Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicia010

Upławy z krwią

Polecane posty

Mam dziwne objawy... Mianowicie od jakiegos czasy dręczą mnie zielone upławy(wiem ze to grzybica), byłam u lekarzea jednak on rozłozył rece nie wiedzac co mi jest. Po jakims czasie zobaczyłam lekkie plamienia... (okresuje normalnie). Teraz sa to upławy z krwią... Miała kóras z was takie objawy??

jeśli lekarz nie wie co Ci jest, radziłabym zmienic ginekologa :o zielone upławy to może być bakteryjne zapalenie pochwy(nie grzyby). Wszelkie plamienia wskazywałyby na zaburzenia hormonalne. Bierzesz tabletki anty?

Gość madziarek55
takich uplawow nie mozna lekcewazyc . zielone to napewno nie grzybica. i co to za ginekolog byl!!!

Zielone? to raczej wskazywało by na rzęsistkowicę lub zakażenie mieszane :o nie zgaduje się, jak sie nie wie, tylko robi odpowiednie badania :o Dziewczyny maja rację, zmień ginekologa. Upławy podbarwione krwią sa naprawdę niepokojące, dlatego nie lekceważ tego, tylko koniecznie idź to mądrego lekarza.

Nie, nie biore tabletek anty i nigdy nie brałam. Od poczatku nie miałam przekonania do tego gina, ale cóz zmienie go czym prendzej. dzieki za wszystkie odp

Gość aneczka 777 29
ja też mam ten sam problem :( no i dzisaj wybrałam się do lekarza a ona pyta: czym się pani podmywa? odpowiadam: płyn do higieny intymnej, ona: nie powinnam pani przyjmowac. zostałam totalnie olana moje upławy są gęste i białe do tego swędzenie i uczucie szczypania w środku :( myśle że to grzybica.

Gość NECIA25
Witam ja mam podobne objawy do was tylko ze mnie nic nie swedzi i piecze mialam kiedys zapalenie dolnych drog rodnych ale poszlam do gin i dala mi tabletki takie przez 7dni dopochwowe i masc do smarowania pozatym jak ma uplawy z krwia od pierwszego dnia miesiaczki zaczelam brac tabl anty potem po 7 dniach maialam przestac krwawic oki przestalam ale uplawy z krwia pozostaly jestem 4 m-c po porodzie i nigdy takiego czegos nie mialam boje sie ze cos mi jest prosze pomozcie

necia nieu wiem czy cie dobrze zrozumialam ,ale jestes po pierwszym opakowaniu tabletek, tak?? Takie plamienia wobec tego moga sie zdarzac nawet przez pierwszych kilka cykli

Gość necia25
tak zaczelam brac tabletki anty po 6letnej przerwie boje sie bo syna nawet nie moge nosic taki mam bol brzucha maz mnie goni do lekarza a ja niewiem co mam robic boje sie

Gość anita18.02
witam od dluzszego czasu mam zielone obfite uplawy dopada mnie tez czeste zapalenie pecherza(to strasznie piecze) i od dluzszego czasu nie mam okresu(nie jestem w ciazy) czy to ze nie mam okresu moze byc spowodowane tymi infekcjami?pomozcie

Gość ilcia1
Może to objaw choroby przenoszonej drogą płciową. Potrzebny ci dobry ginekolog, koniecznie, bo to niebezpieczne.

Gość trzeba zrobić wymaz z pochwy
wymaz z pochwy na posiew i wszystko wiadomo polecam zmienić lekarza jak najszybciej

Gość anita18.02
ja mieszkam na wyspach a tu nie ma dobrych ginekologow. Bylam u ginekologa w grudniu w polsce przypisal mi clotrimazolum i antybiotyk ciphin od tego momentu nie mam okresu i mam zielone uplawy. Tydz temu specjalnie polecial do polski do ginekologa ale zaden nie mial wolnych terminow i wrocilam do angli. Nie wiem co mam teraz robic.

Gość Alinka18
Witam, mam do was pytanie i byłabym wdzięczna za szybką odpowiedź. Czy tabletki antykoncepcyjne mogą wpłynąć na długość miesiączki?? a konkretnie czy może ją wydłużyć. od ostatniego cyklu miesiączkowego zaczęłam brać tabletki anty (w pierwszy dzień okresu), od tego czasu minęło 12 dni a ja nadal mam lekkie krwawienia-plamienia. Czy to normalne?? Proszę was o zdanie..

Gość AGNIESZKA 82
witam ja mam taki problem zaluwazylam u siebie uplawy z krwia miesiaczki mam dosc regularne co 28 dni ja bylam u ginekologa wczesniej wykryl umnie mala nadzerke przepisal globulki a a cytologia wskazala na stan zapalny od czerwca nie bylam u ginekologa i dodam jeszcze ze mam bardzo bolesne miesiaczki i teraz jestem po miesiaczcei 5 dni po niej dostalam te uplawy takie brazowe z domieszka krwi jestem przerazona -staramy sie z mezem odziecko i niemoge zajsc w ciaze a teraz jeszcze to..prosze o pomoc moze ktos mial podobne problemy

Gość evitta 82
mam podobny problem, bolesne miesiączki, a od ostatniej miesiaczki mam krwiste upławy, najpierw brązowe, a teraz czerwone. Idę do gina, ale strasznie sie boję, może któraś z was kobietki miała podobnie i mnie pocieszy?

Gość kasia3453
cześć wam. mam problem. miałam okres na boże narodzenie i 12 dni po okresie zaczelam miec takie uplawy z krwia wyglada to tak jak koncowka okresu. co to moze byc?

Gość arlecia29
zmień ginekologa i zrób badania, upławy uprzykrzają życia i to bardzo, jeśli tym objawom towarzyszy świąd to polecam provag żel do smarowania, nie zawsze upławy świadczą o grzybicy, może to być zakażenia bakteryjne, stan zapalny

Tutaj masz wszystko super opisane http://kobiecosc.info/poznaj-swoje-cialo/infekcje-intymne/problem-uplawy-co-oznaczaja-i-kiedy-udac-sie-do-lekarza/ Najlepiej idź do lekarza i zrób dokładne badania. Czekając na wizytę możesz zastosować globulki z kwasem hialuronowym Hydrovag. Ja stosowałam go gdy miałam problem po porodzie i właśnie problem z upławami podbarwionymi krwią. U mnie pomogło i nieprawidłowa wydzielina zniknęła. Tyle, że u mnie znany był powód nieprawidłowych upławów, więc wizyta u ginekologa i tak u ciebie niezbędna