Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipi*

co daje jazda na rowerze

Polecane posty

Gość pipi*

chodzi mi które mieśnie pracyją

Gość głupi temat
łydki, uda , zwłaszcza przednia część , oraz posladki

Gość pipi*
a ręce i brzuch?

Gość głupi temat
Nie - chyba, ze terenowo, to równiez rece - ale brzuch zdecydowanie nie

Gość pipi*
no to szkoda

Gość ja jak
jak jedziesz na stojaco to tez troche;)

Jazda na rowerze na tzw. \"ostrym trybie\" oprócz pływania jest najzdrowszą, najtańszą formą ruchu niezbędnego dla zdrowia psycho-fizycznego. Szczegóły w t. \"Hipokinezja\" i innych

Gość dancewithme
Kiedy jedziemy na rowerze, miesnie brzucha takze pracuja, chociaz nam sie wydaje ze nie. Ja jezdzilam na rowerze i brzuch mi sie bardzo zmniejszyl...

najbardziej pracuja nogi, ale na brzuch tez to musi jakos oddzialywac bo za czasow kiedy bylam jeszcze piekna i mloda i jezdzilam na rowerze mialam ladne jedrne cialo a i kg mi ubylo.

Gość nderka
daje grube uda. Wiem bo mieszkam w Holandii. Może i są nogi umięśnione ale ja za takie mięśnie dziękuje

Gość Emilkaaaaaaaaa
no bo trzeba jezdzic na najnizszym obciązeniu wtedy nogi robią się smukłe jak będziesz jeżdzic na najcięższym obciążeniu to nogi się umięśnią ja jezdze na najniizszym i mam szczuplutkie nóżki :)

Gość ładne nogi
Emilkaaaaaaaaa no bo trzeba jezdzic na najnizszym obciązeniu wtedy nogi robią się smukłe jak będziesz jeździć na najcięższym obciążeniu to nogi się umięśnią; ja jeżdżę na najniiższym i mam szczuplutkie nóżki pytanie: ile masz oprócz ładnych nóg lat, wzrostu, wagi?

Gość biedronek
Jazda na rowerze daje radość z przebytej trasy,uspokaja układ nerwowy,daje wysiłek mięśniom .Po jeździe wzrasta zadowolenie z samego siebie.

Gość dla rowerzystów
aktualnych i przyszłych: Rower po pływaniu jest najzdrowszą formą ruchu, gdyż nie obciąża stawów! Jednak sam rower to za mało. Trzeba spełnić jeszcze kilka innych warunków: Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES http://zdrowieiuroda.blox.pl/2011/02/Metody-na-stres-jak-radzic-sobie-ze-stresem.html 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz link do filmu http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość gość
Teraz w dobrej cenie można kupić rower i chyba zdecyduje się na zakup. Będę mieć nowy rower na przyszły sezon, znalazłam fajny w sklepie internetowym www.rowermot.pl. Może dzięki temu w końcu schudnę

Gość bosmaren21
Jak to co daje? Nie dość, że zdrowie, gubienie kalorii to w dodatku pozwala rozładować stres, a nawet pozwala na lepszy humor! Szczerze przyznam, że artykuł https://adamed.expert/8933-2/ bardzo mnie zmotywował do takiej formy sportu i do dzisiaj codziennie robię conajmniej 10km dla formy i zdrowia :)