Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczna panienka

Przegrywam walkę z internetem-

Polecane posty

wysłałam Ci,jak nie chcesz takich wiadomosci to napisz,to nie będe wysyłała. Sloneczna,takie tam bzdurki wysyłam,dostaję od znajomych i czasem szkoda kasować,więc rozsyłam.

toba borba misie były świetne ale zwierzaki mnie rozbroiły świetne dzięki ,a i te jaskinie terz niezłe jeszcze raz dzięki

słoneczna proponuje jakąś tabletkę przeciw bólową np. ibuprom powinno zaradzić

te zwierzaki naprawdę niezłe rozbroiły mnie świetne te kizie jak coś tam fajnego będziesz miec to podesłać możesz już teraz wiem jaki masz adresik to nie wyżuće

torba niezła jesteś ale jak ona ma w pracy to zrobić a i kochanie jej też w pracy.Jak ty sobie to wyobrażasz w składziku na szczotki ma to zrobić

Ja chyba za stara na dziecko jestem,ogólnie więcej cierpliwosci do niego mam niż do poprzednich,ale jestem bardziej spompowana przy nim i zmęczona.

Mój M. nie jest w pracy i od biedy byłoby gdzie pobrykać:-P ale niech sobie głaska swój ukochany samochodzik, bo to jego dzisiejsze zajęcie. A mi kleżanka dała nurofen, myslę że pomoże.

a no to smacznego ja dzisiaj na płatkach od rana zbytnio nie mogę tak się kończy wizyta w zwierzyńcu gdzie jest browar i mają świerzutkie piwko

wiesz część ma długi weekend i pewnie gdzieś na wojaże pojechali a chłopaki na podryw poszli pewnie i tak po mieście się włuczą

ty do 15 a ja do17 siedzę w pracy kręćka można dostać z tego siedzenia. Na dworze tak ładnie przygrzewa poopalał by się

szybciej się opalają i dłużej im się opalenizna trzyma. Jezu ale się dzisiaj ciągnie ten dzień

brunetka, a co do opalania to szybcciej gurę opale niż nogi nie wiem czemu ale tak jest i nieraz to śmiesznie wygląda bo góra opalona a nogi muśnięte słońcem. Ja też chcę do domciu a tu dopiero po pierwszej