Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruche ciasto

Juz nie wiem co robic , chce miec dziecko !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

ciasteczko,Ty nie pisz że jestes bezwartościowa!!! nie ma takich ludzi każdy z nas jest wartościowy,powiedz co lekarz na to mówi? czy Ty nie masz jajeczkowania,czy tylko tego płodnego śluzu? tam gdzie ja pisze na topiku to dziewczyny na płodny sluz radzą pić wiesiołka i łykac witaminę E ja nie wierzę żebyś nie mogła miec w ogóle dzieci Ty poprostu widocznie potrzebujesz więcej czasu niż inne,wiem że to trudne bardzo,ale postaraj się wyluzować i nie mysleć za kazdym razem gdy sie kochasz,czy akurat zajdziesz teraz w ciąże czy nie zdaj się całkowicie na nature poddaj się jej,a zobaczysz że ona zrobi swoje,jestes jeszcze przeciez bardzo młodziutka,a pomysl przy tym ze te staranka są bardzo przyjemne ;)jest tyle róznych przypadków gdzie lekarze nie dają szans kobiecie na ciąże,a jednak one są bardzo uparte i daża do celu i im sie udaje w Twoim przypadku tez tak bedzie zobaczysz i pamietaj nigdy więcej nie mów ze jestes bezwartościowa!!! bo nasle na Ciebie Ruskich ;) trzymaj się cieplutko i powodzenia zyczę zacznij myslec pozytya zobaczysz ze zanim sie obejrzysz to dzidzius bedzie w Twoim brzuszku!!!!

Gość kruche ciasto
Anastazja kochana jestes :) lekarz mowi ze brak u mnie owulacji :( i sluzu plodnego nie ma tez :(

Gość kruche ciasto
ja widze kochana ze ty sie cieszysz potrojnym szczesciem :) zazdroszcze Ci oczywiscie pozytywnie :)

Cieszę się potrujnie to prawda,ale jak widzisz dwie ciąże tez straciłam i się nie poddaje cały czas staram się o kolejne maleństwo:) i wierzę ze w końcu mi się uda,a powiedz mi jeszcze czy byłaś to konsultować z innym lekarzem?

Gość kruche ciasto
ide do szpitala w czerwcu :(

i bardzo dobrze,zrobia Ci tam kompleksowe badania podlecza i zajdziesz w ciąże,wejdz na topik dla bezpłodnych,zobacz jakie nieszczęscie katynkę spotkało,ona biedulka nie ma już nadzieji na to by urodzić dzidziusia a Ty nadzieję masz cały czas bedzie dobrze zobaczysz:)

Gość kruche ciasto
:( dziewczyny powiedzcie mi czy da sie wywolac owulacje ?????????/ ja tak bardzo martwie sie o to ze nie mam owulacji a bez tego dzidzi nie bedzie :(

kruche ciasto, ja starałam się o dziecko 5 miesięcy, ale nigdy nie wiedzialam czy owulacja była czy nie. a w 5 cyklu zaczęłam pić zioła na wywołanie owulacji, i faktycznie ją czułam! prawy jajnik bolał mnie jak cholera, sluzik się pojawił, a do tego potwierdziłam owulację testami. no i zaszłam w ciążę w tym piewrszym cyklu gdy piłam zioła( niestety juz nie jestem, poroniłam w 6 tyg :(). moze tez sprobuj tych ziolek? ja piłam mieszankę nr 3 ze sklepu starania.pl powodzenia!

Gość do kruchego ciastka
zachowujesz sie jak rozhisteryzowana 15-tka a nie jak kobieta starajaca sie o dziecko,czy ty myslisz ze dziecko to tak wlozyl,wyjal i juz?nie kochana wydoroslej,ustabilizuj sie emocjonalnie a potem dopiero pomysl o dziecku.pozdrawiam

