Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zack22

Zostałas juz oblana woda??

Polecane posty

Gość u mnie deszcz pada
:classic_cool:

Gość jeszcze nie ale może kiedyś
nie bo nie wyłaże z domu

Gość jeszcze z domu
nie wychodzilam, wiec jestem sucha

Gość deszczyk pada
u mnie na dworze deszzc pada więc nie leją :( a ja tak uwielbiam lane poniedziałki :(

Gość jeszcze z domu
ja tez nie lubie. wkurzaja mnei te glupkowate dzieci i strasi biegajacy po polu z wiaderkami, butelkami i reszta;/

Gość u mnie deszcz pada
moja koleżanka oberwała kiedyś około 30 wiader, uwierzycie??? miała 13 lat i wylądowała w szpitalu z zapaleniem nerek czy cuś

Nie zostałam i nie zostanę. Kiedyś wyszłam z domu, jakieś szczeniaki (do dzisiaj mam niechęć do dzieci) oblały mnie wodą. 2 tygodnie leżałam w szpitalu, podejrzewano zapalenie płuc i ledwo z tego wyszłam. Teraz jestem ostrożniejsza i od kilku lat w śmigusa nie wychodzę z domu.

Gość boskie buenos
Nie uwierzycie u nas na Mazurach pełno śniegu jak na Boże Narodzenie

Gość nie lubiaca dyngusa
Podano w mediach, że na debili oblewających ludzi wodą czekają już sady 24-godzinne. Macie ludzie aparaty cyfrowe, kamery , komórki z aparatami. Robcie zdjecia i filmy i wysyłajcie na Policję

Gość Izaaaan15
mnie tam nie ma kto lać :P ale na 12 kościół :-O BojE sie :D

Gość malare
buhehehe... ja ide na piechote :\ z rodzicami :D a im sie nie chce wyciągać auta z garażu :D

Gość mariolciaaaahaha
jak się na WSI mieszka, to tak jest.....chołota sama! ja mieszkam w mieście i tu takich debili już nie spotkasz.. Ale w nocy po północy w barze było takie lanie się piwskiem, że chyba nikt suchy z tego nie wyszedł :-P miałam całą koszulkę mokrą heheh

Gość Judyta44321
najlepsze lane poniedziałki są na wsi ... marzy mi sie zeby tam byc ;( ale nici z tego.

Gość wstydliwa panna/
zostalam oblana z samego rANA JAK jeszcze w lozku lezalam . moj tato i braciszek przylecieli, odkryli koldre i zrobili mi prysznic. nie lubie tego barbarzynskiego obyczaju:/

\" nie lubiaca dyngusa Podano w mediach, że na debili oblewających ludzi wodą czekają już sady 24-godzinne. Macie ludzie aparaty cyfrowe, kamery , komórki z aparatami. Robcie zdjecia i filmy i wysyłajcie na Policję \" To może lepiej ukarać tych co stworzyli lany poniedziałek:P.

\"mieszkam w mieście i tu takich debili już nie spotkasz..\" Ja niestety też mieszkam w mieście. Mama wyszła rano wyrzucić śmieci i z góry runęło na nią wiadro wody, oczywiście zadzwoniła na policję. Myślisz, że przyjechali? Mają tyle zgłoszeń, że do wszystkich nie daliby rady dojechać.

\"jak się na WSI mieszka, to tak jest.....chołota sama! ja mieszkam w mieście i tu takich debili już nie spotkasz.. Ale w nocy po północy w barze było takie lanie się piwskiem, że chyba nikt suchy z tego nie wyszedł miałam całą koszulkę mokrą heheh\" widze ze nie moglas sie doczekac konca Wielkiego Postu,nawet nie doczekalas. Dobre bylo chociaz piwko ;)

Gość Fjoneczka
Też mnie jeszcze nikt nie oblał :).

Gość małe słowko małe
tak kubeł zimnej wody bardzo bolesnej pierwszy kubłe w marcu 2005 potem lipiec 2005 nawet przepraaszma publicznie nie było.. skoro zranił publicznie to i tak winien przproisc jak kocha... ale wiem ze nie kocha...

Gość jaktotak*
Zack---> przecież dzisiejszej nocy juz nie było postu :O

Gość oblana
A mnie tam oblali w domu:D I było fajnie, troche smiechu i już:)