Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie prosze

Powiedzcie ktory kolorek najladniejszy??

Polecane posty

Gość w zielone groszki
będzie Ci pasować do oczek :)

Gość powiedzcie prosze
a co powiecie o czerwonym lub czarnym??

Gość łączę tematy
19:09 siupelek nie ma tej śtjony 19:12 przeinstalka systemu http://www.allegro.pl/item182702513_seksownie_ jak_marilyn_m_r_m.html coś mnie czerwona kusi Albo czarna w białe groszki 19:13 Facet 25 lat Biała w czarne groszki Ale jak w niej będziesz wyglądać to w dużej mierze będzie zależało od koloru włosów jaki posiadasz 19:13 szalona krowa Wszystkie wydają mi się brzydkie - te błyszczące łańcuszki bardzo szpecą bluzkę, natomiast czarna w białe groszki i biała w czarne albo czerwona w białe - całkiem, całkiem. Budzi się we mnie zwierzę! Yyy? Leniwiec? Akademia Medyczna w Gdańsku, wydział lekarski. 19:17 powiedzcie prosze no mowie ze mam blond wlosy jasne i wlanaie wybieram miedzy czarna w baile grodzki, czerwona lub biala ale wlansie kusi mnie ta w czerwone 19:21 powiedzcie prosze up 19:24 ojjojjj jezeli juz to czarna w biale groszki... 20:33 powiedzcie prosze To co sadzicie ze czarna bedzie najladniejsza/? 21:49 maksiulka biala w zielone groszki sliczna jest Każdy dług można spłacić człowiekowi czymkolwiek, lecz miłość — tylko miłością. 23:14 pf biała w czarne czarna w białe czerwona w białe 12:01 powiedzcie prosze aha dziekuje bardzo 12:05 Tieeeeeeeeeeeekla Wybralabym czarna w biale grochy - ewentualnie biala w czarne grochy , gdyby mozna bylo wywalic z nich te błyszczące łańcuszki . P.S. kropki wracaja do lask....czyli mody... 12:07 zdecydowanie czerwona !!! Modny kolor i bardzo sexy. 12:13 parura czerwona albo czarna .... bardzo ladne bluzeczki 14:27 powiedzcie prosze no wl;ansie teraz sie zastanawiam nad czarna lub biala w zielone groszki..tez jest ciekawa taka zywa

Gość juzia z rożowa dziurka
czarna

Czarna też jest niezła, ale najlepsza jest czerwona w białe groszki. Podoba mi się fason tej bluzki. Jestem brunetką i najlepiej czułabym się w czerwieni, ale Tobie chyba lepiej by było w czerni.

Gość no a ja aaaaaaaaaaaaaaaaa
pierwsza

Gość JA123445
Zdecydowanie najładniejsza jest czerwona w białe groszki.... Jestem brunetką ale w takim kolorze blondynce też byłoby ładnie!