Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yagódka Malutka

Bielsze zęby

Polecane posty

Gość Yagódka Malutka

Chciałabym mieć chociaż troche bielsze zęby. Jakiej pasty wybielajacej używacie? Czy to prawda, że od herbaty zęby są żółte? I czy rzeczywiście gumy do żucia mogą wybielać zęby?

ja słyszałam że od herbaty żółkną i kawy też ja stosowałam naprawdę dużo past wybielających i nic mi to nie dało i doszłam do wniosku że poprostu to jest naturalny kolor moich zębów czyli kremowo biały niektórych zębów się poprostu nie da wybielic pastami

Gość biała perełka
ja od tygodnia używam BIAŁEJ PERŁY (żel wybielający) i zęby już mi się trochę wybieliły. widzę różnicę a dopiero wybieliłam 8h a całość wybielania to 20-30h także mam nadzieje, ze bede miec bialutkie ząbki :)

tez mam ten problem o ile mozna nazwac to problemem, oj co do herbaty to nie wiem, ale napewno kawa i palenie papierosow powoduja zolte zeby. a co do gum to probowalam juz ich - nie ma na rynku takich gum ktore faktycznie wybielaja zeby - wg to tylko taki chwyt marketingowy... pozdrawiam wszystch zoltozebnych

Gość hue
a ja uzywam pasty Pearl Drops i uważam że efekty sa dosc widoczne.. Dodam że palę i pije duzo kawy.

To będzie obrzydliwe co napiszę niestety - najlepsza pasta wybielająca, jaką dentystka poleciła mojej teściowej (teściowa pali jak smok), to jakiś specyfik zawierający mocznik... Nie pamiętam jak się to coś nazywa, wiem że jest w małej czerwonej tubce i kupuje się to chyba tylko w sklepach z akcesoriami dentystycznymi. Reszta past, tych dostępnych w sklepach i aptekach, zawiera sodę itp, skutek niewielki.

Gość wybielajace paski
Hmmm ja bym polecała Wybielające paski do zębów - Blend-a-med Whitestrips, ktore mozna kupić w aptece. moja kuzynka je uzywala, i naprawde miala żółte zęby, a po zastosowaniu tych paskow wypełnionych żelem, ma bialuteńkie!! SAMA CHCIALABYM WYBIELIĆ SOBIE:( a jessli chcecie cos tanszego bo tygodniowa kuracja kosztuje ok 80 zł to polecam paste vademecum express thite 10 :) kosztuje około 8zł i wybiela po 10 dniach, serio:)

Gość aa tak mysle
a mnie się zęby wybieliły jak zaczełam stosować szczoteczki elektrycznej vitality :)

Gość kolorowa taka
vademecum express thite 10 ? a w aptece mozna ją kupic ?.

czyli sprawdza się to co napisane jest w tym artykule... bo tam również o szczoteczkach jest

Ja ostatnio słyszałam, że nie warto samemu wybielać sobie zębów. Ponoć tylko szkodzi się płytce nazębnej. Chyba bezpieczniej wybrać się do specjalisty, który doradzi co w sytuacji niezbyt ładnych zębów zrobić.