Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet nierandkowy

Jestem sam bo mam za duże wymagania !

Polecane posty

rozumiem was doskonale:) uroda jest bardzo wazna..... i tyle na ten temat co nie oznacza ze jestem pustą panienka ale dla mnie jest to ważne... po prostu

Gość a ja wygrałem życie
brzydkie kobiety i brzydcy mężczyźni muszą szukać osób u których pojęcie atrakcyjności fizycznej odbiega od wzorca medialnego 🖐️

iga. Mnie o to nie pytaj, bo ja Ci nie odpowiem. Na pocieszenie mogę tylko napisać, że facetów z takimi wymaganiami jak ja wielu nie ma :) Mam kolegów, którzy pożenili się z kobietami, które u mnie nie miałyby szans. Ale ja jestem \"inny\", tak więc bierzcie to pod uwagę.

dlaczego w porywach? o sobie myśle tak samo cały czas wierze w ludzi . to chyba dobrze? mimo ze kobiety tez minie nie rozpieszczaja, bo moze kiedys na mnie jakas spojrzy łaskawiej

ja uwazam jednak ze kazdy moze byc zadowolony ze swojego wygladu tylko musi wlozyc czasem w to duzo pracy

Gość a ja wygrałem życie
a ja w siebie nie wierzę i dobrze czuję sie tylko wtedy gdy w zasięgu wzroku nie ma obcych ludzi :( to takie efekt nie akceptacji mojego wyglądu przez rówieśników od piaskownicy :( Twarzy sobie nie wybierałem :(

iga ale czy uwazasz ze ładnej dziweczynie jest łatwiej? wiesz co znaczy odrzucenie z powodu zazdrości?

Gość a ja wygrałem życie
brzydcy są za brzydcy i nikt ich nie chce ładni są za ładni i nikt się odważy albo zazdrości życie jest porąbane

Iga. To ja Ci coś napiszę - faceci, którzy Cię poniżają to chamy i prostacy. Takimi nawet sobie nie ma co głowy zawracać. Co innego gdy kobieta po prostu mi się nie podoba, co innego poniżać ją. Jedno z drugim nie powinno iść absolutnie w parze.

tzn ideał wygladu ? nie mam ideału wygladu bo to dla mnie niewazne.ale moze to prawda co mowisz i jestem brzydki i mimo ze mam wiele znajomych, kolezanek i dwie przyjaciółki jestem sam.

Forgotten Girl - jeśli chodzi o moje zdjęcie, to nie wiem czy jest sens żebym je tutaj zamieszczał. No chyba że jeszcze kilka kobiet wyrazi takie zainteresowanie :)

igu wiesz tak mi sie smutno zrobilo jak przeczytalam co napisalas:( prosze nie mysl w ten sposob. a moze to jest w ten sposob ze czasem wydaje ci sie ze jakies slowa sa skierowane do ciebie a tak naprawde to jie jest tak? moze wyolbrzymiasz pewne sytuacje? nie wierze zeby tak bylo....

iga. Tak, to fakt. Nie zwiążę się z kobietą, która mnie nie pociąga fizycznie. Ale nigdy takiej kobiety nie poniżę, nie spojrzę na nią krzywo, nie zadrwię. Przecież ja mam również koleżanki, różne, i ładniejsze i mniej ładne. Żadna z nich nie jest moim ideałem, co nie przeszkadza nam normalnie rozmawiać, bawić się, śmiać. Z żadnej nigdy nie zadrwiłem, nawet by mi coś takiego do głowy nie przyszło.

Gość a ja wygrałem życie
jak nie będziesz wszystkich profilaktycznie kopać na dzień dobry to kto wie... przecież pary znajdują sobie nawet osoby z zaburzeniami psychicznymi czy kalekie... więc dla zdrowej normalnej kobiety zawsze są jakieś szanse... 🖐️

iga -- ja tez nie wiem bo jak napisałem wyglad sie nie liczy akurat u mnie. ale mimo ze niemam udanego zyca uczuciowego jak narazie wierze ze moze kiedys i mi sie uda .ja potrafie cieszyc sie z cudzego szczescia to mi dodaje siły i wiary.

Gość a ja wygrałem życie
to gdzie ty tych ładnych ludzi poznajesz? Aż tylu to ich nie ma?

mayyaa O moim ideale pisałem już wcześniej. Wysoka, szczupła brunetka o ślicznej buzi, zadbana. Wykształcona, inteligentna, z pasjami, wrażliwa, czuła, wierna, ale również temperamentna i z pozytywnym nastawieniem do świata. Tak sobie pomyślałem, że taką Monicą Bellucci bym na pewno nie pogardził ;) To mój ideał urody: http://images.askmen.com/galleries/actress/monica-bellucci/pictures/monica-bellucci-picture-1.jpg

Gość a ja wygrałem życie
jak ona jest ładna, i to jeszcze na tym zdjęciu, to ja jestem Dalajlamą ale o gustach się nie dyskutuje ;) 🖐️

mayyaa poważnie? :) A wolna chociaż jesteś? ;)

iga prosze nie pisz tak :( na pewno przesadzasz sprobuj skupic sie na swoich dobrych stronach:)

Gość nie ja....
Nie rozumiesz że niektóre osoby po prostu nie mają dobrych stron?

iga Moim zdaniem przesadzasz. To wyobraź sobie, że uważany przez kobiety za przystojnego jestem nie raz obiektem drwin ze strony obcych facetów, którzy uważają mnie np. za geja, albo \"gogusia\". Czasem pojawiają się też mocniejsze określenia, ale mam to gdzieś. Moja była kobieta, która była naprawdę piękna łatwo też nie miała, bo ciągle musiała odpierać ataki ze strony zazdrosnych kobiet, które uważały, że wszystko co osiągnęła to dzięki urodzie. A była piekielnie inteligentna i mądra. Tak więc nie tylko brzydcy ludzie są wytykani palcami i nie każdy z nich jest szczęśliwy.