Gość kruche ciasto
do do kruchego ciastka>>>>>>> na jakiej podstawie tak uwazasz osobko ???? uwazasz ze pozjadalas wszystkie rozumy ??????? ja sie starm ponad pol roku 😠 a nie dwa miesiace, nie jestem rozkapryszonym dzieciakiem ktory chce zrobic sobie dziecko - mam problemy zdrowotne i w moim przypadku chec posiadania dziecka jest ogromna - ty byc moze jestes mamusia i dlatego mnie nazwalaS HISTERYCZKą BO SAMA MASZ TO ZA SOBą ..................NIE PROSILAM CIE O TAKIE ZDANIE 😠

Gość do kruchego ciastka
dzien dobry,no widzisz spojrz na swoja wypowiedz -czyz to nie histeria?dziewczyno czy ty nie nie rozumiesz ze jezeli chcesz miec dziecko to powinnas sie uspokoic,wyciszyc...Starasz sie DOPIERO pol roku i taki stan,a co zrobisz za nastepne pol jak sie nie uda czego ci oczywiscie nie zycze....

Gość do kruchego ciastka
a swoja droga czy probowalas tabletek antykoncepcyjnych?podobno dziala

Gość do kruchego ciastka
musisz pobrac 3cykle,odstawic i sprobowac,podobno wraca po nich ladnie owulacja....

Gość kruche ciasto
ale ja nigdy nie bralam tabletek antykoncepcyjnych :( nie wiem czy mi pomogą ????????

Gość do kruche ciastko
a skąd wiesz ze nie masz owulacji? I po co idziesz do szpitala, na operacje jakąś?

Gość do kruche ciastko
a skąd wiesz ze nie masz owulacji? I po co idziesz do szpitala, na operacje jakąś? A swoją droga jeżeli wiesz ze nie masz owulacji to jak ty chcesz zajśc w ciążę, lekarz ci nie zlecił badania hormonów?

Gość kruche ciasto
nie mam owulacji bo tak mi powiedzial gin i przepisal luteinę :( a do szpitala ide na badania hormonów :( biore ta luteine juz pol roku i nic :(

Gość kruche ciasto

Gość dziewczyno zmień lekarza
póki czas, to jest moja dobra rada, jak lekarz mógł przepisac Luteinę nie badając poziomu hormonów, skad on wie ze masz za niski Progesteron, bo tylko wtedy jest sens podawac Luteinę(lub inny preparat z Progesteronem), pozatym badania hormonów mozesz w zasadzie zrobic w kazdym laboratorium i na własna rekę, troche to kosztuje ale przynajmniej nie musisz tracic czasu bo robia ci to od reki a wyniki masz przewaznie na drugi dzień

witam:) jestem tu pierwszy raz:P odstawilam antykoncepcje prawie rok temu... zaczelismy sie starac o dziecko w maju 2008 roku i nadal fasolki nie widac. dzis ustalilismy ze pojdziemy sie przebadac i sprawdzic co i jak zeby moc podjac jakies leczenie . pozdrawiam was kobietki moje kochane:) PS: ok 28.02 beda dni plodne i wtedy czas ponownie sprobowac bede informowac jak mi to idzie:P

Gość łojejuuuu
Dziecko nie powstaje z wyliczeń, zaliczeń, przypadku itp. dziecko powstaje z miłosci:) Chcesz byc matka, czy miec dziecko, bo to jest roznica? Chcesz miec nowy dom, czy super szybkie auto? Chcesz miec sukienke z najnowszej kolekcji czy nowe buty? Dziecko to nie zabawka, soryyyyy Az tak ci sie spieszy do bólu porodowego, straszmnego połogu, kolek, nieprzespanych nocy, zabkow i histerycznego wrzasku, pobudek co godzine a naczesciej o 1 czy 2 w nocy??? Baw sie, szalej, uprawiaj sex kiedy chcesz, jak chcesz, a dziecko sie samo zrobi, ono wie kiedy jest ten super moment..... Wyłacz myslenie i blokade.......

Gość tertttt
a coś ty myślała, że dziecko tak na zawołanie jest. Do tego jesteś mloda i nie widze problemu w rozpaczy, a jeżeli faktycznie nie będziesz mogła mieć to poczytaj sobie tutaj, jak to matki radzą rodzić i oddawać do adopcji, może ci która odda, to też dziecko.

Gość heheheheeee

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci