Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Tylko ja mam taki problem /

Polecane posty

Chodzi o mój jezyk :( od kiedy pamiętam jest brzydki - wiem, że to śmiesznie brzmi,ale wsyd mi jak nieraz ktoś mówi pokaż język :( zawsze wtedy się wymiguję,ale ile można ;( nie da się nawet opisać jego wyglądu :( cały popękany jakby i to mocno , ma takie starszne bruzdy ;( nawet jego kształt nie jest jakis przyzwoity tylko cały poszarpany:( nikt u mnie w rodzinie nie ma tego problemu,a ja się znim męczę od kiedy pamiętam;(

Gość no rzeczywiście poważny proble
ciekawe po co pokazujesz komus jezyk??// ale do robienia loda bedzie dobry po szarpaty heheheh

bardzo smieszne :/ jak ktoś nie ma takiego problemu jak inna osoba to od razu sobie jaja robicie :/ na tym polega właśnie kafeteria :/

O matko, naprawdę o takim problemie jeszcze nie słyszałam...na kafeterię jednak można liczyć :D może operacja plastyczna? Skoro operują wargi sromowe, to czemu nie język :)

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jakie dziecko :/ mam 23 lata i nie bądź taka mądra :/

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mam jeszcze inny problem, brązową łechtaczkę. Jak ktos prosi, żeby ją pokazć, to mi wstyd, bo inne mają normalne łechtaczki

Gość mając 23 lata pokazujesz język
czy ty przyjaźnisz się z pięciolatkami???

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
fajnie ze mam podszywacza :D nie zadaje sie z 5 latkami :) poza tym jak np Ty niebieska sukienko masz problem to chcesz usłyszeć coś od innych moze zeby pomogli czy cos, ale sama wyśmiewasz ze problem innych jest błahy :/

Gość nadii
fatycznie dziwny problem jakich Ty masz znajomych ze musisz im pokazywac jezyk a co dopiero łechtaczkę....wybacz ale nie rozumiem !!! siedzicie w barze a oni do ciebie mowia pokaz jezyk apozniej łechtaczke he he zabawna jestes!!!!!

Gość zrob mi loda

Gość hoola-koola
mysle ze w takim wypadku warto odwiedzic dobrego chirurga plastycznego,. np. bardzo w porzadku jest Pawel Szymanski z Warszawy

Gość hoola-koola
mysle ze w takim wypadku warto odwiedzic dobrego chirurga plastycznego,. np. bardzo w porzadku jest Pawel Szymanski z Warszawy

Gość hoola-koola
no na taki problem to proponuje uderzyc do dobrego chirurga plastycznego (np. Pawel Szymanski z Warszawy)

taki jezyk to chyba cos tam z brakiem witamin czy anemia jest,moja matka taki miala dostala leki i teraz ma normalny.ale nie jestem pewna czy to wszystkich dotyczy.

Gość Szczurzęcy
to nie jest błahy problem, to zanieczyszczenie organizmu, według medycyny niekonwencjonalnej język odzwierciedla stan zdrowia.