Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna niunia

czy podniecają was owłosieni faceci?

Polecane posty

Gość biedna niunia

Gość absolutnie nie

Gość biedna niunia
nie??? wolicie łysoli, którzy mają nogi gładsze niz wy?????????

Gość nieeeeeeeeeee
to obrzydliwe,tacy zarosnieci goryle fuj

Gość biedna niunia
osobiści kocham facetów futrzaków. zarosnieta klata jest seksi.... :D

Gość lubiemmmm
no nogi rece itd to musi miec owlosione no bo jak... Na plecach ble ble zadnych wloskow fuj..:/ ale na klatce piersiowej owszem podobaja mi sie nie mocno ale tak w miare owlosione klatki bo jesli nie jest facet wglada jak nie dojrzały chlopiec

hehe-->jestem deska przegralam zycie-coz za subtelny poetycki opis:P;) mnie sie bardzo podbaja owlosieni faceci, nogi, klatka piersiowa-te czesci ciala powinny byc zarosniete, wlosy pod pachami u faceta moim zdaniem takze w przeciwnym wypadku to bylby chlopiec a nie facet, moj mezczyzna na szczescie nigdy nie wpadl na szatanski pomysl ogolnia sie w wyzej wymienionych rejonach ciala i chwala mu za to, ale ile ludzi tyle gustow;)

Gość akrobatka
a ja lubie gladki tors..nie wyobrazam sobie zebym mogla sie przytulic do takiej wlochatej malpy...na nogach,rekach pod pachami-niech beda..ale na klacie i plecach...nigdy...kiedy sie przytulam do mojego faceta lubie czuc jego gorace,rozpalone nagie cialko,a nie siersc na trzy centymetry...fujj

...a mnie się podobają zarośnięci faceci;) Oczywiście w granicach rozsądku, ale uwielbiam włosy na klacie i na rękach...Dla mnei to sexy;)

Mój partner ma owłosienie wszędzie i uwielbiammmmm... kobieta nie może mieć włosów a mężczyna owszem... mężczyzna bez owłosienia to jakaś ciotka (bez urazy) nie kojarzy mi się z mężczyzną;) żartuje... owłosnienie MUSI BYĆ, to męskie jest... ąz ciarki przechodzą.

Gość Caterina-nina
mnie w umiarze i w tym problem bo moj facet jest caly w buszu:( tzn najbardziej mnie denerwuje klata a plecy to juz wogole!;( co by z tym zrobic??:(pomozcie

Gość hejoo
hahaha a wiekszosc mówi ze uwielbia brunetów o ciemnej karnacji :D:D:D przeciez tacy muszą być owłosieni i mają piekne trzydniówki na twarzy ;)

Gość darroo
czytam i nie wierze w to co widze:(( kurde mole:o kobiety a podoba sie wam taki owlosiony Pan ktory sie troszke spoci i potem tak pieknie pachnie? przecież wlosy zatrzymoja zapach intymny i to jak cholera a jak sie zrobi cieplo to wali az kwasem........juz nie mowie o plecach czy klacie calej we wlosach ...bleeee nie wyobrazam sobie miec klatke owlosiona.gole kiedy tylko sie da. wyzej jakas laska napisala ze facet bez wlosow wyglada jak ciota!!a facet z wlosami jak malpa wiec w czym tu dogodzic? ja gole dla wlasnej higieny i jest mi z tym dobrze a moja kobieta by mnie nie tknela jak bylbym owlosiony fuuuuj i jeszcze raz fujjjj

Gość maj86
Owłosiona klata jak najbardziej :) Jest baaaardzo seksowna. Oczywiście nie cały przód jak wycieraczka, ale pierś tak. Mój kochany tak ma i uwielbiam się w niego wtulać.

Gość maj86
Niestety widzę, że prawdziwi faceci to powoli wymierający gatunek. Wszyscy ostatnio robią sie metroseksualni.

Gość pipoipipiopopop
owlosione jest fuj! facet powinien miec wlosy tylko na glowie, rekach i nogach. najgorsza ochyda to wlosy pod pachami, jak sie taki spoci i obejmie po seksie fujjjjjjj klata, plecy i lono tez dla mnie powinno byc ogolone ale jakby mial delikatne owlosienie to jakos bym wytrzymala ;) mialam bruneta ktory byl mocno owlosiony, caly tylek i w rowku totalny gaszcz-na szczescie nie bylismy ze soba dlugo....:O

Gość małpy tylko w zoo

Gość pipoipipiopopop
napisalam lono ale chodzilo mi o okolice genitaliow czyli lono, jajka, rowek

Gość pipoipipiopopop
na szczescie ile osob tylle gustow wiec kazdy znajdzie cos dla siebie ;) i tak powinno byc! :)

Gość ikona
tylko ze kazdy facet jest owlosiony , a jak sie spoci to sie wykapie. Gwarantuje ci ze jak ktos sie kapie raz dziennie to nie ma problemu z zadnym poceniem . Chyba w twojej chorej glowie.FAcet co nie ma owlosionej klaty wyglada jak dzieciaczek . Rozumiem ze wlosy na plecach moga odrzucac , ale jak jakiejs osobie przeszkadzaja wlosy na klacie to nie jest do konca normalna .

Gość ikona
jak facet nie ma wlosow to cos nie tak z jego chormonami . JEzeli ktos nie ma w tylku albo na klacie wlosow to nie jest facetem . Tylko dzieciaczkiem

Gość pipoipipiopopop
a u ciebie cos nie tak z ortografia :P

Gość Catarina-nina
darro::::: Twoja dziewczyna ma dobrze- ja juz nie moge wymyslic sposobów na mojego buszowego miśka:( powiedz mi jakie Ty masz na to rozwiazanie????????????plose

Gość mnie podnieca...
tylko i wylacznie moj wlasny facet :P I ciesze sie, ze jest owlosiony :D Bo tacy mi sie podobaja ;) Mezczyzna musi byc bardziej owlosiony na ciele od kobiety... A ze ja cala gladziutka nie jestem, to tym bardziej mi pasuje jego busz tu i owdzie ;)

Gość jesli jest tak troszke
na klacie wloskow owloasienie na nogach rekach ale lajtowe bo blodn to tak nie widac penisek to na jezyka i pasek czarnych wlosw od penisa do pepka moze tak byc?

Mój jest owłosiony i mnie się podoba. Tam niżej też się nie goli, zabroniłam mu :D

Gość a ja się właśnie kiedyś
a ja się właśnie kiedyś czy wolę "gołych" czy owłosionych... no i z jakąś przewagą na nieco owłosionych było.... a jak spotkałam takiego jednego to już go na inny model bym nie wymieniła... mimo, ze niewiele, ale ma nawet na plecach włoski ... jak ktoś nie lubi to niech nie patrzy i tyle :P