Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plan dnia brak

plan dnia w dniu ślubu

Polecane posty

Gość plan dnia brak

jaki macie plan w dniu ślubu.na którą godzine ślub,kosmetyczka,fryzjer etc,jak to u was wyglada,kiedy zdjęcia plenerowe,itp.....

Gość plan dnia brak
..............

Gość ja ma wstępny plan
Ślub o 14:00 wstanę o 6:00 (o ile wogóle zasnę dzień wcześniej) , wezmę kąpiel i spróbuje się zrelaksować przy szklaneczce kawy. 7:30 wyjadę z domu do fryzjerki i makijażystki 8:00 fryzjerka (jeszcze nie wiem ile jej zejdzie, ale myślę , że nie dłużej niż 2 godziny) 10:00 makijaż (podobno maluje w 45 minut) 11:30 jestem w domu, ubieram się 13:00 - musze już być gotowa, bo przyjadą mnie ywkupywać :) 14:00 ślub 15:00 życzenia 16:00 obiad, pierwszy taniec 17:00 lub 18:00 wyjazd na zdjęcia plenerowe Wydaje się, że plan dobry ze sporą rezerwą czasu, ale mam wrażenie, że o czymś zapomniałam...

Gość plan dnia brak
ja mam śłub -16.00 fryzjer-8-10.00 makijaż 10.30-11.00 w domu -12.00 i teraz mam dylemat rodzice mojego narzyczonego nie żyją więc koniecznie chemy pojechac na cmentarz z kwiatami.....tylko nie wiemy kiedy? zdjecia plenerowe kiedy? slub 28.04.07

Hej ja mam ślub o 16.00. Mój tata nie żyje, i idziemy zaraz po Mszy w Kosciele, to przecież chwilka i na wielu takich ślubach byłam goście to potrafią zrozumieć. Co do zdjęć to my będziemy mieli jak sie wesele dobrze rozkręci, mamy ślub w dworku i tam będą zdjęcia

Gość taka ami
ślub na 16.00 9-11 makijaz i fryzjerka 12.30 błogosławieństwo przy kamerzyście. 14.30 sesja zdjęciowa w studio 16 slub 17.30 wesele do rana bez wychodzenia na zdjęcia .

Gość plan dnia brak
hmm ślub mamy w innym miescie niz wesele, cmentarz "nie po drodze" kiedy chielibysmy pojechac po mszy to zajmie nam to ok.godziny ....układ drogi miedzy kosciół-cmentarz-sala weselna-jest w kształcie trójkąta głowie się nad tym jak to sensownie roziwazać

Gość plan dnia brak
nikt więcej

ślub 19:30 rano prysznic itd. Fryzjerka 13:00 makijaż ok 15 robię sama ok. 16:30 zaczynam sie ubierac. ok 18 zdjęcia w studio u fotografa paznokcie-uzupełnianie i manicure dzień wcześniej, ostatnia wizyta w solarium w czwartek. Na 2 dni przed ślubem lekkie oczyszczenie organizmu, ale chyba z nadmiaru wrażeń sam się oczyści:)

Gość usc długo trwa
jak oczyścic samemu organizm?

Gość iacjf
hej kobietki z ciekawosci napisze, bo sama siejeszcze specjalnie sie nad tym nie zastanawialam tak wiec wstane pewnie po 8.00... na 10.00 fryzjer.. pewnie do jakiejs 12.30 13.00 makijaz we wlasnym wykonaniu :-) 13.45 ubieranko i sadze ze kolo 14.30 bede siedziala i z niecierpliwoscia czekala na cala reszte 15.00 przyjezdza pan mlody na blogoslawienstwo 16.00 slub do jakiejs 16.50 16.50 zyczenia mam nadzieje ze do 17.30 sie wyrobimy 17.30 wyruszamy na sale 18.00 toast i pierwszytaniec a potem to juz impreza do bialego rana fotograf bedzie w domku robil zdjecia z przygotoowan, potem w kosciele i na imprezie troszke a pozniej to juzplener ale najprawdopodobniej w kilka dni po slubie.. no to bedzie na tyle, myslicie ze sie wyrobie?

hehe...no jakby to powiedzieć, soki, owoce, dużo wody mineralnej itd, żadnych węglowodanów żeby mi brzuch nie spuchł, bo niestety tak mam, generalnie bardzo lekka dietka, ale nie głodówka... no i sam się oczyści jak będę ze stresu w kibelku co 5 minut:)

Gość usc długo trwa
ja jem duzo owoców i piję napoje herbate i brzuch duzy.Obiady musze jeśc przecież.

