Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdalena b.

ultrashape czy ultracontur

Polecane posty

Gość nickiiii
Różnica polega na tym, że zabieg ULTRASHAPE trwale niszczy komórki tłuszczowe i one się już nie odrodzą, a ULTRACONTUR tylko odchudza, zmniejsza ich objętość. Ultracontur jest tańszy, ale to tylko metoda odchudzania i po jakimś czasie i tak się przytyje w tych miejscach. Nie zdecydowałabym się na sam Ultracontour, bez polączenia z Ultrashapem, bo wydać tyle kasy na to by sie odchudzic i potem znow przybrac na wadze to przesada. Widziałam efekty ultrashape i jestem za tym.

Gość boczenka
a ile to kosztuje taki zabieg? ja nie mam tak wielkich boczkow ale zawsze cos:D

Gość nikiiii
Ultrashape - 2800 zl. Niestety jest to znaczna suma, ale efekt trwaly i raz na cale zycie. A więc trzeba sobie skalkulować czy to się opłaca. Na jeden zabieg juz mam kase, ale chce 3 zabiegi gdyż mam za duzo tluszczu, by pomogl jeden ultrashape. Są promocje, że 3 zabiegi w cenie 2 itd. Jeszcze troche trzeba uzbierac, ale i tak sie oplaca, moim zdaniem oczywiscie

Gość już mniejsza
hej - to działa - zrobiłam 1 zabieg i faktycznie mam jakieś 2 cm mniej w pasie (choć na efekt musiałam czekać ze 3 tygodnie) to dużo mniej niż bym chciała stracić ale jakby tak jeszcze 2 razy to w sumie będę zadowolona - fajnie, że mogłam kupić pierwszy zbiegi i potem zdecydować się na serie nie tracąc na kasie bo tak wydać od razu 5 tys to niełatwo - jak po kolejnych 2 zabiegach będą takie same efekty to robię też biodra - tyle że pewnie po nowym roku bo to jednak kupa kasy wcześniej próbowałam ultracontura bo taniej ale po pierwszym zabiegu nie było żadnego efektu - pani mówiła że to normalne i trzeba wziąć 3 ale już nie próbowałam tak czy inaczej na mnie lepiej działa ultrashape