Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmbhghfjlmj

Nie wiem co to...

Polecane posty

Gość nmbhghfjlmj

Od kilku dni swędzi mnie krocze,pochwa..nie wiem jak to określić.Troche mnie to zastanawia,bo żadnych upławów wskazujących na stan zapalny nie mam i to mnie dziwi.Jak myślicie,co to może być?

Gość Może to również
być stan zapalny nerek, wtedy wylot również piecze

Gość liugl
Ale mnie nie bolą nerki..nic mi nie jest tylko to dokuczliwe swędzenie...Podmywam sie średnio 2-3 razy dziennie,ani nie przesadzam,ani nie zaniedbuje...No nie wiem już.Ale mój chlopak ma kamienie nerkowe i przed tym jak się o tym dowiedzial kochalismy się,ale no nie wiem czy ma to jakiś wpływ na to...

Gość madziarek55
swedzenie moze oznaczac infekcje. lepiej nie czekac na dalszy rozwoj lepiej isc do ginekologa.

tak jak mówi madziarek to moze być jakaś infekcja, zaalenie, albo grzybica, ja tak miałam gdy sie nabawiłam grzybicy pochwy po braniu przedtem antybiotyku na zeba... i odobno on wyzarłó mi tak ochronną flore bakteryjną, a dpopiero potem u gina dowiedziałam sie ze jak sie bierze antybiotyk to nie tylko zoładek trzeba osłaniać, ale i tam podobno tez... no i miałam też takie własnie objawy, swedzenie które nie przechodziło a sie jeszcze bardziej nasilało, mimo,z e nie było zadnych upławów, ale podobno jakbym jeszce kilka dni zwlekała to lekarz powiedział, ze nastenym etapem by były dodatkowo upławy. dostałam globusli, pobrałam rtydzień, wróciło do normy.... wiec mysle ze wybierza sie do lekarza, i bedzie dobrze... acha... co do tego częstego mycia, to nie wiem, czy nie robisz tego za czesto... wiem ze to brzmi banalnie, sama nie mogłam w to uwierzyć, akle takie jest zdanie lekarzy, ze za czesto(kilka razy dziennie) nie nalezy sie podmywać, piniewaz wypłukujesz cała tą flore bakteryjną jaka jest w pochwie, i przez to ona traci ta ochrone, i mozesz złapać byle jaką infekcje bardzo szybko...