Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tad

Moja dziewczyna po chamsku wrobiła mnie w dziecko

Polecane posty

Gość tad

Moja dziewczyna po chamsku wrobiła mnie w dziecko i teraz chyba będe sie musiał z nia ożenić tym bardziej, że jej ojciec jest ważna szycha w mojej miejscowości i lepiej z nim nie zadzierać. Chcąc nie chcąc bede więc mial żone i dziecko, których nie kocham.

Gość derepecze
uuu porazka, wspolczuje

Gość tyuio
To jest tak, osobiscie uwazam ze to czysta glupota i nie dalabym sie zaciążyc zeby przytrzymac kogos przy sobie. Sprawa jest prostsza niz ci sie wydaje. Jezeli jestes pewien ze cie w to wrobila to juz jej problem zostaw ja ale dziecko to tez twoje geny czesc ciebie i wypadaloby (nalezy) zapenic mu warunki do zycia bo ono nie jest niczemu winne. Wilk syty i owca cala

Gość ggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
marna prowokacja 😭

Gość a kto Ci kazał
z nią uprawiać sex???

Gość 11111111111111111
to sie nie sypia z dziewczyna której się nie kocha

Gość a ty ty ty ty
a ty sie po CHAMSKU DALES WROBIC!!!!!!!!! skoro nie uznajesz seksu z milosci to trzeba bylo sie nie PIEPRZYC albo chociaz te gumy mogles stosowac jak juz tak sie bez tego obejsc nie mogles!!!!! INACZEJ TEGO W TWOIM przypadku nie nazwe bo kutas z ciebie i tyle

o jejku jakis ty biedny ...............nie wiedziałes że za swoje poczynania nalezy ponosic konsekwencję ? a moze mamusia Ci mówiła że dzieci biorą się z kapusty ? zastanów sie co piszesz zanim napiszesz bo wychodzi że jesteś pusty jak worek po kubańskim cukrze.

a ja mam pytanie za 100 punktow, gdzie ty byles kiedy ona \"chamsko \' cie \'wrabiala\'??? na zakupach? a moze balowales w tym czasie z kumplami? z tego co wiem, bez twojego nasienia niewiele by zdzialala wiec zastanow sie czlowieku co piszesz. wyrazy wspolczucia nie dla ciebie ale dla niej!

debil jakiś trzeba było nie ruchać na potęgę a więcej pomyśleć :-O

na jakiej podstawie twierdzisz, że ona Cie wrobiła w dziecko ?? jak to stwierdzileś, że zrobiła to specjalnie ?? moim zdaniem to prowokacja, bo napisał jeden tekst i nie odzywa sie, czeka co inni napiszą.... a swoją drogą dziewczyna która w ten sposób usidla sobie faceta to zwykła szmata jest - nic dodać niz ująć

Gość ulalalalalalal......
A kim jest jej ojciec,księdzem?

Gość tad
Szczerze mówiąc nie za bardzo chce się żenić ale z drugiej strony nie mam chyba innego wyjścia. Tym, którzy mnie krytykują odpowiadam, że nie używałem gumki bo wole bez. W gumce to tak jakby lizać cukierek przez szybę. Moja dziewczyna jednak brała piguły więc to ona zawaliła.

Gość a ruchac chciales
glupia ta dziewczyna ze z byle kim do wyra poszla!!!!!i ma ojca szyche i cos takiego wziela?

Gość tad
Jeszcze jedno. Jej ojciec jest kolegą mojego szefa i jeżeli się z nią nie ożenię to wyleją mnie z pracy a zależy mi na niej. Nie chcę się żenić ale myślę, że jakoś to będzie. Niestety życie to nie bajka i czasem trzeba iść na moralnie ohydne kompromisy takie jak ślub z dziewczyna, której nie lubię. Pytacie dlaczego z nią byłem? Odpowiedź jest prosta dla seksu. Ona przecież o tym wiedziała ale wykorzystała moja naiwność żeby mnie usidlić.

przede wszystkim nigdy nie jest tak ze zawinila jedna osoba!!!!! zawsze konsekwencje wlasnych czynow zwlaszcza takich czynow i takich konsekwencji musza ponisc obydwie strony, wiec nie wydurniaj sie.!!!! piguly dzialaja w 99,99 % wiec tak jak widzisz w twoim wyadku ten 0,01 % przypadl wlasnie tobie, a jesli lepiej ci bez gum no to coz zrobic, teraz bedzie ci za to gorzej, chociaz niewiem komu bardziej, tobie czy jej, ale powiem ci jeszcze tak, jesli ona rzeczywiscie chce wyjsc za maz za takiego nieodpowiedzialnego, dupka to albo jesli taka glupia albo niewie co robi ;] wszystko wyjdzie w praktyce ale lepiej dla niej jakby przekonala sie o tobie lepiej przed slubem, szkoda kasy zarowno na slu b jak i na rozwod ;] ehhhhh... co za kretyny chodza po swiecie... zeby kochac sie z dziewczyna i niewiedziec jak to moze sie zakonczyc :] myslisz tylko o sobie niewiesz albo nawet nie chcesz sie zastanowic co ona teraz czuje. moze jej tez to nie jest na reke ?? pomyslales o tym?? ty to rzeczywiscie masz jakiegos pecha, ze tez padlo akurart na ciebie, ze tez to ty teraz bedziesz musial zajac sie nia i dzieckiem......... biedna zarowno ona jak i ten dzidzius :/ szkoda mi ich a jeszcze bardziej szkoda mi ciebie!!!! kretynie!!!!!

