Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet nierandkowy

Jestem sam bo mam za duże wymagania !

Polecane posty

\"Wal się\" No comment. Chcesz żeby ludzie Ciebie szanowali, a sama nie szanujesz innych.

eon ja jestem tu:) odezwe sie moze kiedy nie bedziesz sie spodziewal bo nie chce zeby ktos sie podszywal

iga. to do mnie te słowa? Przeczytaj moje komentarze wyżej i pokaż mi chociaż jedno zdanie, które wskazuje na mój brak szacunku do Ciebie, ok?

eon jestes bardzo wartosciowym facetem absolutnie nigdzie nie dales odczuc nikomu nic zlego

mayyaa, ale tutaj to ja się o sobie za dużo rozpisywał nie będę, wolę jednak bardziej intymną, prywatną rozmowę.

iga. czytając Twoje ostatnie komentarze dochodzę do wniosku, że Ty chyba jednak prowokujesz. Jeśli ja broniąc Ciebie i próbując pokazać, że nie jesteś niczemu winna posądzasz mnie o brak szacunku, do tego jeszcze używasz wobec mnie słów, które świadczą o braku szacunku z Twojej strony, to wybacz, ale moja dyskusja z Tobą dobiegła końca. Niezależnie czy prowokujesz, czy faktycznie się żalisz. Pozdrawiam.

mayyaa odezwij się do mnie któregoś dnia na g-g, ok? Z chęcią z Tobą popiszę.

No tak, teraz dopiero przeczytałem teksty osobnika o pseudonimie iga. na pierwszych stronach tego tematu i nie mam wątpliwości - prowokator. Dałem się nabrać, gratuluję prowokatorze :)

odezwe sie ale nie teraz bo nie chce zeby ktos poszywal sie:( sam widzisz jak jest:( ale nie idz jeszcze spac.......

OK, nie mówię że teraz :) Jestem na g-g praktycznie codziennie. A jeszcze wracając do \"igi\" i całego tego tematu, to uważam że lepiej być pięknym wewnętrznie niż zewnętrznie. I gwarantuje, że ktoś taki jak iga (zmyślona, czy nie) byłaby bardziej atrakcyjna dla ludzi, gdyby pokazała im, że jest wartościowa. A jeśli widzę określenia w stylu \"pierdolę\", \"kutas\" i tym podobne wychodzące od kobiety, to choćby nie wiem jak piękna była, ja podziękuję.

mayyaa a tak w ogóle to czemu Ty nie śpisz? :)

a wiesz ze sama myslam nad tym dlaczego nie spie? to do mnie niepodobne.... no chyba ze jakas imprezka albo przerwa w nauce:) taka mnie dzis naszla ochota na pogaduszki nocne........

Gość kiebzań
iga to facet, ktory sieje zamet na forum zmyslonymi historyjkami. Pelno tu takich codziennie ktorzy sie uzalaja nad wlasnym losem, glownie facetow, wiecznych prawiczkow, niskich brzydali. Posiedz troche na forum to sie sam przekonasz. Radze nie wdawac sie z dyskusje z kims takim bo nie wygrasz, a tylko sie osmieszysz. Oczywiscie widze ze jestes w porzadku facet, ale nie traktuj tego serio. pozdro.

mayyaa a skąd Ty właściwie jesteś? Możesz zdradzić?

Gość kiebzań
Kobieto jak to nie prowokacja (watpie) to ty powinnas sie leczyc, a nie biadolic na forum, bo to ci nic nie da. Idz do psychologa, a potem postaraj sie pokochac sama siebie zanim inni cie pokochaja. Zamilcz i wstydu oszczedz, bo nie chce sie patrzec na te twoje wypociny.

zdradze ci kiedys........ na razie jestem z mojego slodkiego pokoiku.......

mowie jak jest...... ja nie mam problemow ze soba..... i nie odczuwam jakis dziwnych historii a wrecz przeciwnie

mayyaa zainteresowała mnie nie tym, że jest piękna, bo tego nie wiem, mogła przecież nie napisać prawdy, ale tym, że wywnioskowałem, że ma podobnie duże wymagania do facetów co ja do kobiet. No i jestem ciekaw jakby się nam ze sobą rozmawiało. I nie pisz proszę, że się brzydzę Tobą czy innymi mniej urodziwymi kobietami, bo to bzdura. Dla mnie każda kobieta może być koleżanką i na pewno nie odtrące jej z powodu urody. A że nie poczuję chemii i się nie zakocham to już inna sprawa. Ale najwidoczniej Ty w całym tym swoim \"cierpieniu\" nie rozróżniasz tak prostych spraw.

przykro mi jest ze na wszystko reagujesz w taki agresywny i wulgarny sposob:(

mayyaa a u Ciebie z czego wynikają te wysokie wymagania? Rozumiem, że z urody, to jedno. Ale może tak jak ja jesteś \"naznaczona\" długim związkiem z kimś atrakcyjnym? Jak to jest?

eon to bardzo rudne do wyjasnienia tutaj....... ale krotko mowiac.... zle jest jezeli zbyt wczesnie tzn kiedy jestes zbyt mlody doswiadczysz pewnych rzeczy... potem odzczuwasz dziwna pustke nie bede tu pisala o co chodzi ale za wczesnie bylo za fajnie.......

iga. ja bym się Tobą nie zainteresował nawet gdybyś była miss świata. Gdyby mi kobieta tak strasznie narzekała, do tego posługiwała się takim słownictwem byłaby od razu skreślona. I nie zarzucaj mi, że liczy się dla mnie tylko wygląd, bo gdyby tak było, to już dawno byłbym z kolejną kobietą, bo spotykam i nawet bardzo ładne, ale jak ich poziom intelektualny jest niski, to urywam znajomość. Poczytaj sobie co pisałem wcześniej o \"pięknie\", może w końcu zrozumiesz.

mayyaa tak więc powinniśmy popisać o tym prywatnie. A teraz życzę wam miłej nocy, trzeba iść do wyra :)

mayyaa będę czekał na Twój odzew. Czasami jestem na niewidocznym, tak więc nie sugeruj się gdy mnie nie będzie widać. Dobranoc.