Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek 25___

wole byc sam bo teraz trudno o dziewice

Polecane posty

Gość gorsze niż o tych po 20
:P 🖐️

Gość Też prawczek
To był podszyw. Mam prawie 22 lata

córką? kocicę masz na myśli czy jak? przyznaję, ze kocham ją na swój sposób, ale żeby nazywać ją córką to lekka przesada

Gość ammm
piękna...jaasne :D twój mąż sie nadupczył innych lasek , szkoda ciebie na zuzytego fiuta 🖐️

Gość Też prawczek
Jakie to niesprawiedliwe :( Skoro sam jestem czysty to dlaczego mam od dziewczyny tej czystości też nie wymagać? Nie chcę nieczystej, tymbardziej jeśli spała więcej niż z jednym. :(

a po ilu spaniach jest sie nieczystą? i czy liczy się na lebka, czy ogółem?

Gość ja mam prawie
20 lat i jestem 100% dziewicą.... są więc jeszcze takie zabytki na tym świecie hehhehehehe

Gość Też prawczek
możemy się poznać:(

a ja nie wiem czy chciałbym na pierwszego partnera takiego zupełnie zielonego faceta niech chociaż jedna osoba wie jak sie do tego zabrać a nie potem jakieś niewypały z pierwszym razem i płacz że coś nie wyszło tak jak sobie wymarzyliśmy

Gość Też prawczek
Znowu podszyw. Dla mnie nieczysta jest ta, które dzewicą nie jest, lub straciła je z kimś innym niż ja. Młode dziewczyny, które jeszcze są dziewicami nie chcą starszych prawiczków i śmieją się z nich, a te starsze, bardziej wyrozumiałe z kolei nie są dziewicami. Krąg się zamyka

mnie to już by na listę zabytków wpisali mam ponad 26 lat i oprócz pocałunków z jednym jak do tej pory partnerem nic więcej nie było kurde jaka ja samotna się poczułam

Gość ja mam prawie
ja nei mam marzeń co do tego pierwszego razu, wiem, że jestem niedoświadczona i, wiele bedę się musieć nauczyć... a z reszta: jakie znaczenie ma dziewictwo?? czyni mnie bardziej wartościową??? chyba jednak nie

Gość Też prawczek
Świadczy o wyznawanych wartościach i zasadach moralnych :)

Gość albo skrajnej brzydocie
sztywniactwu i aspołeczności

też prawiczek dziewidztwo nie zawsze tym świadczy ja jestem dziewicą z barku faceta a nie z przekonań czy zasad moralnych które wyznaje, czy wręcz wiary aż wstyd się spowiadać bo mój dobry znajomy ksiądz spowiednik od razu się za mnie śmieje że nie nagrzeszyłam i nie będzie miał okazji do posłuchania pikantnych szczegółów

Gość kolejny prawiczek
właśnie jestem aspołecznym sztywniakiem

Gość ja mam prawie
gówno prawda z tymi wartościami.... wiesz ile ja znam dziewic, które dzieictwo mają tylko dlatego, że nie natrafiła sie okazja??? poza tym błona jest dla ciebie wartością?? no sorry ja stracę swoje dzieictwo jak już będę na to gotowa... ale to nie znaczy że jestem lepsza bo jeszcze mam błonę... zastanów się

Gość ja mam prawie
gówno prawda z tymi wartościami.... wiesz ile ja znam dziewic, które dzieictwo mają tylko dlatego, że nie natrafiła sie okazja??? poza tym błona jest dla ciebie wartością?? no sorry ja stracę swoje dzieictwo jak już będę na to gotowa... ale to nie znaczy że jestem lepsza bo jeszcze mam błonę... zastanów się

Gość ja mam prawie
tak a ja jestem skrajnei brzydka.... sorry, ale niektóre laski wyglądają jak maszkarony i nie pamiętają już co to ta blona dziewicza.... ja po prostu nie mam faceta a na dyskoteki chodze potańczyć i napić sie piwa, pogadać z kimś a nie od razu pieprzyć się po kątach... spotkam faceta z którym bedę chciaął być to sie z nim prześpię i tyle

Gość jesteś sam nie dlategoże mało
dziewic, tylko dlatego,że jesteś egoistycznym dupkiem :p

hehe.... a nawieksza zaletą dziewic jest to, ze nie musisz się bać porównania?? ;)

Gość 24_latka
Nie rozumiem, dlaczego dziwczyny nie dziewice od razu tak sie irytują. Przeciez to indywidualna sprawa kazdego z nas. Ja jeszcze z facetem nie spałam bo chce to zrobić z tym jedynym, ale na was nie naskakuje od razu, jesli uwarzacie ze robicie dobrze to ok nic mi do tego. Prosze tylko o uszanowanie moich pogladów, a w tym wypadku własnie dziewictwa.

Gość dziewictwo to nie blona
tylko stan czystosci kto jak kto, ale prawiczek ma prawo tego wymagac i patrzec pod tym katem. i nie znaczy, ze jest egoistycznym dupkiem

Gość jeiwoaueof
ja mam 26 lat i jestem dziewica. barzdo bym chciała spotkac prawiczka, i nie smieje sie z nich

Gość doomed
A ja mam 23 lata i wciaz jestem dziewica - nie bede robic z tego nie wiadomo czego, bo prawda jest taka, ze mam juz tego dosc . Zaluje, ze nie zrobilam tego z kims, kogo bardzo kochalam, mimo ze mnie zostawil.. Nic na to nie poradze, ze brakuje mi fizycznej bliskosci z facetem, a z pierwszym lepszym, ktory sie nawinie, nie pojde do lozka. A ten wymarzony i jedyny jakos nie chce sie pojawiac. Zaczynam powaznie sie o siebie martwic :) Chyba pozostaje mi czekanie na wlasciwa osobe i chwile :)

Gość ...LENA
POWODZENIA ŻYCZĘ!!! JA MIAŁAM SZCZĘŚCIE,DZIEWICTWO UTRACIŁAM W WIEKU 17LAT I TEN WŁAŚNIE FACET OD 12 LAT JEST MOIM MĘŻEM!!

Gość ...LENA
ZAPOMNIAŁAM WSPOMNIEĆ,ŻE ON BYŁ 28 LETNIM PRAWICZKIEM!!!