Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona zakochaniem

ja 6 lat w związku + on żonaty

Polecane posty

Gość ten on
zmeczona - napisz proszę kilka słów, tyle czasu minęło ale Twoja historia żyje już własnym życiem.

Gość baśka-24
hej, nie chcialo mi się tego juz czytac...jestem w indentycznej sytuacji!!! jestem z chlopkaiem od 6 lat...ba ale jestem bardziej pojebana niż ja sama przypuszczam. Tłumaczę o co chodzi. Znalazłam pracę , świetne stanowisko, kasa również i sami faceci w pracy. Mój chłopak był pierwszy i jedyny, więc jestem podatna na jakiekolwiek zaloty...zaprzyjaxnilam się z facetem o 10 lat starszym.. i nie tylko z nim bo o rok starszym również. przyznaję lubię flirt. Jeździłam z nimi na imprezy integracyjne... i stwierdziłam, że będę podrywac tych dwóch do tego stopnia żeby na moim punkcie oszaleli. Nie wyobrażasz sobie co zwykłe slowa robią,odpowiedni ubiór. Rok starszy ode mnie - Michał wkońcu zaczął mnie zapraszac etc, chciałam tylko zabaw, w sumie mi się on nie podobał i go odrzuciłam. tak się bawiłam aż trafiłam na faceta żonatego który chyba bawił się w te klocki nie jeden raz,i chyba poprzez długotrwały flirt to ja się w nim zakochałam. Do niczego nie doszlo bo mam dziwną psychikę po prostu lubie byc taka famme fatale. Choc jesli by do czegos doszło to czemu by nie;) bardziej teraz to on za mna gania niz ja. Gotów jest jechac gdzies do innego miasta zeby ze mna pogadac i się spotkac- ponoc jestem w jego typie hehehgłipie gadki szmatki. Wiesz ale caly czas jestem z tym jednym chociaz tez jestem nieszczesliwa

Gość ULKA1980
Zmęczona zakochaniem, minęło kilka lat, może to jeszcze czytasz czasem, moze zagladasz, przeczytałam całą historię, historię prawdziwą i powtarzalną, od początku wiedziałam jak się skończy. Myślę, że teraz jesteś juz męzatką , szczesliwa i swiadoma bardziej czego chcesz. Ani z ex ani z Panem z Pracy, z kims nowym. Napisz czy tak jest, napisz jak potoczylo Ci sie zycie. Klasy i rozumu nie mozna Ci odmowic, nawet w sytuacji, ktora odbiera rozum najmadrzejszym z najmadrzejszych. Pieknie to napisalas, nie tylko slowa byly piekne ale i uczucia, nie tylko pisze teraz o milosci ale o calej gamie, jakia ten czlowiek, moze zle to ujelam, cala ta sytuacja , wytworzyla w Tobie. jESTES TERAZ O NIE WSZYSTKIE SILNIEJSZA. Zycze Ci dobrze zcalego serca, a zone rozumiem. Pewnie tez sie zastanawiala dlaczego nadal walczy o tego dupka, skoro ...jest dupkiem.