dla bezrobotnych

Gość gość
A ,w której sieciówce jest lepsza stawka za godzinę? Bo ilość godzin owszem może być za mała, ale to było wiadome przy zatrudnieniu. I nie piszcie zaraz o mobbingu i złym traktowaniu, bo takie wstrętne zakały w firmie się niestety zdarzają (choć nie powinny). Każdy kto znał warunki zatrudnienia i odrobinę się zastanowił, wiedział, że nie jest to praca,za którą można utrzymać rodzinę. Dorzucisz trochę z pensji do domowego budżetu i to niestety tyle. W zamian masz więcej czasu dla dziecka, czy na naukę itp... Jeśli w Waszym mieście jest Deich. to zapewne jest też mnóstwo innych miejsc pracy. Dlaczego narzekacie zamiast zmienić pracę? Może traficie na cały etat z lepszą stawką godzinową, lżejszą pracą i super załogą..... I żeby było jasne-nikt mi nie zapłacił za ten wpis, z nikim nie musiałam spać żeby mieć więcej godzin.

Gość gość
Tu nie chodzi o to ze ja chce byc kierownikiem bo ja się nie chce sprzedać za 5 tysi i wyzbyć się wszystkich podstawowych zasad które sa potrzebne w codziennym życiu. Chodzi o to ze jak sprzedawca cos schrzani w tajemniczym to jest afera na całego a jak w czymś zawini kiero to wszyscy muszą cicho siedzieć. Doskonale wiem na jakich warunkach się zatrudniałem i nie narzekam na to ale kiero chyba tez wiedzie na jakich warunkach się zatrudniał i jakie są jego obowiązki ale chyba szybko o tym zapomniał. Pamięta tylko o pensji do 10 i tylko to się liczy.

Gość gość
Jednak coś gdzieś boli skoro rozliczasz kierownika. Nasz kier. pracuje równo z nami. Nie pozjadał wszystkich rozumów i nie zapomina,że pracuje z ludźmi. Nie fajnie jak wrzucasz wszystkich do jednego worka. Zawsze z punktu widzenia pracownika-szef nic nie robi. Dopiero jak trzeba go zastąpić to okazuje sie, że to jednak nie takie nic...

Gość gość
Nie pie.... głupot,w naszym okręgu żaden z kierowników nie pracuje tyle ile ma w umowie i podobnie jest w całej Polsce-może z małymi wyjątkami,każdy wie,że starzy pracownicy to pracowici i rzetelni sprzedawcy

Gość gość
PROBLEM w tym,że zarabiamy grosze a wymagania mają jakbyśmy pracowali na menagerskich stanowiskach :-)

Gość gość
To idź tam gdzie nic nie wymagają a płacą jak menagerowi.

Gość gość
A ile wg ciebie ma w umowie skoro ma nienormowany czas pracy??

Gość gość
Dajcie tym kierownikom spokój ,faktem jest ,że należy się zwykłym sprzedawcom chociaż najniższa krajowa ,a nie 900 zł