Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glam shine

co robic? boje sie, pomozcie!

Polecane posty

Gość glam shine

od miesiaca biore tabletki to moje 1 opakowanie i dzis wzielam przedostatnią tabletke z listka... przez ten czas brania tabletek nie mialam wymiotow biegunek w sumie nic co mogloby oslabic ich dzialanie.... kochalam sie przez ten czas 2 razy, pierwszy raz w 7 dniu brania tabletek i kolejny raz bodajze w ok 15 dnia... 1 stosunek byl z bez prezerwatywy, drugi juz z prezerwatywą. od kilku dni pojawilo sie plamienie, bardzo boli mnie brzuch w dolnych czesciach....czuje tak jakbym miala okres 1 dzien i tak mnie boli brzuch. dzis po przyjeciu tabletki o stalej porze, odrazu poszlam do lazienki. mialam taka rzadszą kupe, i teraz niewiem czy wziasc kolejna tabletke!?!?!? jutro moja ostatnia tabletka i przerwa i nie wiem na 99% juz nie bede ich brala bo mam jakies hustawki nastrojow pozatym czuje ze wkrotce rozstane sie z moim chlopakiem. czy mam wziasc ta kolejna tabletke, i czy tak normalnie moge juz skonczyc po 1 miesiacu brania ich? mam nadzieje ze nie bede w zadnej ciazy...... prosze o odpowiedzi z gory dzieki....

Gość glam shine
??????????????

Gość ejebbba
jak dla mnie to w ciazy nie jestes, nastepnej tabletki nie musisz brac, jesli nie chcesz kontynuowac ich barania to nie musisz, mozesz zrezygnowac w kazdym momencie

Gość glam shine
npo tak ale obym nie byla przez to w ciazu osttatnio byla prezerwatywa ale wczesniej nie i to w 7 dniu wiec na poczatku brania i tego sie b boje... :(

pierwsza tabletka juz jest zabezpieczeniem przed ciaza-więc nie ma powodow do obaw.

akasia nie wprowadzaj dziewczyny w blad. pierwsza tabletka nie jest zabezpieczeniem - przez 1 miesiac (opakowanie) nie powinno sie kochac bez zabezpieczenia dodatkowego bo mozna zajsc w ciaze i tak na kazdej ulotce jest napisane. mozesz przerwac branie tabletek. nie bierz dzis kolejnej - tabletki (jak kazdy pokarm) sie wchlaniaja 4 godziny wiec od razu nie moglas sie ich \'pozbyc\'

a co do bolow- to miedzy tabletkami jest to \'sztuczny\' okres i organizmy roznie reaguja na pigulki wiec sie nie zdziw jesli to bedzie inny okres niz zawsze

Gość glam shine
tak wiem dziekuje .... slyszalam ze ten moze byc zupelnie inny lub wogle go nie byc. chyba umre teraz ze strachu jak go nie bedzie bo ten jeden raz kochalam sie bez prezerwatywy. :((((( a skoro mowisz teraz ze 1 opakowanie powinno sie miec dodatkowe zabezpieczenie ;((((

Gość niwesds
ja sie kochalam po 2 tabletce a w ciaze nie zaszlam wiec bez nerwow :) nie jestes w ciazy

Gość glam shine
hehe pocieszylas mnie dzieki ;)) moja kuzynka tez mowi ze bez problemu ale ona jest juz obeznana chyba 4 rok bierze tabletki ;/ eeeeh, ciezkie to nasze zycie czemu to my sie musimy tak strachac, denerwowac i wogle ;/ ale teraz je odstawiam bez sesnu je brac skoro nie spotykam sie z kims tak powazniej juz

ja tez od 1ego opakowania sie kochalam bez zabezpieczenia i tez nie zaszlam ale prosze nie brac przykladu. 1e opakowanie nie oznacza, ze nei masz zabezpieczenia tylko jest duzo mniejsza skutecznosc i jesr RYZYKO zajscia w ciaze, ale to tez zalezy indywidualnie od organizmu

Gość fbgd
ja tam nie wiem lepiej sie chronic tabsy + prezerwatywa caly czas wtedy masz gwarancje.. i open mind i jest Ci lepiej bo wiesz ze nei ma szans na ciaze

Gość fbgd
m a d z .... ja wiem masz 100% racje ale wtedy to sie wydarzylo tak spontanicznie, moj chlopak sam byl b zdziwiony ze tak jets i wiem ze uwazał... a wątpliwosci pojawily sie dopiero pozniej.... ;/ nie nawidze tego uczucia, i wiem ze juz nie bede taka nieodpowiedzialna, zreszta to był nieodpowiedni partner i zaluje ze wogle z nim bylam a co dopiero o tym ze z nim spalam :(

Gość fersgf
tak bywa...

Gość tak to już jest
nim organizm przyzwyczai się do tabletek. A tak w ogóle po co faszerujesz ciało hormonami, skoro kochasz się tylko dwa razy w miesiącu?

Gość glam shine
no wlasnie koncze na tym miesiacu, myslalam ze ulozy mi sie z moim potencjalnym chlopakiem ale to frajer... :( dzis wzielam ostatnia tabletke.... teraz czekam na okres i jzu na sama mysl sie boje...

Gość asiekkkkkkk
JEST SIE ZABEZPIECZONYM OD PIERWSZEJ TABLETKI!! NIE STRESUJCIE DZIEWCZYNY I PO CO PREZERWATYWA SKORO TABLETKI?? PO CO SIE TRUC?? NIE JESTES W CIAZY NAPEWNO,ZOBACZYSZ DOSTANIESZ OKRES TYLKO INNY NIZ ZWYKLE A MOZE NAWET TYLKO PLAMIENIE,NIE STRESUJ SIE DZIEWCZYNO BO NIE MASZ CZYM