Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet nierandkowy

Jestem sam bo mam za duże wymagania !

Polecane posty

iga -- wierze bo znam tych ludzi wiem ze od wielu z nich mam lepszy charakter był bym lepszy dla podobnej dziewczeny bardziej ja pokochał szanowł doceniał itp.a moze kiedys jakas sie mna zainteresuje

mayyaa, no ale nie odpowiedziałaś mi czy jesteś wolna :)

no nie rozumiem:( nie ma takiej opcji jak nie oczy to usta itd zawsze da sie cos podkreslic!!!!!

iga. to podaj mi parę przykładów tego poniżania, bo nie chce mi się wierzyć, że ludzi mogą być aż tak bardzo okrutni.

Gość nie ja....
No tak, głodny sytego nie zrozumie. Nie wiesz i obyś się nigdy nie dowiedziała jak to jest czuć się codziennie zerem, jak to jest patrzeć jak koleżanki mają facetów, a samej nie mieć już nadziei na partnera, jak to jest codziennie odliczać dni.

iga ja w to nie wierze...... po prostu musisz zmienic myslenie za bardzo siebie krytykujesz:(

mayyaa proszę szczerze i bez owijania w bawełnę :)

iga. To ja się powtórzę. To co piszesz to jest chamstwo i prostactwo. Akurat mnie to się w głowie nie mieści, ja na co dzień się z takimi sytuacjami nie spotykam. Zrozum, że to Ci, którzy się tak do Ciebie odnoszą nie zasługują na żaden szacunek ani uwagę. Osobiście gdybym się z czymś takim spotkał, to gwarantuję, że jeden z drugim oberwaliby na miejscu po pysku. Gdybyś mieszkała w moich okolicach, to z chęcią bym się z Tobą umówił i przeszlibyśmy się po mieście. I niech tylko któryś śmiałby krzywo spojrzeć, albo coś powiedzieć to ... lepiej nie będę kończył.

mayyaa, ale mi chodzi o to czy znalazłaś swoją miłość, swoje szczęście, czy drugą połówkę jabłka, jak kto woli :)

hmmm.... najgorsze jest ze ja zawsze mysle ze moze byc lepiej.... moze za duzo razy slyszalam ze to ja jestem ta polowka....

kluum- ale niektórzy mają tez mózg ale ale ty masz chyba tylko penisa .

Prostacy i chamy to margines. Masz pecha, że takich spotykasz, ale to nie Twoja wina, ani tym bardziej Twojej urody. Chamstwa nie wytępisz, ale można z nim walczyć, albo olewać. mayyaa > mam rozumieć, że to Ty odrzucasz facetów? Masz tak samo wysokie wymagania jak ja w stosunku do kobiet? :)

No to może teraz Ty napisz jaki jest Twój ideał. Z chęcią poczytam :)

Prawdę mówiąc to nie spotkałem jeszcze kobiety, która ma tak duże wymagania jak moje. Ciekaw jestem co by z takiej konfrontacji wyszło :)

iga-- to co napisałas o tych tekstach jest dla mnie nieprawdopodobne bo w moim towarzystwie z taki tekst facet traci nie tylko zeby ale wszystkich znajomych. czy myslisz ze telko ty nie jestes mis swiata . przy takim tekscie wielu moze poczuc sie dotknietymi

mayyaa to może popiszemy na g-g? Co Ty na to?

Mój nr: 675459 Odezwij się jeśli masz ochotę.

iga. Ty też możesz się odezwać jeśli chcesz :)