Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaska 24 lata

ZDRADZIL MNIE,przyznal sie do tego

Polecane posty

Gość to nie twoja wina
koles jest strasznie nie odpowiedzialny... przypadkowy sex, trawka, alkohol. Ja bym z kims takim nie chciala sie wiazac na cale zycie.

Gość WIADOMO WIADOMO
zostaniesz z nim już zdecydowałaś ale będziesz tego żałowała jak ty mozesz pisać dam mu szanse nie czujesz wstretu do niego ?????????????

Gość ih0h
-"czy wszystko sie teraz wokol sexu kreci? chyba tak" - mylne założenia bo nie wszystko się do seksu sprawadza, nie sam seks jest centralną sprawą w związku, seks nie jest też czymś złym (co jakby wydaje się istotą tego tendencyjnego pytania) niemniej seks jest formą bliskości, potwierdzającą obustronne zaufanie i oddanie, jest spełnieniem naturalnych potrzeb, nic więc dziwnego że bez niego dzieje się w tak zwanym związku źle to że facet dał się ponieść pod wpływem alkoholu i trawy wogóle mnie nie dziwi, dziwi mnie że wogóle chciał tak długo wytrzymywać i że nadal chce z autorką tematu być

to jest chyba prowokacja, bo takie coś jest niemożłiwe, ale jeśli jesteś \"prawdziwa\" to współczuje i powiem Ci że twój związek z tym facetem nie zapowiada się ciekawie

moze za dlugo czekali?przeciez to dorosly facet ,ma potrzeby,a powiedz mi jak dlugo mozna zyc patrzeniem sobie w oczy???chyba w wieku 16 lat bo potem watpie...

ih0h - mam rozumieć ze kobieta ma obowiązek \"dawać\" facetowi sex jeśli chce być z nim w związku? bo jak nie, to nie jest to związek i on musi isc się wyżyc sexualnie z inna?? szook:o sex ma być przyjemnościa dla obu stron, jeśli jemu nie pasowało poczekać az ona będzie gotowa - mógł odejść i bzykać się non stop! zdrada jest zdradą.

mowienie komus, ze brakuje mu seksu nie jest mowieniem\" jak go nie bedzie to pojde z inna\"!!!pewnie dasz mu szanse bo wydaje Ci sie, ze to ten jedyny bo jestescie ze soba tyle lat itd., ale uwazaj abys kiedys tego nie zalowala, bo juz teraz te jego tlumaczenia sa mocno naciagane...a o samobojstwie to nawet nie powinien Ci wspominac..

Gość WIADOMO WIADOMO
WIADOMO WIADOMO zostaniesz z nim już zdecydowałaś ale będziesz tego żałowała jak ty mozesz pisać dam mu szanse nie czujesz wstretu do niego ?????????????

Gość agutaa
Dokładnie a teraz jak poczuł jak to jest to trudno będzie go upilnować

Gość to nie twoja wina
ja tez mam nadzieje,ze to prowokacja- jesli facet wiedzial jakie ona ma zasady to zamiast zdradzac powinien odejsc(o ile mial inne). Autorko piszesz,ze teraz spicie juz ze soba, a czy on zrobil BADANIA??????? Sex nie jest najwazniejszy,a co jak bedzie chora to on tez poleci sobie "ulzyc"? Jeszcze raz powtarzam to nie moglby byc moj facet.

Gość Ale ci się nudzi
wymyślać takie głupoty! Pierwszy seks i od razu zdrada! Żenada!!!!!

Gość ih0h
ja bym radziła rozumieć to tak: jeśli kochasz kogoś i chcesz z nim być to seks nie jest obowiązkiem i stanowi przyjemność dla obojga jeśli pokazujesz "partnerowi" że seks nie jest dla ciebie przyjemnością, on ma powodu sądzić że nie jest dla ciebie ważny i szukać alternatyw bo każdy chce czuć się kochany i pożądany

kilka minut temu myslalam daj mu szanse itd. ale teraz po zastanowieniu...4lata razem, jasne reguly, ze nia ma seksu, twierdzi, ze Cie kocha, a tu nagle zdrada. tlumaczenie, ze po alkoholu nie ma znaczenia, bo skoro nie panuje nad tym co robi gdy pije i pali to rownie dobrze w takim stanie moze kogos zabic...

ih0h - sorry :o żałosne, niektórzy mają jakieś swoje zasady i jeśli podejmujesz się ich, to trwaj w tym. byłam przekonana że jestes facetem, nie wierze zeby kobieta miała tak pozbawione uczuc poglady..

Źle zrobił, że Cię zdradził. Może był zdesperowany - między Wami był wtedy kryzys, a on miał możliwość uprawiania seksu? Stalo się, trudno. Jemu na pewno też jest z tym ciężko. To, czy mu wybaczyć, zależy tylko od Ciebie. Ale powinnaś rozważyć kwestię, dlaczego przez 4 początkowe lata nie było u Was seksu? Ile macie lat? Wprawdzie jak mu było bez seksu źle, to ja - na jego miejscu - raczej bym się rozstał, niż zdradził... Teraz masz nad nim przewagę - to pewien atut dla Ciebie (on będzie teraz bardziej się o Ciebie starał). Ale jeśli się zdecydujesz jednak być z nim, to nie powinnaś wywlekać tej sprawy później. Teraz może należy mu się jakaś \"kara\" od Ciebie, ale potem nie powinnaś mu tego wypominać.