Gość sara mala ksiazniczkaa
to se trzeba bylo znales dziewczyne ktora pokochasz i z nia seks uprawiac.trzeba mylsec cwoku:o

Gość dzyndzylyndzy
Ale przeżywacie prowokację :P

Gość sara mala ksiazniczkaa
a ja robie loda dopiero na drugiej randce ..Nie to co te puszczalskie na pierwszej.

Gość tad
Ale wy jesteście wszystkie takie porządne. Pewnie seksicie się dopiero po ślubie i to z mężem, kory jest księciem z bajki. Przyznaje chciałem tylko troche popukać ale nie wiedziałem, że ta dziewczyna jst taka perfidna suką.

Gość fder
e tam ..Zawsze mogles stosowac potrojne zabezpieczenie w postaci metalowej blahy i kilku warstw kevlaru..

Gość bella italia
Dobrze ci tak kutasie. To co , tylko dziewczyna ma myslec o zabezpieczeniu??!! Skoro tak sie bales ze bedziesz tatusiem to gumki gumki i jeszcze raz gumki!!! A jak ci takie cos nie odpowiada to coż SZKLANKA WODY ZAMIAST. Dobrze ci tak!!!

Gość Fuccker
NO FAKTYCZNIE NAPEWNO SAMA SIE WYRUCHAŁA A TY Z NIĄ WOGOLE NIE SPAŁEŚ I JAKOS TAK DZIWNIE WYSZLO.. A MOZE JEST WIATROPYLNA? ROZWARZ TĄ OKOLICZNOŚĆ!

Gość Lukreshin
Chyba Cię nie zgwałciła?

Gość Cichy Józio
Przynajmniej bedziesz miał ustawionego teścia, he he he Awansujesz w pracy itp. Co się chłopie martwisz?

Gość no i dobrze ci tak
jebać takich frajerów co nie lubią gumy!!!!!!!!!! tylko dziecka szkoda - że ma matkę-sucz i ojca-kutafona

Gość agusiczka234
To się nie żeń. Bo i poco!! Chyba poto żeby zaraz sie rozwieść. Ale konsekwencje bzykania musisz ponieść. Powiedz że oczywiście bedziesz ojcem i szystko co z tym związane ale się nie ożenisz

Gość no i dobrze ci tak
oj agusiczka sympatyczna z ciebie osóbka ale chyba młoda jeszcze i dość naiwna ożenią się ze sobą i będą żyli długo i szczęśliwie ona - bo będzie miała fagasa harującego na to by mogła siedzieć w domu i hodować olbrzymią dupę on - bo go Pan i Władca Teściu wyrzuci z pracy a taki kutafon nie poradzi sobie bez pleców w tym ich Pcimu Dolnym - przecież widać że to ostatni frajer - będzie więc zapierdalał na 1,5 etatu do usranej śmierci, bo chciało mu się ruchać za darmo i tylko dziecka szkoda - niestety wyrośnie na takiego debila jak rodzice bo świnia orła nie wychowa

Gość agusiczka234
przekroczyłam niestety 30- chę. Napisałam jak powinien zrobić. A czy naiwna jestem chyba jestem. Jak brałam ślub tez byłam w ciązy no ale nie wrobiłam w to mojego męża oboje tego bardfzo chcieliśmy.Ale moi rodzice stanowczo powiedzieli że jeżeli mamy się pobrać TYLKO dlatego że jestem w ciązy to oni się nie zgadzają. I oto chyba chodzi. Tak samo postapie z moimi dziećmi jeśli tak im się ułozy.

Gość no i dobrze ci tak
no to źle cię oceniłam ale mi chodziło o ich sytuację: kobieta wrabia w dziecko - dla mnie to suka nie matka facet który daje się wrobić - i to kobiecie któej nienawidzi, bo tylko ją ruchał - przecież to szczyt frajerstwa..... nie mówimy tu o prawdziwych "wpadkach" poza tym to i tak prowokacja - ale warto się wypowiedzieć bo takich frajerów i idiotek jest pełno na świecie - może któreś to przeczyta o ile bozia nie poskąpiła im umiejętności rozumienia tekstu pisanego