Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaarol

rozczarowałem sie kobietami...

Polecane posty

Gość ubrana w codziennosc
ooo nie! tylko nie małolatkami ! i co Ci do tego? poszukaj innego tematu, na poziomie dla siebie skoro ten Ci nie odpowiada :P

Gość kaaarol
COOOO? temat skończony?! a gdzie tam! nigdy nie jest tak dobrze, że nie mogło bybyć lepiej! czy zdajesz sobie sprawe, że felgi firmy rial są lepsze od tych z ats???

Gość kaaarol
moooje kochane małolatki:D

do ---- ej Karolku----- to jak ma się 35 lat, to co siedzi się w domu i jest się sztywniakiem?????

Gość tecza przez pryzmat
tego nie wiedzialam! czymze sie roznią?

Gość kaaarol
nawet nie wiecie jakim jestem teraz SZTYWNIAKIEM DOSŁOWNIE

Gość ej Karolku
ja mam swoje tematy a tu zagladnelam przeczytalam i sie dziwie bo Karol przedstawia sie jako fajny facet a tu piszecie wlasciwie o niczym ze tez chce sie takiemu facetowi siedziec i gadac o dupie maryni:-)

my tez jestesmy fajne kobietki:) no i tak w ramach relaksu gadamy sobie o niczym ze SZTYWNIAKIEM :) i w czym Tobie to przeszkadza?

Gość kaaarol
TECZA PRZEZ PRYZMAT- przede wszytkim te felgii z riala zapewniają dużo większą sztywność na zakręcie! bez porównania z ats czy alcar (chyba najgorsi producenci) po za tym- względy estetyczne...felgi rial dużo lepiej sie prezentują:D

znow nie moge wejsc na ostatnioa strone forum :( no wiec ide sobie spac , dobranoc karolu i małolatki:)

Gość kaaarol
nie dało sie wczoaj wejść na ostatnią strone..po raz kolejny:D dzień dobry

Witaj kaaarol! Z wielkim zainteresowaniem przeczytałam Twoje wpisy. I wiesz do jakiego doszłam wniosku.... że jesteś fajny, sympatyczny, z ogromnym poczuciem humoru facet. Poza tym przypominasz mi mojego brata (ciotecznego).... On też ma problemy z dziewczynami. Dodam, że jest niesamowicie fajnym i porządnym osobnikiem. Moim zdaniem byłby wspaniałym mężem i ojcem. Potrafi szanować ludzi. A wiesz jaki powód rozstania podają dziewczyny? Paranoja.... że jest ZA DOBRY! Szok.... Może i z Tobą jest podobnie co? Może za bardzo się starasz? A może nie spotkałeś tej właściwej.... Bo są dziewuszki wartościowe... Ale one są zazwyczaj nieśmiałe.... Żyją trochę w cieniu innych... trochę z boku... Myślę, że jednak chciałbyś znaleźć sobie partnerkę. Myślę, że tęsknisz za związkiem. Brakuje ci tego. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia....I owocnego poszukiwania ....

Dzien doberek:) oj piekna pogoda :) wlasnie wrocilam z pracy, kawka i lece jeszcze na zakupy z siostra:) do wieczorka:)

Witam wszystkich:) Eduardo- zgadzam się z Tobą, że Kaarol to fajny facet:) Jeśli chodzi o wartościowe kobiety, to nie wszystkie sa nieśmiałe i ukrywaja się gdzieś w cieniu... Bardzo trudno jest znaleźć drugą połówkę, chociaż to dziwne, no bo dlaczego fajne kobiety zawsze wybierają jakiś palantów, a mężczyźni do rzeczy trafiaja na zołzowate materialistki???? Dziwny jest ten świat...:) Pozdrawiam i.... mogę dołączyć wieczorem?

pewnie optymistko:)zapraszamy wieczorkiem:) wlasciwie juz jest wieczorek:) ja wlasnie wrocilam z kolacyjki z rodzicami, swietowali 25 rocznice po ślubie:) aj...mozze i ja bede miala to szczescie :)

ubrana w codzienność na pewno będziesz świętować, na pewno.... ale czy ja będę?????? hmmmm.... mam jakieś mieszane uczucia co do tego:-(

kasiunia prawdopodobienstwo jest naprawde takie samo:) Ty mozesz za miesiac spotkac tego Jedynego, szybko wyjsc za maż itd:) tymczasem ja moge mieć przed soba kilka nieudanych zwiazków z beznadziejnymi facetami-jak sie po czasie okaże;) ale wierze- uda nam sie :) 🌼

to ja -ubrana w codziennosc:) dawno sie nie logowalam na mojego nicka i nie pamietalam hasla, ale juz jestem soba:) i jako złosliwiec juz tu pozostane;) wlasnie kasiunia- nigdy nic nie wiadomo...:) ale narazie wiadome jest to że jestem wymeczona i ide spac ;) a my chyba jednka przegrałysmy z forum o motoryzacji, felgach i innych fascynujacych czesciach :)

Gość ymwsnm
hmm...a ja i tak jestem pewna,ze przerazajaca mysl zycia w pojedynke nie daje Ci spac po nocach:)mozesz sobie wypisywac te swoje teksty o ukochanej samotnosci,ale ja akurart nie znam czlowieka ktory by ja kochal i uwielbial ...tak do konca... pociesz sie tylko mysla ,ze sa na tym swiecie ludzie zyjacy razem a osobno.dla ktorych wieksza przyjemnosc sprawia buszowanie po necie czy przegladanie katalogow z meblami ogrodowymi niz obcowanie z wlasnym mezem:o rozczarowalam sie mezczyznami:)jak cholera...

:( kurcze, znowu się spóźniłam:( wieczór z koleżankami się przedłużył....:) szkoda,że tylko z koleżankami....kolorowych snów ubrana vel złośliwiec:) i wszystkim innym również:) dobranoc... A tak mi się chciało pogadać...ehh....

Dzien doberek:) optymistko mnie po połnocy trudno tu spotkać,zwykle padam ok 23 , lub czasem pozniej, ale na kompie juz tyle nie siedze:) wlasciwie od poniedziałku moze i tak bedzie bo musze mgr wykończyc, zeby na piatek była cacy:) Dzis znów pogoda cudna, wiec spadam pochodzic gdzies z siostra i potem do pracy:) powinam byc wieczorkiem, tyle ze rodzinka do mnie z wawy zjeżdza i obawiam sie że mali kuzyni nie umożliwija mi spotkanie z Wami :( No nic, miłego dnia w takim razie:) kasiunia** 🌼 optymistka mimo wszystko 🌼 Anioł Ciemności 🌼 kaaarol - dla Ciebie tez -mimo żeś facet :) 🌼 ps. Gdzie ta moja złośliwoośc się podziała? ;)