Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana jestem jak choler

ZAKOŃCZENIE pracy LICENCJACKIEJ- błagam pomóżcie!!!

Polecane posty

mam nie lada problem. niby wiem jak sie pisze zakończenie, osobno mam napisać wnisoki ...ale jakoś nie mogę sobie z tym poradzić. wstęp i srodek jest, ale nie mogę zebrać do kupy wszystkiego by stworzyć krótkie i precyzyjne zakończenie. nawet lecąc po spisie treści... piszę o metodach leczenia łysienia. ma ktoś jakiś pomysł? w pracy pisalam o historii i znaczeniu włosów na przestrzeni wieków, budowa, funkcje oraz zycie włosa, przyczyny wypadania włsów, rodzaje łysienia, leczenie łysienia farmakologiczne, kosmetyczne i chirurgiczne..no i nie moge nic sensownego napisac na koniec:/ plis hel mi no:-o jakieś pomysły? jak w ogole zacząć:-o

eh super:-o

ty pisałaś całą pracę więc tylko Ty możesz wiedzieć jak to podsumować zagadnienia znasz, że krótko podsumować trzeba też wiesz więc w czym problem?

z tym, ze nie wiem jak zaczac w ogole. zaczelam tak: celem pracy "sgwfwgte" było opracowanie poglądów oraz metod leczenia łysienia owłosionej skóry głowy. no i nie wiem co dalej:-o weny zero

hmmm też tak miałam a potem przyszedł dzień gdy napisałam od razu , przeczekaj usiądź do tego w innym czasie bo na siłę nic nie wymyślisz same pomysły ci przyjda do głowy ja mam zakonczenie na minimum 2 strony i to w większości moje wnioski no takie luźne przecież konkretniej o tym co w pracy pisałaś zapewne we wstępie

ja juz na wene czekam miesiac:-o po prostu nie moge sobie z tym poradzic:( no dramat :-o

napisz np. ,że po zebraniu możliwie dostępnych materiałów doszłaś do wniosku, że najskuteczniejsze metody leczenia to........że starałaś się zdiagnozować kilka takich metod, że praca przedstawia to i to...ale nie radzę pisać tak wprost co było celem bo to pewnie masz w metodologii omń jakoś to stiwerdzenie - hmm no i trochę poradziłam ;)

dziekuje Ci bardzo!!!!zawsze to cos:)

Gość guta
można humorystycznie też, choc łysienie dla wielu to wielki problem... kiedys byla tzw. Partia Łysych, bodaj Leszek Mazan z Krakowa tam należał. Fajne hasła glosili, by podtrzymac łysych na duchu. Myśle ,że można podejśc do sprawy z humorem....cóż innego pozostaje. W"Czterdziestolatku" podobnie- tam była niejaka Flora, co to "leczyła" łysych za wielką gotówkę- czyli problem łysych był, jest i będzie....na ich kompleksach nawet niektórzy robia interes!