Gość iacjf
jak juz mowa o oczyszczaniu.. to cos waznego a propos czysotsci mi sie przypomnialo kochane pamietajcie ze wdniu slubu po kapieli, prysznicu co tam kto woli... aby nie nakladac na siebie zadnych balsamow.. oliwek.. pozostawiaja one slaby, beda sie pozniej kleic, moga nawet sie walkowac na skorze i poza tym bardzo czesto maja intensywny zapach.. nawet zwykla oliwka... nie zapomne nigdy jak na slubie u kolezanki wszystkim cos pachnialo w kosciele... wlasnie oliwka, panna mloda pachniala jak niemowlak.. a wcale sie nie swiecila, po prostu pod wplywem stresu, emocji, krazenie bylo pobudzone co jednoczesnie oznacza ze kazdy zapach na jej ciele byl bardzoooo intensywny. najlepszy bedzie jakis dobry krem!! nawilzajacy nalozony bardzo gruba warstwa dzien wczesniej i cienka warstwa rano :-)

Gość naŻeczona
rany, ja to chyba bede brała stoperan non stop :O

usc..., a kiedy jesz owoce?bo jak wieczorem to nic dziwnego ze masz duzy brzuch. Węglowodany jeść najlepiej od rana, tak do 12. A owoce często powodują wzdęcia, szczególnie jek jesz je po obiedzie lub innym posiłku, bo zanim strawisz owoce, musisz strawić obad(ziemniaki, mięsko surówkę itp), a te owoce w tym czasie fermentują. Ble, no ale tak jest, dlatego np obiad powinno sie zacząć od sałatki, potem ziemniaki, ryż, a na końcu mięsko bo jest najdłużej trawione. ufff:)skomplikowane to ale tak jesteśmy zbudowani:)

Ślub o godzinie 16, więc: godzina 7.30 wstaję (myślę, że nie będę miała ze wstaniem większego problemu, bo ze stresu i tak nie będę mogła zasnąć) robię sobie kawę i piję z Mamusią i Tatusiem :) godzina 9:00- 11.30 fryzjer godzina 11.30- 12.30 makijaż 13.00 jestem w domu, robię herbatkę, cos przegryzę i zrobię sobie szybki, aczkolwiek dokładny prysznic. :) 14-15 - stresuję się 15- przyjeżdza Narzeczony z Familią 15.20 Błogosławieństwo 15.40 wyjazd do Kościoła 16-17 Msza Św 17-17.30 Życzenia o 17.30 wyjazd na imprezkę:) 18.30-19.00 zdjęcia w plenerze a później to już tylko imprezka do białego rana:)

najpierw fryzura i makijaz a potem prysznic??? bez sensu, fryzura od wilgoci oklapnie, a makijaz spłynie...

Gość lollola ej
szybki, aczkolwiek dokladny prysznic:D:D, dobrze ze nas poinformowalas, ze dokladny, pewnie specjalnie na te okazje!!!:P

Gość nie wiem czyje to
u nas ślub o 13.00 i żadnego wychodzenia wcześniej nie przewidujemy. Będę miała proste włosy, mam piękne i długie więc tylko sobie parę dni wcześniej zrobię pasemka. Makijaż prawie żaden, to nie w moim stylu. Trochę się oko podmaluje, wymatowi buźkę i będzie git. Natomiast koniecznie spożyję jakieś kropelki miętowe ;)

Nie polecam najpierw fryzjera i makijazu a potem kapieli ...moze fryzurka oklapnac. Nie martwcie sie ja mialam slub o 14 a o 11 zdjecia ze wszystkim sie wyrobilam:))))

Gość o kurcze....
te na popoludnie co maja ledwo widze sie uwina, a ja na 13ta:O Ale dam rade;)

Gość młoda 123
a ja mam ślub o 17.oo ale muszę jeszcze ustroić salę z rana :D Planu jako takiego nie mam :) Fryzjer o 13.00, makijaż o 11.oo resztę trzeba zaplanować!

Gość biala czekoladka
witam;-) ślub 10.30 wstanę o 6.oo a potem się zalamię bo nie wiem jak mam ze wszystkim zdązyć-makijaż fryzjer??? nie mam planu i jakos sobie tego jeszcze nie wyobrazam;-) jak piszecie ze fryzjer 2 godz., makijaż godzinke, to mi pozostaje się zaplakać i ska wezmę fryzjera tak wczesnie? moze macie jakąś propozycję;-)

biala czekoladka czemu masz tak wczesnie slub?? ja osobiscie wybiore pozniejsza godzine, bo wiem ze na 10.30 bym sie nie wyrobila:)heh

Gość glupolek
hej dziewczyna a raczej przyszle zonki. jak ja wam zazdroszcze ja mam swoj slub 21 czerwca ale 2008 roku i jeszcze o tym nie myslalam.wszytsko mam juz zalatwione tylko jeszcze u ksiedza nie byla bo mysle ze to zawszesnie. ale z uwaga bede czytala wasze wypowiedzi a tak przy okazji to moze kazda napisze kiedy wychodzi a maz. moze jak bede miala jakis problem czy pytanie to napisze i poprosze ktoras z was o pomoc

Gość biala czekoladka
nie bylo innych terminow, a jak bylu to dopiero w paździrniku i na 12, wiec stwierdzilam ze nie warto i bedzie mniej stresu bo przed 11 bede już męzatka\;-)

Gość glupolek
biala czekolada skad ja to znam.ja tez mialam problem bo chcielismy w tym roku. jak byla sala to nie bylo orkiestry i na odwrot. bede trzymala kciuki abys wszytsko zalatwila pomyslnie. a dokladnie kiedy slubujesz

Gość biala czekoladka
dzięki;-) ślub mamy 25 sierpnia;-) nic jeszcze nie zalatwilismy, wesela nie bedzie wiec chyba nie ma tragedii, mam nadzieję, że uda się skombinować jakąs salę na poranne przyjęcie;-)jestm dobrej myśli;-) A jak Ty wszystko zorganizujesz?