Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zgrudowaciała

Problemy z cerą to nie jest przypadłość wieku dojrzewania!!!!

Polecane posty

Gość Zgrudowaciała

Moim zdaniem najwięcej problemów ma się właśnie po 20 roku życia!! Jako nastolatka miałam ładną cerę, a teraz mam 24 lata i wyglądam tragicznie!!! Wszystkie nastolatki śmieją mi się w twarz, szczerząc te gładziutkie buźki 😡 Na dowód tego proponuję, aby każda dziewczyna, która ma problemy z cerą napisała ile ma lat, to sie przekonamy, że większość jest tych, kóte okres dojrzewania mają już dawno za sobą!!!

To prawda! Mam 23 lata i problemy z cerą. Na dodatek z każdym rokiem jest coraz gorzej!!! To nie jest normalne!!!

Gość Nie nie
A ja mam 17 latek i mecze sie z tym gównem od ok. 4-5 lat :(

Gość ja mam 24
i nie pamiętam kiedy miałam gładką cerę :(

Gość ja mam 24
mój tradzik tworzy sie też w dużym stopniu z powodu nakładanych na twarz kosmetyków. Jestem w błędnym kole poprostu.Do pracy albo na randkę zamalowuje to wszystko, żeby jako tako wyglądać, a to z kolei podarsza tylko stan cery :(

Gość orient
na problemy z cerą duży wpływ maja hormony, teraz wiele kobiet łyka pigułki anty, no i niestety część z nich ma potem problemy z cerą albo z włosami. u mnie padło na włosy..

Gość Zgrudowaciała
No same widzicie, że to nieprawda, że trądzik mają tylko nastolatki! Moim zdaniem nastolatki mają bardzo rzadko!!! Ja sporadycznie widuję 15-18 latki z brzydką cerą. Zazwyczaj mają piękne gładkie buźki. Aż mi się chce wyć jak patrzę w lustro!!! Najlepsze lata (18-24) zmarnowałam przed ciągłe ukrywanie się w dumu przez ten głupi trądzik. A to właśnie wg książek i lekarzy po 18 r. zycia cera jest najładniejsza!!! Jasne!!!

Gość Kendra_1984
mam 23 lata i gdyby nie pigulki jeanine to stale meczylabym sie ztym scierwem a tak mam spokoj

Gość gdzie jest Nemo
ja mam 22lata i od 8 lat męczę się z trądzikiem:( :( :(

Gość khefiviueh
18 lat, problem od ok 5, powazny od 2 ;( i najpiekniejszy okres w moim zyciu do duupy!!

Gość 24 lata
ja zmagalam sie z tradzikiem potwornym od 6 klasy podstawowki az do zeszlego roku-kiedy to przeszlam na nature i w koncu mam gladka cere-tradzik mialam prawie cala podstawowke liceum i czesc studiow,teraz prawie wygralam walke-mam 24 lata.Bez lekow bez swinstw-sama natura Jak to zrobilam? Wszystko jest na topkiku Natura Góra Dodam,ze do mycia twarzy uzywam jedynie maslanki badz kefiru-poluje na serwatke-kremu nie potrzbuje