Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczna panienka

Przegrywam walkę z internetem-

Polecane posty

Gość torba borba
adaś to c*h*u*j

Gość hana82
wróciłam a wy mieliście się odzywać

Gość hana82
dobrze że ty się pojawiłaś jak tam po weekendzie

Gość hana82
może ktoś się jeszcze zjawi a jak nie to my możemy sobie po plotkować w pracy między czasie

Piękna pogoda sprawiła, że spędziliśmy cały dzień poza domem. Zarąbiście było. Tylko potem od tego łażenia bolały mnie nogi:-) ale i tak nie żaluję. A co u ciebie? jak Tobie minął weekend?

Gość hana82
cała sobota na weselu a niedziela połowa w szkole połowa poza nią i jakoś zleciało

Gość hana82
czemu musisz znikać dopiero co się pojawiłaś

Gość hana82
pewnie tak jakoś tak większość pojawia się po 15-stej ale może dzisiaj będzie inaczej zobaczymy jeszcze wcześnie ja w piąte troszkę sobie dłużej posiedziałam w pracy więc troszkę pogadałam

Gość hana82
wiesz myślałam już że dzisiaj nie znajdę twojego topiku ale mi się udało.Na początku wydał mi się interesujący ponieważ miałam podobną sytuację do ciebi no i postanowiłam ci poradzić a że przy okazji rozwiną się temat to się cieszę bo miło jest z kimś pogadać nawet z kimś takim jak wieczny onanista

Gość hana82
wiesz mimo wszystko lubię to co robię chociaż moje zajęcie nie jest typowo kobiece

Gość hana82
nie nie jestem informatykiem branża motoryzacja.Każdy facet da sie urobić po naszemu ale nie stety to wymaga czasu i wysiłku w kombinowaniu jak go ustawić a to nie jest taki proste ja nie jestem za tym żeby facet był pantoflażem ale aby liczył się ze zdaniem kobiety na tym polega to ustawianie .Facet z reguły jest indywidualistą i sam podejmuje decyzję

Gość hana82
pewnie myślałaś o czymś innym i tak ci się wkradło ale mi tam to nie przeszkadza domyśliłam się mi też czasem się zdaża

czasami to mi się nie chce na siłę niczego zmieniać i chwilami przychodzą mi do glowy mysli \'niech się dzieje co chce, mam to w d...\" Nikt nie chce byc zmieniany na siłę i w sumie nie zamierzam tego robić. Powiedziałam mu co myslę i jeśli jest mądrym chłopczykiem to zrozumie, że nie jest mi z tym najlepiej że on tak kocha ten komputerek. Jeśli to nie da skutku to znajdę sobie swoją pasję i tyle, wtedy będziemy razem a osobno, bo do tego to wszystko zmierza. Ale się opisałam:-) Mam dziś zły humor jakoś...

Gość hana82
mi nie chodzi o zmienianie na siłę ale sposobem aby on nawet nie pomyślał że ty go zmieniaż a uwież mi da się tak

Gość hana82
co do twojego humoru czemu jest taki zły

Szefowa wpadła rano jak burza i narobiła rabanu, pinda jedna:-( jak to taki babsztyl potrafi szybko sprowadzić na ziemię:-) Co do facetów, to myślę ze i tak odniosłam chociaż maleńki sukces, widzę że stara się robic coś innego, zeby nie zasiadać do komputera. Teraz zaczął czytać książkę np. :-D

Gość hana82
wiesz ja na zły humor idę do kwieciarni kupuję sobie kwiatka nawet najdrąbniejszego i odrazu mi się humorek poprawia nie polecam słodyczy bo na dłuższą mete może skączyć się zbędnymi kilogramami

Gość hana82
odniosłaś wielki sukces a nie malutki a co do szefowej to sobie ją olej taka baba powinna się leczyć a nie być szefową

Gość hana82
wiesz co może jej wibrator się zepsuł i w niedzielę żaden sex shop nie był czynny i nie mogła sobię drugiego sprawić to w przypadku jak jest sama a jak ma kogoś to może mężowi nie staną w weekend to tak dla rozweselenia

Gość hana82
teraz ja sie rozpisałam a co tam mi dzisiaj tylko deszcz humor by zepsuł

Gość hana82
a widzisz jak można szybko humorek poprawić choćby na chwilę ale jednak.Ciekawe co z resztą jakaś cisza z ich strony

Gość hana82
wiesz co mam nadzieję że wieczny onanista nie zawalił się na śmierć