Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdsd

Czy przytyla któraś z was kiedys przez same 3 dni świątchoć kilo?to niemozliwe!!

Polecane posty

Gość dsdsdsd

profesor od dietetyki nam kiedys na wykladzie mowil ze to niemozliwe przytyć przez 3 dni swiat a tak niektórzy gadaja .mozna tylko wazyc wiecej ale nie widac tego po czlowieku za bardzo juz potem..

Gość paulina br
Ja przytylam. Nie wiem jak to jest mozliwe i tez sie nad tym zastanawialam. W piatek jezdzilam na rowerze, nie jadlam praktycznie caly dzien (kromka razowego z bialym serem o 10 rano + kawa potem nic nie bralam do ust bo bylam tak zabiegana, doslownie nic nawet wody), w nocy wcielam hotdoga (bo juz bylo wolno:D) i wazylam sie odrazu - 58kg , w sobote latalo sie z koszyczkiem i wlasciwie jadlam jak zwykle, no i dopiero w niedziele sniadanie - skublam kawalek - potem obiad i lekkostrawna cukinia z miesem i grzybami + rosol .. nastepnie pojechalam z kumplem polazic po gorach i wieczorem patrze i 3kg+ Moze to jakies wielkanocne zarty ..niby waga elektroniczna. Jak to teraz zrzucic?Mialam zrzucac 3kg a teraz wyglada na to ze 6..

Ja tak samo :) ale ciuchy jak były luźne, tak dalej są. To tylko waga poszła w góre... większe brzuszki. Wyrpóżnić się i już :P - kilka dni i wszystko wróci :) Jutro już normalne jedzonko, święta - odpuściłam sobie :)

Gość paulina br
no wlasnie ja wcielam tylko salatke z ananasa..wcinalam i wcinalam:) ananas miesko kukurydza, i kawalek ciasta. oprocz tego nic bo nawet nie mialam ochoty ;d ehh wypilam herbatke na oczyszczenie.moze cos sie poprawi. Jak waga leci do gory to mam zawsze stresa.Trudno mi schudnac a bardzo latwo przytyc...i to mimo ze jem zdrowo - naprawde zdrowo, i ruszam sie w normie.

Gość paulina br
ahahahaha przepraszam :D w topicu jest "kilo w 3 dni" a ja przytylam wg wagi 3kg :D :D :D nie wiem czy sie moge wypowiadac w takim razie..lol

Gość oczywiscie..
ja moge ok 4,5 kg w tydzien. ale ja jestem bulimikiem, wiec sie moze nie bede wypowiadać......1 kg w 3 dni? dla mnie 1 kg/1 dzien to naprawde nie problem. zadny......

Gość bziczek
luzik, ja po swietach mm na plusie 1,8 kg. Ale mysle, że to właśnie zapas w jelitach :O

Gość JjjjAaaaJjjjUuuuSssZzzKkkkOooo
Wszystko możliwe ! Ja przez zimowe Święta Bożego Narodzenia utyłam ok. 5 kilo ! Jadłam jak najęta i nie ćwiczyłam.

Gość spokoda się
ja zawsze przybieram ok. 2 kg i to widać,jak się żre bez opamiętania to chyba oczywiste