Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skonczona

zawsze bede samotna i wcale nie jest mi z tym dobrze

Polecane posty

Gość majster
czyli jak? cos mi sie zdaje ze reagujesz zbyt panicznie i uwierz mi, rozni ludzie na rozne sprawy patrza... roznie :D

Gość skończona dopóki nie napiszesz
co Ci dolega, nikt nie bedzie w stanie Ci pomóc! potliwośc? jąkanie? hirsutyzm? noe nie mam pojęcia juz ale czuję,że wyolbrzymiasz sprawę :o

Gość ence pence
piszesz tak niejasno, że naprawdę trudno cokolwiek wywnioskować... napisz prosto z mostu o co biega i po krzyku a napisze Ci szczerze co o tym sądzę

Gość skonczona
jedzie mi z ust

Gość no i tak kręciłaś że teraz
nie wadomo czy to ty czy to podszyw :classic_cool:

Gość na bank podszyw

Gość hgfd
I to jest problem? Sory, ale to się leczy. Iź do dentysty albo internisty...

Gość skonczona
to nie byl podszyw... zeby mam zdrowe, pisalam ze bylam juz u wielu lekarzy. uwierzcie w to co pisze - t nie takie proste jak wam sie wydaje. myslicie ze wystarczy isc do lekarza stosowac sie do jego wskazowek i problem zniknie. otoz nie.

Gość czyli ruszaj do gastrologa
a jak to nic nie da to tylko dużo miętowej gumy do żucia

Gość a byłas u gastrologa
?

Gość hgfd
Myślę że jeśli była u różnych lekarzy to i gastrologa przerobiła...

Gość ence pence
hmmm... nie znam się szczerze mówiąc na tym problemie, ale nie wierzę, że nie można sobie z tym jakoś radzić... sama nie wiem... jak nie stomatolog to gastrolog, albo laryngolog (może masz coś z migdałkami)

Gość ence pence
chyba że jesteś dziewicą i to jest problem

Gość majster
spokojnie, to nie tragedia :D masz dopiero 18 lat i juz robisz sobie deklaracje na cale zycie wez po prostu probuj z tym walczyc, chodz do roznych lekarzy i staraj sie chociaz to zniwelowac w jakims stopniu i tak jak powiedzialem, przesadzasz.. bywa gorzej na pewno powod do samotnosci na cale zycie to niejest

Gość cxzer
dziewczyny nie musza byc samotne .Zawsze moze je ktos poderwac

Gość ence pence
tak podszywaczu, dziewictwo to poważny problem, szczególnie jak już ma się te 18 lat skończone i jest się jeszcze cnotką, to normalnie przerąbane:P

Gość cxzer
ja mam 24 i jestem prawiczkiem

Gość skonczona
bylam u gastrologa i u laryngologa rowniez. bralam rozne leki mimo ze nic mi konkretnego nie wykryli. teraz biore cos na nadkwasote juz od tygodnia i tez nie pomaga. tez sobie tak mowie, ze przeciez to nie bierze sie z niczego, ze musi byc jakas przyczyna i jakos musza to wykryc. ale juz przestaje w to wierzyc. bo zrobilam juz wszystko co moglam, nic nie pomoglo. robic kolejna rundke po tych samych lekarzach i robic te same badania to bez sensu. gumy, cukierki itp. to moj codzienny pokarm. ale przeciez to nie daje efektu na dlugo.zjem cukeirka i po 15 minutach znowu czuc. mozna z tym zyc, ale nie w zwiazku. oczywiscie jestem w stanie uwierzyc ze znalazlby sie chlopak ktory bylby ze mna mimo to. ale to byloby straszne. on by sie mnie brzydzil pocalowac a ja dolowalabym sie tym ze on sie brzydzi... taki tylko przyklad podaje bo nei tylko o calowanie przeciez chodzi. ale generalnie byloby to dla mnie nie do zneisienia

Gość tak jak myślałam
wyolbrzymiasz! myśląłam,że to jakaś bardzo poważna choroba,że masz cipkę w poprzek a nie wzdłuż i takie tam :D

Gość ence pence
być dziewicą w wieku 18 lat to jak przegrać życie:p

Gość taką chorobę można
wyleczyć! to nie kalectwo przecież! nie pomogło? zmieniaj lekarzy!

Gość skonczona
niby podnosza mnei takei slowa na duch, dziekuje. ale po tylu latach, po tylu probach leczenia trudno ejst uwierzyc ze moze jednak znajdzie sie cos co nagle odmieni moje zycie. DLA MNEI TO JEST POWOD DO SAMOTNOSCI NA CALE ZYCIE. niestety, tez woallabym mysle tak, ze trudno, moze ktos pokocha mnie z tym...defektem...

Gość ence pence
jestem pewna, że to musi być uleczalne kiedyś czytałam o cynku, podobno tabletki do ssania z cynkiem pomagają, nie pamiętam dokładnie jakie, ale mogłabyś spytać w aptece pamiętaj, jeśli jeden lekarz Ci nie pomógł, to nie zniechęcaj się i idź do następnego, do skutku

Gość skonczona
nawet nie wiem jzu w co celowac! czy chodzic do laryngologow, czy do gastrologow. a moze jeszcze gdzie indziej. chociaz z tego co mi wiadomo to z taka dolegliwoscia tylko do tych lekarzy. mam nie wierzyc wynika badan jakie robilam?... wszystko wychodzi dobrze. z gastroskopii cos tam wyszlo nei tak, ale znow nie tak zle. wiec tylko podejrzenie refluksowej choroby przelyku. tyle ze ja nawet zgagi w zyciu nei mialam i nie mam zadnych objawow poza tym smrodem i nalotem na jezyku. no ale lecze sie i na to bo chce probowac wszystkiego. ale nie pomaga. serce mnie boli i zoladek podchodzi mi do gardla jak o tym mysle....................

Gość a dal mnie samotność na
całe zycie to moja spieprzona psychika. A na to nic nie pomoże. Szczególnie że mi z tym przeważnie dobrze, a cz\asami źle :(

Gość A to ciekawe
kiedyś miałam w pracy do czynienia z facetem, który miał taki zapach z ust,że po 10 minutach spedzonych z nim w pokoju o metrażu 15m 2 mialam ochote wymiotować. Gościu był w związku małżeńskim i miał 3 dzieci :-)

Gość zmień dietę

Gość majster
czytaj uwaznie: chodz do ROZNYCH lekarzy ;) niestety tak bywa, ze jedek pomimo szczerych checi nie pomoze, a drugi ci powie ze to co ten peirwszy robil jeszcze moglo zaszkodzic ;) nie poddawaj sie tak latwo a przede wszystkim, nie rob sobie takich strasznych deklaracji juz dzis

Gość ************d
ale jestes idiotka. Zycia jeszcze nie zaczelas i takie brednie piszesz. no comment...

Gość SEBASTIAN Z FRANKFURTU
CZesc samotna ja tez to mialem nie wiem czy w polsce cos takiego jest jak aloeveragel z forewer living to jest ekstrakt z aloesu do picia pije sie po dwa kieliszki dziennie i za miesiac jak reka odjal jest sie jak nowo narodzonym sprubuj.jak w polsce czegos takiego nie ma daj mi adress to ci podesle