Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość 25 mies do....

PORÓD Katowice - prywatny szpital Łubinowa 3???

Polecane posty

Gość gość
10.01 mam się zgłosić wieczorem na CC 11.01 jeśli będzie miejsce. Jak z obłożeniem teraz? Czy ktoś wie?

Gość gość
Mam pytanko czy Ktoras z Was orientuje sie do kiedy na Lubinowej maja podpisany kontrakt z NFZ na bezplatne porody .. mam termin na 11 czerwca 2017 , i zastanawiam sie czy moge byc spokojna ze zdaze tam urodzic w ramach kontraktu z NFZ ..

Gość gość
Kontrakt z NFZ jest do 30.06.2017

Gość Gość09
Dziewczyny-pacjentki dr.Witycha pytanie do Was;) jak to jest u dokotra z wystawianiem skierowania na cc? ?? Trzeba mieć konkretne wskazania czy idzie się dogadać? ??

Gość gość
Witam . Od którego tygodnia robią cc na lubinowej? 36 czy 37?? Pozdrawiam :)

Gość gość
Trzeba mieć wskazania do CC, doktor jest zwolennikiem naturalnego porodu. Porody na łubinowej jedynie po skończonym 36 tyg

Gość gość
Dziewczyny mam zaświadczenie od okulisty do cc-ciśnienie w oku..? Czy lekarze na lubinowej będą to podważać? Czy uwzględniają to??? Czy trzeba mieć zaświadczenie od jakiegoś z Katowic okulisty?

Gość gość
nie powinni ale proponowałabym wizytę u lekarza z łubinowej przed porodem,żeby wypisał skierowanie i umówił termin cc

Gość gość
Słuchajcie, na Łubinowej jest baaaardzo duzo rodzacych teraz, nie wyrabiaja sie z salami

Gość gość
Na prawdę az tyle rodzących ? Szok jestem przerażona , musze tam dojechać ok 35 km , nie wiem czy dzwonić wcześniej żebym nie została odesłana :(

Gość gość
"Słuchajcie, na Łubinowej jest baaaardzo duzo rodzacych teraz, nie wyrabiaja sie z salami" Jak to się nie wyrabiają? To za co się płaci????!

Gość gość
no z tego co ja wiem to się nie płaci a jak się płaci za vip pakiety to na pewno sala jest :P dziś wieczorem tam będę dzwonić i jak będą miejsca to pojadę więc dam znać jak sytuacja teraz

Gość gość
A skąd takie informacje, że jest dużo rodzących? Znajoma położna, która tam pracuje nic takiego nie mówiła, że są jakieś problemy z salami i przyjmowaniem Pań do porodu :-)

Gość gość
kiedy można jeść i pić po cc? a jeśli jedzenie to od razu normalne czy jakieś sucharki trzeba mieć ?

Gość gość
Nie ma kompletnie problemów z przyjęciem do porodu, łóżko czekało na mnie bo dzwoniłam wczesniej. Na pewno każda zostanie przyjęta :)0

Gość Kata007
dr Wieczorek czy Ślęczka -w rejestracji powiedzieli że mamwybać jednego z nich - pomóżcie dziewczyny którego?? (jestem 22tc)

Gość gość
Dlaczego tylko tych 2 lekarzy Ci podali ? Ja jak dzwoniłam to Pani powiedziała ze moge wybrać każdego z listy który u nich pracuje i on wystawi skierowanie :)

Gość gość
A myślisz że ilu jest tam lekarzy? Stu? To mały szpital. Nie siej plotek. Lista lekarzy to dr Ślęczka i dr Wieczorek

Gość gość
Dokładnie ta listę podała mi Pani pielęgniarka : Zespół medyczny oddziału : dr n.med Marek Słonicz - specjalista ginekolog-położnik (kom. 602 787 468) lek.med. Jacek Mniszek - specjalista ginekolog-położnik (kom. 606 434 558) tel. 32 205 21 93 dr n. med. Krzysztof Koza - specjalista ginekolog-położnik (kom. 602 651 434) dr n.med. Jolanta Dynia - Kiesler - specjalista ginekolog-położnik lek. med. Ewa Puchała - specjalista ginekolog-położnik, cytolog, seksuolog (kom. 604 107 493) lek.med. Sławomir Bystrzejewski - specjalista chorób kobiecych, cytolog, anestezjolog (kom. 781 008 500) dr n.med.Wojciech Matuszewski - specjalista ginekolog-położnik lek. med.Maria Bieniec - specjalista ginekolog-położnik lek. med. Paweł Juraszek - ginekolog-położnik (kom. 602 555 970) dr n.med. Maciej Jędrzejko - ginekolog-położnik (kom. 506 028 800) dr hab. n. med. Krzysztof Nowosielski - ginekolog-położnik (kom. 502 027 943) lek. med. Tomasz Leks - specjalista ginekolog-położnik ( kom. 663-358-512) lek. med. Grzegorz Witych - specjalista ginekolog-położnik (kom. 601 180 100) dr n. med. Michał Graniczka - Ginekolog-Położnik lek. med. Katarzyna Stolorz - Ginekolog-Położnik lek. med. Marta Wiśniewska - Ginekolog-Położnik lek. med. Anna Heinrich-Kupka - Specjalista Ginekolog-Położnik lek. med. Janusz Baran - Specjalista Ginekolog-Położnik lek. med. Bogdan Czarnecki - Specjalista Ginekolog-Położnik lek. med. Marta Szulik - Specjalista Ginekolog-Położnik (669-023-964) lek. med. Tomasz Szulik - Specjalista Ginekolog-Położnik (601-445-417)

Gość Pat321
Ja tez wybierałam lekarza z powyższej listy kilka msc temu

Gość gość
Dziewczyny,w którym tygodniu najlepiej iść na konsultacje do anestezjologa?

Gość gość
Do anestezjologa 2-3 tygodnie przed porodem :-)

Gość gość
Dziękuje Ci bardzo za odpowiedz

Gość Kata007
Tak jak pisałam wcześniej w rejestracji Pani kazała wybrać między tymi dwoma lekarzami ; dr Wieczorek i dr Ślęczka . Mam sie zastanowić i zacząć chodzić na wizyty do któregoś z nich. Wizyta 250 zł. Tyle informacji . Mam 120km do tego szpitala - pojechaŁam tam żeby zobaczyć co i jak. Następnym razem mam już jechać na wizyte - tylko najpierw muszę wybrać do którego lekarza i sie umówić. Termin mam na połowe maja. Pzdr

Gość gość
Hej dziewczyny wlasnie dzwoniłam do szpitala zeby sie upewnić czy można iść do któregoś z lekarzy z tej długiej listy , Pani powiedziała ze jak nabardziej tak prywatnie . Ja mam zamiar iść do Dr Witycha , pani położna powiedziała ze jak najbardziej można i wystawia on skierowania bo sam pracuje na łubinowej. Czyli jak najbardziej można iść do każdego lekarza z długiej listy a nie tylko do dwóch wyżej wymienionych jesli chcecie dzwońcie do szpitala Panie potwierdza . Zreszta wiele dziewczyn sie tutaj wypowiadało ze lekarze z długiej listy nalezą do ekipy medycznej łubinowej i kazdy z nich wystawia zaświadczenie .

Gość Kata007
To ja już nie wiem dlaczego mnie tak powiedziała pani w rejestracji. I tak nie wiem nico tych lekarzach więc chyba wybiorę ot tak po prostu... Ważne żeby tam w ogóle chodzić i móc rodzić na Łubinowej

Gość gość
Wiesz co masz naprawdę kawałek do szpitala wiec moze któryś z tych lekarzy przyjmuje bliżej twojego miejsca zamieszkania , np ja wybrałam witycha bo blisko mojego miasta ma swój drugi gabinet i wlasnie do niego sie umówiłam na wizytę . Z tego co dziewczyny poszalałby to rowniez bierze za wizytę mniej niż 250 zł także moze uda Ci sie wyhaczyc kogos bliżej swojego miasta

Gość Kata007
Nio mam kaaaaawałek na Łubinową- zdaje sobie z tego sprawę - boje się rodzić u siebie bo szpitale w okolicy niestety nie mają dobrej opini, natomiast ten na Łubinowej, 2 lata temu poleciła mi znajoma, która urodziła tam synka i jest bardzo zadowolona. Chyba jednak będę jeździć tam żeby sie przyzwyczaić do tego miejsca :) i troszkę przygotować. Czego nie zrobi się dla takiego MALUSZKA ,którego już nie można się doczekać ;)

Gość gość
Dziewczyny polecam dr witycha. Wizyta 170zl ma tez ktg w gabinecie i daje skierowanie na łubinowa. Jak ma sie cc to on sam ja robi i interesuje sie potem pacjentka :)

Gość gość
Dr Witych co do cc super robi cięcie wszystko elegancko się goi prawie śladu po ranie niema. Dziewczyny właśnie czy dr Witych jeśli miało się przy pierwszym dziecku cc z powodu złego ułożenia dziecka czy przy drugiej ciąży daje skierowanie na cc czy raczej jest za porodem naturalnym?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się