Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa internautka

czy to drogie wczasy?

Polecane posty

3600zl na 2 osoby, hotel 2 **, tylko sniadania, wiec co najmniej 1400zl na miejscu trzeba bedzie skonsumowac.W cenie 1 wycieczka fakultatywna. Niewazne GDZIE - chodzi mi o sam fakt kosztow, czy to duzo czy malo? tylko takiej odpowiedzi oczekuje.Dziekuje!

własnie,ze ważne gdzie.Jest różnica między Włochami a Dominikaną.

To wycieszka do Pernambuko jezeli chodzi o ścisłość

Gość no bez podania gdzie
raczej się nie da oszacowć.... bo np Włoch za tą sumę to raczej drogo, a Wyspy Kanaryjskie tanio... przydało by się też "kiedy", bo wiadomo, że w sezonie jest znacznie drożej niż np w maju.

napisze tylko tyle,ze jest to europejska wyspa i prosze o ocene ceny, tylko na tym mi zalezy :o Dominikana jest duzo drozsza :)

Gość jeśli europa to DROGO
ok ta dominikana, ale europa w sezonie nawet - drogo... kumpel kupował wypad 2tyg na sierpień na kretę i płacił za dwie os ok 3tys. w 4gwiazdkowym, nie wiem jak jedzenie - chyba dwa posiłki dziennie egipt był w podobnej cenie.. 3600 z jednym posiłkiem i 2gwiazkowym hotelem to drogo..

tez mi sie tak wydaje :o bo zaplacilam za wczasy i teraz troche zaluje 😭 dzieki za odpowiedzi

Jesli to w Europie, to wychodzi mi ok. 900 euro na osobe i to w hotelu dwu-gwiazdkowym.... Dla mnie to stanowczo za duzo. Mysmy tyle placili za Egipt, all inclusive, 5 gwiazdek.

aga 3600zl jest za 2 osoby czyli 450 euro/osobe

Wlasnie teraz to do mnie dotarlo ;) Ale to i tak duzo. We Wloszech bylismy w hotelu 3-gwiazdkowym, sniadania i obiadokolacje i placilismy od osoby ok 300 euro.

Jeśli to np. Ibiza, Majorka, Fuertaventura to nie jest źle, nie załamuj się. Kanary są w cenie. Jesli to Kreta to trochę przegięli bo za tą cene moglabys dostac w lastach 3 gw i HB. A to rozumiem na tydzien, prawda?

Gość na marginesie 26
anonimowa a gdzie jest Pernambuko???

no dobra Paris trafilas - Ibiza 2 tyg.w cenie 1-dniowa wycieczka na Majorke.Najpierw sie napalilam i zaplacilam a teraz troche do mnie dotarlo,ze to nie jest malo,bo przeciez w cenie sa tylko sniadania i tam tez cos musimy jesc, dlatego pytam, czy to sa baardzo drogie wczasy,bo na razie nie wiem jak to przelknac :o

to Perna....cos tam, to podszywacz, nie ja

To nie przepłaciłas. Ibiza sie ceni. W tym jest fakultet na Majorkę, więc nie jest źle, naprawdę. ZObaczysz będzie warto , ale kasy musisz wziąść dużo i zorientuj sie po ile co jest na miejscu. TO niestety Europa i obiady i wypady na miasto są drogie. Myślę, że najlepiej dla siebie wziąść jakieś 400-500 E, lepiej więcej niż ma zabraknąć. Kupuj teraz bo sa wyjątkowo tanie, w dobrym kursie. A jakie to biuro?

Paris, nie gniewaj sie, ale nie chce pisac jakie biuro, bo maz czasem tutaj zaglada i nie chce zeby wiedzial, ze mam jakies rozterki, bo po zaplaceniu wczasow i przyjsciu do domu, troche "tarcia" bylo :( za wyzsza cenne, niz ta, na ktora sie umawialismy,dlatego jak ochlonelam po szale radosci, pozniej do mnie dotarlo, ze to wcale nie jest maly wydatek.......a tak sie cieszylam, teraz juz mniej :o dziekuje za odpowiedzi i dobranoc!

Ale czym się martwisz? Ibiza to jedna wielka zabawa. Będzie fajnie, zobaczysz. Nie wiem w jakiej sytuacji kupiłas te wczasy i pod czyim wpływem, ale nie ździwię się jak przez polecenie Pani w biurze, która była akurat tam i się uparał TObie je sprzedać i nie powiedziała o \"otoczce\" . Głowa do góry, następnym razem polecam Turcję, tanio, blisko i zakupy można zrobić. A może możesz zmienić jeszcze wczasy jeśli wykupione masz koszty rezygnacji np. ? Zobacz w umowie.