Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalnienormalna

Nie jestem pięknością , mam kchanka...

Polecane posty

sporo starszego od siebie do ładnych nie naleze ale chyba nie jest ze mną az tak zle bo jak sie wymaluje i ubiore to nawet sie sobie podobam... ale to jest jedyny facet, który chciał mnie przytulic, pocałowac:( jestem z nim od 2 lat mimo ze wiem iz z tego nigdy nic wiecej nie bedzie, on ma dzieci, rozwodzi sie ( nie z mojej winy) a ja siedze cichutko i ciesze sie ze jest przy mie chociaz na troszke:(nie szukam kogos innego bo z nim mi dobrze a i tak gdy mi sie ktos podoba to ja jemu nie wiec juz sobie darowałam szukanie normalnego faceta:(

Gość smutne to
:(

Gość darmowy seksin nie jest zły
nawet ze straszydłem, szczególnie dla emerytów 🖐️

Gość smutne to
lepiej byc samym...wiem coś o tym

Gość pop lis
A mam takie do ciebie pytanie często się spotykacie, dzwonisz do niego czy to raczej on daje znaki, że chce się z tobą umówić, mam podobna sytuacje spotykam się z kimś i jest tak że jak wyjeżdż na dłużej to ja do niego dzwonię a jak jest w domu to czasem wyślę esemes jak że jak bedzie mógł rozmawiac to niech da znać czy nie jest to namolne

my rozmawiamy czesto na gg...czasem ja zaczynam rozmowe, czasami on...miałam juz chłopaków ale do niego bardziej mnie ciągnie mimo iz wiem ze z nim nie stworze normalnego związku:(

widujemy sie prawie co tydzien, mamy konfortowe warunki do spotkan, on przyjezdza bo jest przedstawicielem handlowym i nocuje w moim miescie wiec ze spotkaniami nie ma problemu....

Gość KONIK WCHODZI MIĘDZY ME UDA
jak ty się kurwa poniżasz ! On jest z tobą bo mu dajesz dupy !