Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze mnie troche lubisz

Pozdro600 poniewaz mamy swieta, chcialbym Ci z tej okazji....

Polecane posty

... przypomniec, ze wypadaloby sie wreszcie umyc. :D:classic_cool:🖐️

Gość gość
Nie, nie lubie Cie Idealisto i nie polubie;) Mam Cie w doopie generalnie.

Gość gość
Nie rozumiem, dlaczego mam cos robić na czyjąś prosbe. Ujme to tak: Pieerdole, nie myje sie:o🖐️

to dobrze, ze mnie nie masz w dupie :D Nie chcialbym sie zmierzyc z Twoja Dzika sraka :D

Gość gość
Byłoby to pewnościa przykre doswiadczenie...mam na mysli stanąć face2face z mą dzikom srakom :classic_cool:.Idealista opowie, jak było :D

Gość student chemiczek
pozdro swietnie operuja pipeta 🖐️:classic_cool: przyjemnie na to sie patrzy jak ja dzierzy :classic_cool:

Gość Pozdro uspokoj sie
znowu zapodajesz jakies linki z trojanami?! 😠

Gość gość
Ech Idealisto. Wchodzenie z Toba w dysputy słowne znudziło mi się już....tak, znudziło, bo jesteś nudny i monotematyczny gorzej ode mnie. A to juz tragedia. POWTARZAM - tragedia!Miałeś tu jeden dobry,mocny tekst, po którym myślałam, ze bedą z Ciebie ludzie...to było o tym, ze siwat sie kuurwi i schodzi na psy. No cóż pomyliłam sie. cos tam rzęzisz jak 20 letni maluch i tyle. 😴

Gość gość
To nie ja. Ja zapodaje tylko trojana Vundo :classic_cool:

I jak tam? Dawno mnie nie było ale widzę że jest nieciekawie :) Pozdrowienia :)

Gość gość
Smalec....hehehehe, kupe lat.Zaraz bedzie, ze znowu ja tylko o kupie 😭

Gość Pozdro ale przyznaj sie
ze sie onanizujesz pod posty idealisty. Nie ukryjesz tego, ze twoje uczucie do niego staje sie coraz bardziej gorace i pragniesz zostac jego suka i niewolnica :D widac pozdro, ze to cie wlasnie kreci :classic_cool:

Gość gość
Nie podszywam sie pod niszowych idiotów 😴

Gość yoyoyoyoyoyoyoyooyoyyo
Nie powiedziales tego w ryj, to nie powiedziales nic!

Gość gość
Tu nie chodzi o gówna Idealisto.:o Ty po prostu ni w chooj, nie czujesz klimatu.Chyba Ci nie musze przypominac, jak kiedys rozmawialiśmy i każde moje słowo wziąłeś na poważnie? Porażka:o

Gość gość
Ten tekst jest wybitny. Zaraz zmarszcze napleta mojej mojej małej pod te posty:classic_cool:

Gość masz racje pozdro
"wybitny" ten tekst :O:O:O od razu widac, ze sama go napisalas :O tylko po chooj go wklejasz tyle razy?? :O

Gość gość
Masz straszne urojenia. Widzisz coś, czego nie ma....np. wiele tekstów wklejonych w małych odstępach czasu...przeze mnie;)

Gość gość
A Tobie co dziś? Naśladujesz mistrzów spamu?:D🖐️

Gość masz racje pozdro
dzieki urojeniom to sie urodzilas :O a jaki to problem kopiowac i wklejac ten sam tekst nawet 5 razy na minute? :O pewnie tobie sie uroilo, ze to nie ty robisz tylko pieciu krasnali ci pomaga :O

Gość gość
Z pewnością mi sie uroilło, skoro tak twierdzisz. Ty najlepiej wiesz, ale.. mimo, że wiem co to proxy i empirycznie sprawdziłam, jak tego używają najwybitniejsi mistrzowie spamu, nadal twierdzę, iż to nie ja, NIE JA TU ZAWINIłAM 😭Kupiła jajka, ale święcić nie bedzie, a On?

Gość gość
Kapibara? A co on ma z tym wspólnego?:D O ile pamietam to takie zwierzątko z Ameryki Południowej chyba....

Gość gość
Wylęgarnia Idealistów jak w morde strzelił:oKapibara, dziobak i kolczatka, to trzy zwierzątka, które nie wiedzieć czemu mi sie spodobały i zapamietałam z biologii, która miałam studiować w swoim czasie, ale mnie oblali na egzaminie.:oWiec do diaska, nie wpierać mi tu, że guglowałam 😠

Gość gość
to powinno być tak: Mówi pedał do Idealistychodź będziemy się piepszyćale ja mam dziką srakęspoko spoko konik przez błoto przejedzie:D:classic_cool:

Gość gość
Wiesz, ze przepisy BHP zabraniają zaciagnania cieczy z pipety ustami? Przepraszam, ale mysle, ze najwyższy czas rozwiać Twoje złudzenia:D

Gość gość
Jolka--> tak, mam jego gie gie, ale nie moge Ci dać, bo by mi główke może ujeebał przy samej szyi? Ja nie wiem, na co go stać.Pisał mi, że straszny z niego gangsta :classic_cool:

Gość gość
Mówi pedał do Idealistychodź będziemy się piepszyćale ja mam dziką srakęspoko spoko konik przez błoto przejedzie\"Przecie z tego wynika, że nie ja jemu, tylko on mnie owa miłosc wyznaje. Ja sie tak łatwo nie zakochooje.;)

Gość gość
-->jolka-->prosta sprawa. Jutro tu wpadnie Idealista ze święconką w drodze ze kościoła, to go wbij w glebe i niech Ci zapoda ten numer. Ja sie w to nie mieszam.---->dowcip o waleniu w drzwi toż to klasyk:D--->prawdziwy Idealista nie rucha lasek, ŻADNYCH, zostało to rzetelnie sprawdzone, wiec tymbardziej nie rozumiem, dlaczego by miał zapinać takiego kobietona jak ja? Że niby jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma? No prosze Cie....😴

Gość gość
Sam sie przyznał, że nie rucha. Tak naprawdę ma mentalną stulejke, ale jeszcze nie dojrzał, by sie do tego przyznać.A zresztą, jeebał go pies (rasy rottweiler):classic_cool: