Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ........nie wytrzymam

czy wasi faceci tez tak robia czy tylko moj?

Polecane posty

Gość ......nie wytrzymam
oczywiscie jeszcze go nie ma

Gość panienka 3
wiesz co..przeczytaj sobie ksiazke \" dlaczego mezczyzni kochaja zolzy?\"i stan sie taka zolza ;) do nabycia...w kiosku ruchu

Wydaje mi się że powinniście szczerze ze sobą porozmawiać i dojść do jakiegoś porozumienia. Nie może być tak że on codziennie raczy sie piwkiem, podczas gdy Ty zajmujesz się dzieckiem, sprzątasz i gotujesz. Spróbuj namówić go aby z kolegami spotykał się np 2-3x w tygodniu, bo Ty tez chcialabyś czasem spotkać się z przyjaciólką, przyjaciółmi czy rodziną, a ktoś z dzieckiem posiedzieć musi. Sąsiadce nie oddasz - bo strach po ostatnich głośnych wdarzeniach. Powiedz że jest Ci przykro, że Cię tak traktuje. Niestety, skoro macie dziecko i jesteście małżeństwe, powinien być odpowiedzialny i nie zwalać wszystkiego na Ciebie, bo długo tak nie pociągniesz, to dołujące i w gruncie rzeczy chyba troszkę upokarzające - ja bym się tak czuła. Musicie dojść do konsensusu, przemyśl sobie sprawę, zastanów się co by Ci odpowiadało i spróbuj go przekonać na jakiś układ, który obojgu Wam będzie odpowiadał. Takie jest moje skromne zdanie. 3mam kciuki za powodzenie :)

Jeśli nadal będzie się wzbraniał słowami: \'ograniczasz mnie\', wówczas zastanów się poważnie nad tym związkiem. Nie warto poświęcać się totalnie dla takiego egoisty. Zmarnowałabyś sobie psychikę, a tego nikt by nie chciał. Być może jak pokażesz mu, że Ty też masz swoje potrzeby i prawa, i że nie jesteś panią na posyłki, do pilnowania domu i kuchni, może otworzy oczy i zobaczy jak wiele jesteś warta. No ale to w ostateczności, jeśli nie dojdziecie do porozumienia. Podrzucanie sobie dziecka po złości i ciągłe robienie sobie na złość chyba nie jest dobrym rozwiązaniem - wy będziecie się pogrążać w tym coraz bardziej (jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie) - błędne koło, a dziecko bedzie cierpieć.

To ja chyba JESTEM FACET ja tez NIGDY nie ide po pracy prosto do domu hehehehe to pewnie jakas choroba mozgu

Gość bla bla bla blaaaaaaaaa
a czy on napewno idzie do kolegów na piwko, czy może ma panne na boku bo i takich znałam..... :/