Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyneczkamyszeczka

z blondynki wrocic do naturalnego CIEMNEGO BLONDU! jak??

Polecane posty

mam włosy rozjasniane a bardzo chce powrocic do mojego naturalnego mysiego kolorku. jakie są dobre farby koloryzujace w kolorze ciemny blond i czy na moich jasnych wlosach wyjdzie kolorek taki jak na opakowaniu?

najlepiej idz do salonu tam Ci pomoga. slyszalam, ze na jasnym blondzie ciemniejsze farby wychodza intensywnie, wiec leiej chyba przyciemniac stopniowo albo nalozyc szmpon w razie czego sie wymyje troche;]

Gość chyba nie radziłabym Ci
robić tego samodzielnie. bardzo trudno wybrac taką farbę, która da na włosach rozjaśnionych taki kolor, jaki masz naturalnie. Jak rozumiem chcesz wrócić do swojego koloru i przestać farbować włosy? Jeśli taki jest twój plan to chyba tylko fryzjer dobierze farbę tak, żeby nie było odrostów. Jeśli chcesz miećswój naturaly odcień, ale nadal farbować, to dobierz coś w sklepie sama, ale pamiętaj, że efekt nie koniecznie bedzie taki jak na opakowaniu...

hmmmm to moze wybiore jakis na poczatek naturalny blond to i tak pewnie wlosy mi wyjda ciemniejsze niz na opakowaniu;/ tak , nie chce juz farbowac kudelkow dlatego pragne wrocic do naturalnego koloru:)