Gość Ludzie toż to prowokacja

szkoda tylko, ze w tym kraju seks sie nalezy facetowi,a nie kobiecie. skoro mu go tak bardzo brakowalo mogl przyjsc z tym do niej, a nie tlumaczyc sie, ze to przez to, ze mu go nie dala...co za bzdura..ja bym nie chciala takiego faceta.

Gość masz dobra
sytuacje, dobzreze nie jestescie malzenstwem, zastanow sie gleboko, czy chcesz byc z kims takim, czy dasz rade mu zaufac - nie marnuj sobie przez kogos takiego zycia. Kryzys nie jest usprawiedliwienem zdrady.

do autorki ---------> moge spytac, czemu nie uprawiasz sexu? religia? czekasz do slubu? jak dla mnie nie do pomyslenia, ale kazdy zyje zgodnie ze swoimi zasadami :) mysle, ze powinnas dac mu szanse znam pare ktora miala identycznie, facet zrobil skok w bok, ale teraz zyja szczesliwie ale nie praktykuja abstynencji seksualnej fizjoligi nie da sie pokonac a w ogole to uwazam, ze nie powinno siemowic o zdradzie jak juz zdradziles to powinienies siedziec cicho a nie dodatkowo krzywdzic partnera swoim wyznaniem wyznanie tego partnerowi sluzy tylko ulzeniu sobie i swojemu sumieniu

tez mysle , ze prowokacja i juz sie nie wypowiadam bo niektore zaraz mnie tu blotem obrzuca -ja nie dziwie sie ,ze mu brakowalo...rozumiem samotnych facetow ,ale jak ktos ma stala dziewczyne...przeciez musial jej pozadac..

Gość Wyrachowana
zgadzam sie z toba!

Gość zdrada to nie
koniecznie koniec zwiazku. Jezeli nadal sie kochacie, chcecie byc razem i wszystko naprawic, macie szanse na to ze znowu bedzie dobrze. Nie usprawiedliwiam go, co to to nie, sama jestem wlasnie w takim zwiazku gdzie byla zdrada i wiem jak to boli. Teraz jest dobrze, on stara sie wszystko naprawic, zdecydowalam sie wybaczyc bo bardzo kochalam i w drodze bylo nasze dziecko. Narazie nie zaluje, jest dobrze chociaz sa chwile kiedy mysli wracaja i jest mi smutno ale jak zdecydowalam sie wybaczyc staram sie byc konsekwentna. Musisz sama sie siebie zapytac czy dasz rade z tym zyc bo zapewniam sie nie jest latwo ale czasami warto wybaczyc. Nie sluchaj ludzi ktorzy twierdza jak zdradzil to nich spier... mowia tak bo nigdy ich to nie spotkalo, nie wiedza jak ciezko skreslic kogos kogo sie kocha, tymbardziej jak zdrada byla wynikiem alkoholu czy glupoty. Nie pytaj sie co masz zrobic, sama musisz podjac decyzje. Znasz go i powiennas wiedziec czy mowi prawde, czy warto mu zaufac. Zycze powodzenia.

Gość +45
a na trawke przyzwalasz? dziewczyno zostaw go czym predzej.... doswiadczenie ....

Gość +45
a cyz jak kobieta wypije to zaraz zdradza? nie usprawiedliwiajcie co innego...ze 4 lata to jednak duzo.....jakie mialas dla niego i on dla ciebie znaczenie? skoro chodzil na bok a ty nie zdecydowalas sie na bycie intymnie?

Gość Kaska 24 lata
chcialabym zeby to byla prowokacja ale niestety nie jest nie uprawialismy sexu jako takiego ale pieszczoty i sex oralny tak jakos wytrzymalismy bylam jego pewna ale mnie zawiodl kocham go bardzo i troche mnie smuca niektore wypowiedzi skierowane do mnie, mowiace ze ja ponosze wine tego ze mnie zdradzil dam mu szanse ale ostatnia i dopilnuje zeby byl swiadomy ze wiecej szans nie bedzie mam nadzieje ze to byl ostatni taki przypadek i wiecej tego nie zrobi

Gość Kaska 24 lata
ps a po alkoholu to on ma raczej wieksza ochote na sex..:/

Gość zdrada to nie
to wcale nie twoja wina ze chlopak cie zdradzil, obojetnie jakie sa problemy w zwiazku, jezeli brakowalo mu seksu powinien z toba porozmawiac a nie walic do innej. Moj facet tez probowal zwalic polowe winy na mnie mowiac ze go ograniczalam i jak poczul okazje to polazl. Bezsens. Mniejsza z tym. Daj mu szanse ale miej oczy otwarte, i staraj sie nie wypominac przeszlosci, to najgorsze co mozesz zrobic.

Gość Kaska 24 lata
dzieki...sprobujemy zobaczymy jak bedzie,wiem ze jesli zdecyduje sie znim byc to nie moge mu wypominac tego on musi sie starac ciezko mi bo wszystko leglo w gruzach

Gość ih0h
do boshhhh: skoro o płci... a mało tu bywało kobiet które pisały że braku seksu w związku zaczynają się załamywać i wątpić w uczucia partnera? ale co autorka powinna zrobić to już nie odważę się napisać, rozumiem że mogło do takiej sytuacji dojść, rozumiem jej partnera ale co dalej robić, nie mam pojęcia dobrze że to nie mój problem (dla mnie sprawy są proste: kocham z wajemnością (jestem z kimś) = kocham w całości, i dlatego byłam dziewicą bardzo długo i mój mąż jest moim pierwszym i mam nadzieję ostatnim)